ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ Συλλόγου Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας Κυριακή 16/6/2013




Ο σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι πιστός στον σκοπό του, που δεν είναι άλλος από το να φέρνει πιο κοντά τους Νιχωρίτες που ζουν και διαμένουν στην Αθήνα ,διοργανώνει μονοήμερη ψυχαγωγική εκδρομή
Την ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
Με προορισμό 
στα εξής μέρη :

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΙΧΩΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ.... ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ....


Το βραδάκι γύρω στις 8:30 μμ μπείτε στο blog ενημέρωσης του χωριού μας , και ενημερωθειται για μια ιδέα ....ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ,από τα μέλη του συλλόγου  
Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι ....

Νίκη Champions League για ΠΑΟΚ

Επιβλήθηκε 2-1 του Αστέρα στην Τρίπολη

Αγρίνιο: Ανήλικος δολοφόνησε την μητέρα του επειδή του είπε να κλείσει την τηλεόραση!!!


maxairi1Σοκάρει το Αγρίνιο η είδηση πως μαθητής σκότωσε για ασήμαντη αφορμή τη μητέρα του. Η δολοφονία της άτυχης 51χρονης γυναίκας έγινε στις 2:15 τα ξημερώματα στην οδό Ιωνίας
του Αγίου Κωνσταντίνου.

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: "Σκοντάφτει" η δημοπράτηση των καντίνων


kantinaΓραφειοκρατικές δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης στην προσπάθειά τους  να καταρτίσουν τους όρους  δημοπράτησης  των καντινών
στις παραλίες της περιοχής. Το πρόβλημα έγκειται σύμφωνα με στελέχη του δήμου στην έλλειψη νομικού πλαισίου.

Γαστούνη: Εξαρθρώθηκε σπείρα ΡΟΜΑ που ρήμαζε την Ηλεία και την Αχαΐα

sillipsiΕξαρθρώθηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης, σπείρα Ρομά που διέπραττε κλοπές κατ’ εξακολούθηση σε περιοχές της Ηλείας και της Αχαΐας. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη
προχθές (20-5-2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 25 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

"Τρένο" για Γ' Εθνική η Βάρδα- Νίκησε 2-1 και την ΑΕ Κεφαλονιάς


varda_aekefΤίποτε δε φαίνεται να σταματά τον ΠΑΟ Βάρδας, στο δρόμο που έχει χαράξει κι έχεις ως τελικό του προορισμό τη Γ’ Εθνική.

Πύργος: Αντίστροφή μέτρηση για το νέο αρχαολογικό μουσείο - Μπαίνουν στη θέση τους τα εκθέματα (photos)


mouseio.JPGΗ αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια και την έναρξη λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Πύργου που τοποθετείτε χρονικά στις αρχές Ιουλίου, ξεκίνησε ουσιαστικά από χθες
καθώς τα πρώτα αρχαιολογικά εκθέματα μεταφέρθηκαν στους χώρους του. Μια ημέρα, που χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα σημαντική τόσο από τη Ζ’ ΕΠΚΑ όσο και από τη δημοτική αρχή Πύργου.

Κωνσταντίνος Ηλιάκης ...Σαν το σύννεφο φεύγω πετάω ...!!!

Με λίγα λόγια κι ένα τραγούδι !!! Ενα μικρό αφιέρωμα στη μνήμη του Κώστα της Κρήτης, του Κώστα της Ελλάδας: ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!

Λεχαινά: "Σάββατο στον Σταθμό" με τον Μιχάλη Γκανά


 
Εκδήλωση με τον ποιητή Μιχάλη Γκανά θα πραγματοποιήσει η πολιτιστική ομάδα Φράγμα, το ερχόμενο Σάββατο (ώρα 8.30μ.μ.) στο καφέ ΟΣΕ των Λεχαινών.

Δραστηριότητα Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 




                                             
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





                          Δραστηριότητα Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης


Η Δημοτική Αρχή του Δ. Ανδραβίδας- Κυλλήνης σε συνεργασία με την Διοίκηση της  ΣΕΤΤΗΛ Πύργου διοργανώνουν

Ηλεία: Αλλάζει ο καιρός με μπόρες και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας – αναλυτική πρόγνωση


topikesmpoΑπό σήμερα  Πέμπτη η θερμοκρασία  θα παρουσιάσει σημαντική πτώση, ενώ οι μπόρες και οι τοπικές καταιγίδες θα γενικευτούν. Δροσερές συνθήκες θα επικρατήσουν την Παρασκευή με τα φαινόμενα να σταματούν. Θα ανέβει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο, ωστόσο θα διατηρηθεί σε δροσερές τιμές.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν την Πέμπτη στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα ανατολικά και νότια. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού. 

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 23ης Μαΐου