ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ....ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ {{ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ }} ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ

                                            ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ 
                                 ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 
                                         ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ 
                          ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ {{ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ }} 
                      ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟΝ

ΟΙ ΝΙΧΩΡΙΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κων ΨΥΧΟΓΙΟΣ Υποψ.για την ΤΚ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝΝΕΛΛΟΥ Γερ.ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ (ΜΑΡΙΛΛΟΥ) Υποψ για την ΤΚ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥΧΡΗΣΤΟΣ Νικ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΥΠΟΨ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΚ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝΑΡΓΥΡΑΤΟΣ Τρ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Υποψ για την ΤΚ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥΑΜΑΛΙΑ Γ ΧΑΒΙΑΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Κ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΥΠΟΨ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΧΛΟΗ ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣ Π.ΨΥΧΟΓΙΟΣ {{ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ}}ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΑΚΟΣ
Μεγάλη απήχηση και μεγάλο ενδιαφέρον από όλους σχεδόν τους συχωριανούς μας Νιχωρίτες υποψηφίους και μη ,έχει  η πρόσκληση  του συχωριανού μας υποψηφίου για την ΤΚ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
Κου ΖΩΗ ΖΟΡΜΠΑ .
Ο Κύριος Ζ.ΖΟΡΜΠΑΣ ,συγκεκριμένα ,όπως είχαμε αναρτήσει σε παλαιότερη ανάρτηση
http://neohorikillinis.blogspot.gr/2014/04/blog-post_8157.html
προσκαλεί όλους τους

Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.....Νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ με 89-83

Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Με 78-43 επιβλήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» του Πανιωνίου για τα πλέι οφ

Με τους ετεροδημότες συναντήθηκε ο Τάκης Λαϊνάς



Σε συγκέντρωση ετεροδημοτών στην Αθήνα μίλησε την περασμένη Κυριακή το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Τάκης Λαϊνάς. Πολίτες από όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου (Ανδραβίδα, Βουπρασία, Κυλλήνη, Λεχαινά) άκουσαν την ομιλία του Τάκη Λαϊνά και συζήτησαν επί μακρόν μαζί του θέτοντας πολλές ερωτήσεις, δείγμα του ενδιαφέροντός τους για τη γενέθλια γη.

Αναλυτικές όλες οι οδηγίες για τις πανελλήνιες εξετάσεις και τα βαθμολογικά κέντρα - Τι πρέπει να ξέρουν οι μαθητές


panelladikes

Η κατανομή των υποψηφίων στις πανελλήνιες στα εξεταστικά κέντρα θα γίνεται πρώτα κατά Λύκειο προέλευσης - Οι μαθητές απαγορεύονται να έχουν μαζί τους: βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, κινητά τηλέφωνα - Τα τελευταία φύλλα του τετραδίου μπορεί να χρησιμοποιηθούν από τον υποψήφιο ως πρόχειρο - 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΣΟΚ! Αυτόματες κατασχέσεις σε μισθούς και συντάξεις χωρίς καμία προειδοποίηση


Lefta

Η . . . κατά λάθος κατασχέσεις του κοινωνικού μερίσματος ήταν μόνο η αρχή - Με email κάθε μήνα θα ενημερώνει η εφορία και θα "αρπάζει" χρήματα από λογαριασμούς - Αυτόματη διασύνδεση με τράπεζες, ΙΚΑ , δικαστήρια, Κτηματολόγιο . . . όλα θα ελέγχονται - Ακόμη και αυτοκίνητα που δεν πέρασαν ΚΤΕΟ θα "βλέπει" το νέο σύστημα - Δεν γλιτώνουν από τις κατασχέσεις αμοιβαία κεφάλαια, ρέπος και προθεσμιακές καταθέσεις

Δείτε video: Συγκλονιστικές στιγμές στην κηδεία του Βασίλη Μαρτζάκλη


kideia06
 Δείτε το βίντεο με στιγμιότυπα απο την κηδεία του 35χρονου αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη, που δολοφονήθηκε απο έναν 30χρονο στην Ανδραβίδα την περασμένη Κυριακή. Δείτε τον συγκινητικό αποχαιρετισμό απο τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ.

Ηλεία: Αυτός είναι ο φονιάς του 35χρονου αστυνομικού


fonias
Οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, ο 30χρονος που κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία του 35χρονου αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη. Στο σημείο υπήρξαν άτομα απο την περιοχή της Ανδραβίδας, που αποδοκίμασαν έντονα το δράστη, ενώ και όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα δικαστήρια, αντέδρασαν με παρόμοιο τρόπο. Ο δράστης που έφτασε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αναμένεται να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.
Νεότερη ενημέρωση

Ηλεία: Μεταβολή του καιρού από την Τετάρτη – Αναλυτική πρόγνωση


astatheia_cu
. Η θερμοκρασία σε νέα μικρή άνοδο θα ανέλθει στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου. Αυξημένη σχετική υγρασία. 
 
Ενίσχυση βορειοδυτικών ανέμων και βαθμιαία αισθητή πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε από την Τετάρτη και κυρίως την Πέμπτη όπου θα σημειωθούν και τοπικές μπόρες.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη


Η πρόγνωση του καιρού για την ΤετάρτηΤοπικές βροχές θα σημειωθούν την Τετάρτη στα δυτικά και νεφώσεις στα βόρεια, κυρίως τις μεσημβρινές ενώ τις απογευματινές ώρες αναμένονται σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 8 μποφόρ που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 14ης Μαΐου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΙΧΩΡΙΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ

 

Η αυριανή συνάντηση όλων των υποψηφίων ανεξαρτήτου συνδυασμού καθώς και η παρουσία  όλων των συγχωριανών οι οποίοι θέλουν να πάρουν μέρος στην συζήτηση και είχαμε αναφέρει σε παλαιότερη ανάρτηση ((http://neohorikillinis.blogspot.gr/2014/04/blog-post_8157.html))
ορίζεται ως εξής