ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ..2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕΤΣΟΒΟ

Ο σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας διοργανώνει 2ήμερη εκδρομή
Το Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 
με προορισμό ΓΙΑΝΝΕΝΑ -ΜΕΤΣΟΒΟ 


Τιμή εισιτηρίου 70 ευρώ ...
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται διαδρομή δύο ημερών διαμονή σε ξενοδοχείο με πρωινό !!!
{{Σε περίπτωση συμμετοχής άνω των 40 ατόμων η τιμή θα μειωθεί αισθητά }}
                      Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ 

Απίστευτες σκηνές στην Αγγλία: Βενγκέρ και Μουρίνιο πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο γήπεδο


benger-murinio
Πρωτόγνωρες στιγμές έζησαν τα αγγλικά γήπεδα, όπου όλοι έχουν συνηθίσει τις τελευταίες δεκαετίες να μην συμβαίνει το παραμικρό εκτός των κανόνων, όταν οι προπονητές της Αρσεναλ και της Τσέλσι πιάστηκαν στα χέρια.

Έκαναν «μπαλάκι» ασθενή με εγκεφαλική αιμορραγία!


Σε σίριαλ μετατράπηκε η διακομιδή ασθενούς που είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία την Πέμπτη το μεσημέρι, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι η υγεία στην Ηλεία νοσεί και νοσεί πολύ σοβαρά.

Καραμπόλα με 4 νεκρούς στην Εγνατία Οδό – "Η νταλίκα πετούσε τα αυτοκίνητα σαν χαρτοπόλεμο" – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες οδηγών που έζησαν τον τρόμο


egnantia
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, για την ώρα, οι νεκροί από την καραμπόλα είναι τέσσερις, ενώ οι τραυματίες φτάνουν τους 23, εκ των οποίων η κατάσταση του ενός

Ζάκυνθος: Οκτώ στους δέκα που έπαιρναν επίδομα τυφλότητας δεν ήταν τυφλοί!


tifla
Τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου του 2015, αναμένεται να ξεκινήσουν, στο Μονομελές

Αμαλιάδα: Αλβανός διακινητής και Αιγύπτιος πελάτης – Τα κρυμμένα ναρκωτικά στη ζαρντινιέρα


narko
Έναν 23χρονο υπήκοο Αλβανίας συνέλαβαν οι αρχές στην Αμαλιάδα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας

Εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Ανδραβίδας


Εμφάνιση 10537289_945232428836621_4695565211791701611_o.jpgΕμφάνιση 10658782_945238795502651_6122441483627104493_o.jpg
Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο ΚΑΠΗ Ανδραβίδας η οποία ταυτόχρονα ήταν και η πρώτη γνωριμία με το νέο Δ.Σ του ΚΑΠΗ Ανδραβίδας.

Ηλεία: Εκ νέου επιδείνωση σήμερα Δευτέρα – Αναλυτική πρόγνωση


plisiazei-kataigida-velgio
Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει από χθες Κυριακή με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές ολόκληρη την δυτική Ελλάδα. Πολύ νερό σημειώθηκε στα Επτάνησα με πάνω από 50 με 60 τόνους νερό ανά στρέμμα σε Ζάκυνθο, Λευκάδα και Κέρκυρα.

Στην Ηλεία, αξιόλογες βροχές σημειώνονται στο σύνολο του νομού με τα εντονότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στα δυτικά παράκτια και τον Ηλειακό κάμπο.

Δεν θα καταφέρει καλά καλά να υποχωρήσει το χθεσινό σύστημα, ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό θα επιδεινώσει εκ νέου τον καιρό την Δευτέρα με καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω δορυφορική εικόνα που πήραμε νωρίς το πρωί της Δευτέρας.
deytera

Την Τρίτη και την Τετάρτη θα διατηρηθεί άστατος με κατά περιόδους βροχές και καταιγίδες. Βαθμιαία από το δεύτερο μισό της Τετάρτης ο καιρός θα βελτιωθεί. Ουσιαστική βελτίωση περιμένουμε από την Πέμπτη. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο από την Τετάρτη.
Εκ νέου ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι άνεμοι στο Ιόνιο, νοτιοανατολικοί, έως θυελλώδεις 8 μποφόρ την Δευτέρα, την Τρίτη θα εξασθενήσουν.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού


Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Βροχές και καταιγίδες κατα τόπους ισχυρές αναμένονται στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Αναλυτικά η πρόβλεψη για ολόκλητη τη χώρα:

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 6ης Οκτωβρίου