ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Επιβεβαιώνεται το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για Ροζίτσκι


Μετά την πρωτοχρονιά οι εξελίξεις σύμφωνα με τον μάνατζερ του

Απεβίωσε η θρυλική ρεμπέτισσα Μάγια Μελάγια


Η Μάγια Μελάγια – ή αλλιώς Μελπομένη Τσιριγώτη, όπως ήταν το κανονικό της όνομα - μια από τις γυναίκες που σημάδεψαν το ελληνικό πεντάγραμμο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 χρονών, το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014.
Η «αρχοντορεμπέτισσα» αντιμετώπιζε

Τρεις συλλήψεις νεαρών για χασίς και λαθραίο καπνό στο Λευκοχώρι


Συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής στη Νέα Εθνικη Οδό Πατρών Πύργου στο ύψος του Λευκοχωρίου, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και

«Σήκωσαν» ολόκληρο ελαιοτριβείο στο Χελιδόνι


Ολόκληρο ελαιοτριβείο «σήκωσαν» στην τοπική κοινότητα Χελιδόνι του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, δύο δράστες, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, αρπάζοντας από τον χώρο του όλα τα μηχανήματα και προκαλώντας ζημιά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Πύργος: Μπαράζ εμπρησμών σε κάδους σκουπιδιών


skoupi_flame1
Φούντωσαν και πάλι τα σκουπίδια στον Πύργο. Τη νύχτα του Σαββάτου, μέσα σε λίγες ώρες ξέσπασε πυρκαγιά σε πέντε σημεία της πόλης, όπου κάηκαν σωροί απο σκουπίδια και σε κάποιες περιπτώσεις και μπλε κάδοι ανακύκλωσης.

Ηλεία: Ζευγάρι από τα Σαβάλια ανάμεσα στους επιβάτες του Norman Atlantic - Και άλλοι Ηλείοι στο πλοίο


norman_1
Τουλάχιστον δύο άτομα απο την Ηλεία βρίσκονται στο φλεγόμενο πλοίο που έχει ναυλωθεί από την ΑΝΕΚ Norman Atlantic, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr και του Ionian Channel.
Πρόκειται για ένα ζευγάρι από τα Σαβάλια, που ταξίδευε για επαγγελματικούς λόγους προς την Ιταλία. Ο άντρας είναι οδηγός σε εταιρία μεταφορών της Ζακύνθου και η σύζυγός του τον συνόδευε λόγω των ημερών να μην ταξιδεύει μόνος προς το εξωτερικό.
Ο άντρας από τα Σαβάλια είναι

Δραματικό SOS από το φλεγόμενο πλοίο


Ένας Έλληνας νεκρός, 178 διασωθέντες - Τραγική χαρακτηρίζουν την κατάσταση οι επιβαίνοντες - Μάχη με το χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία - Συνεχής ενημέρωση

Ηλεία: Έκτακτο Δελτίο Καιρού - Σφοδροί άνεμοι και ισχυρές καταιγίδες από το βράδυ της Κυριακής


images.watchit.gr
Σε συνέχεια της τακτικής πρόγνωσης καιρού (δείτε εδώ), σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, βαθύ και οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό κινούμενο από την Αδριατική, βαθμιαία την Κυριακή, θα προκαλέσει πολύ σοβαρή κακοκαιρία, με σφοδρούς νοτιοδυτικούς ανέμους και πολύ ισχυρές καταιγίδες.

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με βροχές, καταιγίδες και χιόνια


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στην Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία όπου θα σημειωθούν πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από το απόγευμα τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τη νύχτα στο ανατολικό Αιγαίο. Νοτιάδες 8 και τοπικά 9 μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο και από το βράδυ στο Αιγαίο.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 29ης Δεκεμβρίου