ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΣΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ψηφίστηκε από τη Βουλή η τροπολογία για την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το νομοσχέδιο Ρυθμίσεις Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ψηφίστηκε από τη Βουλή στις 13/11/2013 και εκκρεμεί η δημοσίευσή  του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Στο συγκεκριμένο σχέδιο νόμου περιλαμβάνεται στο άρθρο 26 τροπολογία σχετικά με την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συγκεκριμένα,

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Επιβλήθηκε 80-72 της Λιέτουβος Ρίτας στο ΟΑΚΑ

Hλεία: «Πνίγηκε» στη λάσπη το Κουρτέσι!


Μέσα στις… λάσπες «ξύπνησαν» το πρωί της Τετάρτης οι κάτοικοι του Κουρτεσίου όταν τα νερά της βροχής, που καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια της νύχτας «μαστίγωναν» την περιοχή, παρέσυραν χώματα και λάσπες από τα γύρω χωράφια «πνίγοντας» τα σπίτια του χωριού και «φράζοντας» την Εθνική Οδό, όπου από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε κάποιο δυστύχημα.

Συγκλονίζει η γυναίκα του νεκρού 28χρονου από το Μαζαράκι Πηνείας (video)


ntoupis2

Εστιάτορας έβαλε πυγμάχο–φονιά να τον ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου για τα δεδουλευμένα φίλης του

Οι "άστεγοι" του Πύργου βρήκαν τον "παράδεισό" τους στη Μάνη

astegoi1a

Με σπίτι και δουλειά η πενταμελής άστεγη οικογένεια από τον Πύργο

Του Γιάννη Σπυρούνη

Ηλεία: Πρόσκαιρη βελτίωση σήμερα Παρασκευή - Έντονη κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο – Αναλυτική πρόγνωση


sat24lΑπό την Τρίτη έρχεται η πρώτη ψυχρή εισβολή

Φεύγει... ανατολικά η κακοκαιρία - Βροχερός καιρός και το Σαββατοκύριακο


Φεύγει... ανατολικά η κακοκαιρία - Βροχερός καιρός και το Σαββατοκύριακο

Κύμα... κακοκαιρίας ήταν και πέρασε. Από σήμερα, ο καιρός "ανοίγει" και βελτιώνεται. Τα φαινόμενα που έπληξαν τις προηγούμενες μέρες τη χώρα υποχωρούν προς τα ανατολικά.

Από το μεσημέρι, τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα στα νησιά του Αιγαίου, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.

Το Σαββατοκύριακο, θα εκδηλωθούν κατά τόπους βροχές και καταιγίδες, αλλά η θερμοκρασία δε θα πέσει.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 22ης Νοεμβρίου