Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 6, 2012

Γιαγιά νοίκιαζε διαμέρισμα σε 18 αλλοδαπούς

Εικόνα
Ο ένας επάνω στον άλλον έμεναν στο σπίτι της 87χρονης Δικογραφία εναντίον μιας 87χρονης Καλαματιανής σχηματίσθηκε από την Αστυνομία χθες, με την κατηγορία ότι εκμίσθωνε παράνομα το σπίτι που διέμενε σε 18 αλλοδαπούς.

Προστασία εμπόρων και καταναλωτών ενόψει εορτών

Εικόνα
Μιχάλης Κατρίνης Δελτίο Τύπου Η μεγαλύτερη δυνατή προστασία των εμπόρων, των καταναλωτών ενόψει των εορτών του Πάσχα αποτέλεσε το αντικείμενο της επικοινωνίας του βουλευτή Ηλείας κ. Μιχάλη Κατρίνη με την ηγεσία του Υπ. Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, που ασκεί τη γενική εποπτεία, και την ηγεσία της Περιφέρειας, που συγκροτεί τα αρμόδια μικτά κλιμάκια, τα οποία και ασκούν τους εντατικούς ελέγχους.

Πάτρα: Πήγε να πατήσει τον αστυνομικό με το αυτοκίνητο για να γλιτώσει τη σύλληψη!

Εικόνα
Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία βρέθηκε στα ίχνη σπείρας που έκλεβε φορτηγα από την Αθήνα και τα πήγαινε στην Πάτρα για να τα "διαλύσει" και να τα πουλήσει.

ΒΙΝΤΕΟ: Γυαλιά καρφιά σε ψηφοφορία στην Τρίπολη! Ένας πολίτης τραυματίας - 5 προσαγωγές

Εικόνα
Όλα έγιναν στην ψηφοφορία στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου, για την γνωμοδότηση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων μονάδας βιοαερίου, στην θέση Μπέλμπερη Μαντινείας, στο πνευματικό κέντρο "Τρίπολη".

Αναβολή στις εκλογές; - Ποια είναι τα σενάρια

Εικόνα
Μέχρι τώρα είχε “δέσει” η 6η Μαϊου, όμως η κυβέρνηση επέμενε να απαντά ότι οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν μέσα στη Μεγάλη ΕβδομάδαΤώρα και με αφορμή το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των εκλογών το νέο σενάριο οδηγεί τις εκλογές μια εβδομάδα πίσω. Το γεγονός, λένε πολλοί ότι η ημερομηνία για την έναρξη της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών πήγε για τις 20 Απριλίου δείχνει ότι οι εκλογές μετατίθενται για τις 13 Μαϊού.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 86-85

Εικόνα
Με τη "σφραγίδα" του Διαμαντίδη, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 86-85 τη Μακάμπι, έκανε το 3-2 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για το Final-4 της Κωνσταντινούπολης μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι. Για 11η φορά στο κορυφαίο ραντεβού της Ευρώπης ο ΠΑΟ, που πάει για το 7ο τρόπαιο (video)

Σήμερα κληρώνει για τον τελικό Κυπέλλου

Εικόνα
  Κλήρωση για τη γηπεδούχο ομάδα της αναμέτρησης

Βάρδα: Αλλοδαπός ... "συγκρούστηκε" με μοσχάρι!

Εικόνα
Φθηνά τη γλίτωσε αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές , που είχε την ατυχία να «συγκρουστεί» με ένα μοσχάρι! Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Βάρδας, όταν ο νεαρός

Πυρκαγιά σε οίκημα στον πεζόδρομο της Κουρούτας

Εικόνα
Ζημιά που αγγίζει τις 7.000 ευρώ υπέστη ημιτελές κτίριο στον πεζόδρομο της παραλίας της Κουρούτας, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Πα-"τέρας" βίαζε την κόρη του επί δύο χρόνια!

Εικόνα
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορίνθου για την υπόθεση βιασμού στο Σοφικό. Χθες το βράδυ, η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα-κτήνος που βίαζε επί δύο χρόνια την κόρη του στο Σοφικό. Ο 50χρονος συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας Κορίνθου σε χωριό του πρώην δήμου Σολυγείας όπου διαμένει μόνιμα.

Ηλεία: Πρόστιμα για 42 περιπτώσεις παρανομιών στα καύσιμα

Εικόνα
Πρόστιμα σε σαράντα δύο (42) ιδιώτες και επιχειρήσεις της Ηλείας που χρησιμοποιούσαν το πετρέλαιο θέρμανσης για να κινούν τα οχήματά τους και για άλλες εκτός από την θέρμανση χρήσεις , επέβαλλε προ ημερών με απόφασή του (28.3.2012) ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας.

Ηλεία: Επιδείνωση του καιρού από την Κυριακή των Βαΐων - Με χειμωνιάτικο καιρό ξεκινά η Μ.Εβδομάδα

Εικόνα
Θα συνεχιστούν για 48 ώρες ακόμα (Παρασκευή 6/4 - Σάββατο 7/4) οι υψηλές θερμοκρασίες με την αφρικανική σκόνη σε αυξημένες συγκεντρώσεις στην ατμοσφαίρα. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 με 24 και τοπικά 25 με 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Στις 6 Απριλίου

Καλημέρα ...Θεός αν είναι

Εικόνα