ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

«Ο Καραγκούνης θα πει το "ναι" αν...»


Τι είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής για τον «τυπάρα»

Πύργος: Ο υποψήφιος νοικάρης ήταν ο κλέφτης . . .


diarriktes
Στον Πύργο ο υποτιθέμενος ενοικιαστής ήταν ο συνεργός του κλέφτη. Εμφανίστηκε σε μια

Μανωλάδα: Οι διαρρήκτες έφυγαν με το χρηματοκιβώτιο


xrimatokivotio
Εύκολη ήταν οι δουλειά για τους διαρρήκτες που χτύπησαν σε καφενείο στην περιοχή της

Ηλεία: 78χρονος παρέδωσε δεμένη την 55χρονη φίλη του στην Αστυνομία γιατί αρνήθηκε να τον παντρευτεί


demeni
Είναι απίστευτη η ιστορία που εκτυλίχθηκε στην Πάτρα με πρωταγωνιστή έναν 78χρονο από τη Ζαχάρω. Παρέδωσε δεμένη την 55χρονη φίλη του γιατί αρνήθηκε να τον παντρευτεί.

Πύργος: Νεκρή 21χρονη από μηνιγγίτιδα! - Νοσηλευόταν από τις αρχές Αυγούστου στη ΜΕΘ Πύργου


nosokomeio_pirgou1

Εργαζόταν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Ηλείας

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Το blog ενημέρωσης του χωριού μας εύχεται σε όλους τους μαθητές 

και

Ηλεία: Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Υπαρκτή πιθανότητα σποραδικών βροχών – Αναλυτική πρόγνωση


lampia
Δύσκολη η προγνωσιμότητα το επόμενο 48ωρο, αιτία βαρομετρικό χαμηλό στην γειτονική Ιταλία το οποίο δεν έχει αποφασίσει αν θα πλησιάσει προς την περιοχή μας ή όχι.
Πάντως, τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θέλουν να κινείται λίγο ανατολικότερα και υπάρχει πιθανότητα να καταφέρει να δώσει σποραδικές βροχές από το απόγευμα της Πέμπτης και την Παρασκευή στην βόρεια Ηλεία. Σχεδόν βέβαιο είναι πως θα επηρεάσει το Ιόνιο και από Αιτωλοακαρνανία και βορειότερα.
Κλασική θερμική αστάθεια το μεσημέρι της Πέμπτης στα ορεινά.
Η θερμοκρασία σε άνοδο έως 30 με 31οC και αυτο στα πιο εσωτερικά πεδινά.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Βροχερός ο καιρός και την Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση


Βροχερός ο καιρός και την Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη. Βαθμιαία τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και πρόσκαιρες καταιγίδες το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου