ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑΣ: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ live streaming


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 


ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑΣ 22:30


Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω επιλεγμένα links και δείτε τον τελικό κυπέλλου Ισπανίας ζωντανά

«Ειδική Αγωγή: Μύθος και πραγματικότητα»!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ειδική Αγωγή: Μύθος και πραγματικότητα»!
Στα πλαίσια αυτής της θεματικής θα πραγματοποιηθεί  μια ανοιχτή εκδήλωση- συζήτηση τη Δευτέρα 20 του Μάη, στις 07:00 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου.

«Επιτυχής η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας»




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ
 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
-----


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ




 
 







Πάτρα 17 /5 / 2013






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ομαλά και με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησαν την Παρασκευή 17/5/2013 οι εισαγωγικές εξετάσεις των υποψηφίων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και στις τρεις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐα, Ηλεία, Αιτ/νία) με πρώτο εξεταζόμενο μάθημα αυτό της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Το Μπαούλο της Μνήμης...





Το Σάββατο 18 Μαΐου ώρα 8:30 μ.μ. στο Κουρβισιάνιο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης θα λάβει μέρος ένα

Ανάμεσα σε ΟΣΦΠ και NBA o Παπανικολάου

Δεν ενδιαφέρεται για καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα

Χειροπέδες σε διάσημο οδοντίατρο με... διεθνή καριέρα - Το ιατρείο του δεν είχε άδεια!


Ο 50χρονος οδοντίατρος συνελήφθη απο την οικονομική αστυνομία και τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, καθώς διατηρούσε οδοντιατρείο στα νότια προάστια, χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, ενώ από τον έλεγχο διαπιστώθηκαν παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.

Αμαλιάδα: Ξεκινά η 13η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση


 

Τις πύλες της στο κοινό ανοίγει σήμερα η 13η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας, που έχει γίνει πλέον θεσμός και για οκτώ ημέρες το πάρκο Μπελογιάννη θα φιλοξενήσει τη μεγάλη γιορτή των λουλουδιών.

Πεντάμηνη και όχι οκτάμηνη η απασχόληση των εποχικών πυροσβεστών

 
Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που κατατέθηκε για επεξεργασία στο Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας «ψαλιδίζει» κατά δύο μήνες την απασχόληση των εποχικών πυροσβεστών και παράλληλα προβλέπει την ανανέωση των συμβάσεών τους για ένα ή δύο έτη.

Eurovision 2013: Πέρασε η Ελλάδα στον τελικό!

Μετά από μήνες άψογης προετοιμασίες και εντυπωσιακών εμφανίσεων οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της φετινής Eurovision!

Πύργος: Γεμίσαμε μεθυσμένους . . .


methi1Ένα ακόμα περιστατικό προσαγωγής ατόμου υπό την επήρεια μέθης συνέβη σήμερα το πρωί στην πόλη του Πύργου και μάλιστα αρκετά κεντρικά στην πλατεία Δικαστηρίων.

Μέχρι 31 Μαΐου οι αιτήσεις στο Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού


mousiko5Μέχρι τις 31 Μαΐου θα γίνονται οι αιτήσεις στο Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού, για εισαγωγή νέων μαθητών από το δημοτικό. Ο εκπαιδευτικός Χρήστος Αντωνόπουλος ανέφερε
στο ΙΟΝΙΟΝ FM, ότι πρόκειται για απλή διαδικασία, κατοχύρωσης δικαιώματος εισαγωγής στην 1η Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Σύσκεψη- συνεργασία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 











Δελτίο Τύπου


Σύσκεψη- συνεργασία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας

 

Ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια των πολιτών απ’ άκρη σ’ άκρη του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης και στη  περιφρούρηση με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο της κοινωνικής ειρήνης, συζητήθηκαν ανάμεσα στον Δήμαρχο Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Δημήτριο Αρβανίτη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, Ταξίαρχο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο.

Hλεία: Σημαντική ενίσχυση ανέμων, ζέστη και σκόνη – αναλυτική πρόγνωση

paloukiaf                                                        
Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 17ης Μαΐου

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΧΩΡΙΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ


"Ευχόμαστε καλή επιτυχία, δύναμη και κουράγιο στα παιδιά του Δήμου Ανδραβίδας -Κυλλήνης στα παιδιά από το χωριό μας το Νεοχώρι Κυλλήνης  αλλά και σε όλους τους υποψηφίους που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.