ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

"Χάκερς" έβγαλαν στον αέρα έγγραφα του Τουρκικού στρατού!



Η ομάδα RedHack υπέκλεψε και αποκάλυψε λίστα με το στρατιωτικό προσωπικό που σταθμεύει στη 2η Ταξιαρχία Καταδρομών του τουρκικού στρατού προκαλώντας πανικό στο Γενικό Επιτελείο.

Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία την Τρίτη – Έως 39 την Τετάρτη!

Κόκκινο θα χτυπήσει ο υδράργυρος τις επόμενες μέρες αφού σε αρκετές περιοχές το θερμόμετρο αναμένεται να δείξει ακόμη και 39 βαθμούς Κελσίου.

Πύργος: Άδειαζαν εργοτάξιο και . . . γέμιζαν μάντρα με παλιοσίδερα

sideraΔεκάδες ανταλλακτικά και εργαλεία που είχαν κλαπεί από εργοτάξιο στην περιοχή των Βυτινεϊκων εντοπίστηκαν χθες το πρωί σε μάντρα παλιοσίδερων στον Πύργο.

Ηλικιωμένοι κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο


Έκκληση να μη μπει λουκέτο στο Μουστογιάννειο γηροκομείο στη Γορτυνία

Τον διέρρηξαν και είναι ο ίδιος κατηγορούμενος


Οι δράστες είναι ελεύθεροι και εκείνος φέρει μήνυση εις βάρος του

Σάντος: "Δυνατά από το πρώτο λεπτό"



Σάντος: \"Δυνατά από το πρώτο λεπτό\"

Πεπεισμένος πως οι παίκτες του θα καταφέρουν να εξουδετερώσουν τα ατού της Τσεχίας και θα πάρουν τη νίκη εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας.
Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε επίσης, πως θέλει η ομάδα του να μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό και όχι όταν δει τα δύσκολα, ενώ τόνισε πως θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Φωτάκη.
"Οι Έλληνες έχουν το χαρακτηριστικό αυτό. Όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το παιχνίδι με την Τσεχία ξέρουμε πολύ καλά ότι θα είναι δύσκολο απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να πάρουμε τη νίκη και όχι όταν δούμε τα δύσκολα. Το ότι η Τσεχία έχασε από την Ρωσία δεν μου αλλάζει την άποψη, είναι μια πολύ καλή ομάδα και αν δείτε το ματς με την Ρωσία στα πρώτα 20 λεπτά είχε τον πρώτο λόγο. Πρέπει να εξουδετερώσουμε τα ατού της για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα".

*** Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Φερνάντο Σάντος στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής στο Δημοτικό γήπεδο του Βρότσλαβ και ενόψει της αναμέτρησης (Τρίτη 19.00) με αντίπαλο την Τσεχία.
patrisnews.gr

Σχέδιο για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ - Πλαφόν στις αναλήψεις μέσω ΑΤΜ στις τράπεζες και κλείσιμο συνόρων - Το διαψεύδει η Κομισιόν

- Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χαρακτηρίζει το τηλεγράφημα του Reuters ως αναληθές
- Μία από τις επιλογές που εξετάζουν είναι η αναστολή της συνθήκης Σένγκεν
- Στέλεχος της Moody's: Εάν η Ελλάδα βγει από το ευρώ θα υποφέρουν δύο γενιές Ελλήνων
- Οργιάζουν τα αμερικανικά μέσα για το ενδεχόμενο εξόδου αναμένοντας το αποτέλεσμα των εκλογών

Κως: Τον μαχαίρωσε στα... οπίσθια!


Ένας 37χρονος Βρετανός συνελήφθη τα ξημερώματα στην Κω...

Πύργος: Ελαφρά τραυματισμένη γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

parasirsi1Μια γυναίκα τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, όταν στην προσπάθειά της να διασχίσει το δρόμο παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 9.30 το πρωί

Τελειώνουν ο χρόνος, τα χρήματα και . . . τα ψέματα μετά τις κάλπες

gkrizoΣτον "αυτόματο πιλότο", αλλά σε ... τροχιά πρόσκρουσης πλέον και έχοντας χάσει κάθε "στήριξη", κινείται η ελληνική οικονομία.

Ν. Μανωλάδα: Νέα υπόθεση με λαθραία τσιγάρα και συλλήψεις


tsigara.JPGΣυνελήφθησαν αργά το απόγευμα της Κυριακής, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας,

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Σαν σημερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Ιουνίου