ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ...ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!



Αγαπητοί συχωριανοί φίλοι , φίλες και αναγνώστες του blog ενημέρωσης neohorikillinis.blogspot.com .
Με αφορμή την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με συχωριανό μας και σε σχετική ερώτηση που μας έθεσε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ....

Καταρχήν το ερώτημα ήταν :

{{ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ BLOG  ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΩ  ?
 ΑΠΛΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ Ή ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ?}}

Το blog ενημέρωσης  neohorikillinis.blogspot.com δημιουργήθηκε από έναν και μόνο άνθρωπο Νιχωρίτη ,έχοντας μεράκι και καθήκον ,να αναφέρει

Νέος κακόβουλος κώδικας (script) εμφανίστηκε στο fecebook και δημοσιεύει φωτογραφίες πορνό.


Αν μπήκατε στο Facebook και βρήκατε φωτογραφίες σκληρού πορνό ή άλλες με προσβλητικό περιεχόμενο δεν είστε ο μόνος και πρέπει να προσέχετε.

2η Πανελληνιά Πεζοπορία νυχτερινή με πανσέληνο στις 23 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ














Έγινε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή της στην κοινωνία είναι υποχρέωση και καθήκον των πολιτικων κομματων του 2010 στην ΕΛΛΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ , οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Δ.Δ. τι έγιναν. Η 2η Πανελληνία Πεζοπορία  νυχτερινή  με

ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΗΛΕΙΑΣ :Η αναβίωση του εθίμου του «Κλήδονα».


Πρόκειται για ένα έθιμο που έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα και του οποίου η πρώτη γραπτή περιγραφή ανέρχεται στους βυζαντινούς χρόνους.

Κατσέλης : Έκλεισε αφήνοντας 1000 εργαζόμενους χωρίς δουλειά και αποζημίωση


  • 5152
     


katselis

Η εταιρεία ΚΑΤΣΕΛΗΣ ή όπως ονομάζεται ο Όμιλος Nutriart την περασμένη Πέμπτη προχώρησε στην κατάθεση αίτησης πτώχευσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δηλώνοντας πλέον και επίσημα ότι η εταιρεία δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Πάνω από 1000 εργαζόμενοι μένουν χωρίς δουλειά και φεύγουν χωρίς αποζημίωση.

«Χειρόφρενο» τράβηξε η αγορά της Αμαλιάδας!


Ιδιαίτερα υποτονική είναι η εικόνα που παρουσιάζει η αγορά της Αμαλιάδας το τελευταίο διάστημα, καθώς η αγοραστική κίνηση έχει μειωθεί αισθητά και βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό τους καταστηματάρχες.

Ανασχηματισμός: Η σύνθεση της νέας δικομματικής κυβέρνησης - Όλα τα ονόματα

Οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί θα ορκιστούν στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο
- Παραμένουν στις θέσεις τους οι κ.κ. Στουρνάρας, Χατζηδάκης, Τσαυτάρης,Κεφαλογιάννη, Αρβανιτόπουλος
- Το καυτό υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στον Κυριάκο Μητσοτάκη
-  Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναλαμβάνει ο κ. Βενιζέλος  μαζί με το υπουργείο Εξωτερικών
- Ποιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ μπαίνουν στη νέα κυβέρνηση
- Μόνο τέσσερις είναι οι γυναίκες στο νέο κυβερνητικό σχήμα

Ηλεία: Επτά συλλήψεις στη Βάρδα από τον έλεγχο της Οικονομικής Αστυνομίας

Στη σύλληψη ενός Έλληνα, ιδιοκτήτη καλλιέργειας, και έξι αλλοδαπών εργατών, προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, κατά τη διάρκεια της εξόρμησης που έγινε από κοινού με κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας.

Πύργος: Tους έσωσε το Άγιο Πνεύμα! (νεότερο + PHOTOS)


 
Το... Αγιο Πνεύμα μαζί τους είχαν οι οδηγοί δύο αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα πριν από λίγη ώρα στη νότια πλευρά του Πύργου.

ΗΛΕΙΑ :Ο Καιρός την Τρίτη 25-6-13

kitesΤην Τρίτη 25/6, περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία

Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Τρίτη


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 25ης Ιουνίου