ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Προπηλάκισαν τον Παπανδρέου στο γυμναστήριο!!!


Προπηλάκισαν τον Παπανδρέου στο γυμναστήριο!!!
Το πάθος του με την γυμναστική πλήρωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τρώγοντας κυριολεκτικά μπουκάλια νερού πάνω του από αγανακτισμένους πολίτες που ήξεραν ότι γυμνάζεται σε γνωστό γυμναστήριο της Ν. Ερυθραίας και τον συνάντησαν εκεί.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BriefingNews, το συμβάν έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου τελείωνε την γυμναστική του.

Ήταν γνωστό ότι πήγαινε σε αυτόν το τον χώρο για να κάνει γυμναστική στα νεόφερτα στην Ελλάδα TRX μηχανήματα με λάστιχα .

ΝΕΟΧΩΡΙ Κυλλήνης: ΒΙΝΤΕΟ: Ο… «ομορφάντρας» ξαναχτυπά – «Αμαζόοονα μο...

ΝΕΟΧΩΡΙ Κυλλήνης: ΒΙΝΤΕΟ: Ο… «ομορφάντρας» ξαναχτυπά – «Αμαζόοονα μο...: Ο… γιατρός της πείνας ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά δεν έχει ομορφάντρα, αλλά το εύπλαστο φιδίσιο κορμί μιας Αμαζόνας...

Πως θα γίνει η μείωση μισθού στο Δημόσιο


Με εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών διευκρινίζεται πως θα παρακρατηθούν τα επιπλέον χρήματα που λάμβαναν από τον περασμένο Νοέμβριο ως σήμερα οι υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου που δεν είχαν ενταχθεί στο ενιαίο μισθολόγιο.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο… «ομορφάντρας» ξαναχτυπά – «Αμαζόοονα μου!»



ΒΙΝΤΕΟ: Ο… «ομορφάντρας» ξαναχτυπά – «Αμαζόοονα μου!»Ο… γιατρός της πείνας ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά δεν έχει ομορφάντρα, αλλά το εύπλαστο φιδίσιο κορμί μιας Αμαζόνας! Απολαύστε στο βίντεο και τις ατάκες και την… παρέλαση!

«Ποια Σιένα; Ο Παναθηναϊκός…»


Xαρακτήρισε έμπειρη και ποιοτική ομάδα τους «πράσινους» o Έισι Λο

Στον ανακριτή ο 35χρονος που πήγε να κάψει ζωντανή γυναίκα στο όχημά της

Στον ανακριτή ο 35χρονος που πήγε να κάψει ζωντανή γυναίκα στο όχημά της

Στην ανακρίτρια Καλαμάτας θα οδηγηθεί,σήμερα, προκειμένου να απολογηθεί ο 35χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου σε χωριό της Καλαμάτας, γιατί σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Νεκρός ο 48χρονος Δημήτρης Φωκιανός καπετάνιος του πλοίου ΑΛΦΑ 1 που βυθίστηκε ανοιχτά της Ελευσίνας - Ήταν πατέρας τριών ανήλικων παιδιών

- Συγκλονιστικές στιγμές την στιγμή της ανάσυρσης του νεκρού καπετάνιου - Τραγική φιγούρα η γυναίκα του
-  Θρήνος στην Ικαρία, τόπο καταγωγής του 48χρονου καπετάνιου - Τι λέει στο NewsIt ο θείος του άτυχου ναυτικού
- Συγκλονιστική μαρτυρία μέλους του πληρώματος: "Ο καπετάνιος ήταν στην γέφυρα μέχρι την τελευταία στιγμή!"
- Το πλοίο προσέκρουσε σε παλιότερο ναυάγιο

Απίστευτα σκηνικά σε συναυλία του Νταλάρα


Πέταγαν καρέκλες, γιαούρτια, νερό, τον έβριζαν και του κουνούσαν ευρώ

Κατάσχουν ακίνητα και καταθέσεις όσων έχουν χρέη στο Δημόσιο

40 άτομα ένα ειδικό σώμα ελεγκτών έχει αναλάβει να ξετρυπώσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία όσων χρωστούν στο Δημόσιο
ποσά άνω των πέντε εκατομμυρίων σε πρώτη φάση, ώστε να ξεκινήσουν κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.

Ανοικτά τα φαρμακεία Αθήνας - Πειραιά αλλά τέλος στα δωρεάν φάρμακα!

Ταλαιπωρία περιμένει τους ασθενείς και τους ασφαλισμένους τις επόμενες ημέρες καθώς ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος αποφάσισε 48ωρη απεργία την ερχόμενη Πέμπτη και την Παρασκευή...

Το νέο πειθαρχικό στο Δημόσιο - Μεγάλες ποινές και πρόστιμα έως και 100.000 στους δημοσίους υπαλλήλους


- Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από το ΠΑΣΟΚ, τη Νέα Δημοκρατία και το ΛΑΟΣ
-Την Τετάρτη ξεκινά η συζήτηση για μείωση του δημοσίου κατά 30%
- Υποβιβασμός έως και δύο βαθμών προβλέπει το νέο ποινολόγιο
- Οι πειθαρχικές ποινές δεν θα διαγράφονται ποτέ

Βαρθολομιό: Αγώνας για να πρασινίσει το δάσος των Θινών

Βαρθολομιό: Αγώνας για να πρασινίσει το δάσος των ΘινώνΣυνεχίζονται οι προσπάθειες αναδάσωσης του δάσους των Θινών στο Βαρθολομιό και για δεύτερη φορά χθες μετά από τον περασμένο Ιανουάριο, οργανώθηκε από το
Βαρθολομιό: Αγώνας για να πρασινίσει το δάσος των Θινώνδήμο Πηνειού νέα δενδροφύτευση.

Γ.Ν. Πύργου: Ξεκίνησαν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι - Ζητούν την άμεση επαναλειτουργία του


Γ.Ν. Πύργου: Ξεκίνησαν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι - Ζητούν την άμεση επαναλειτουργία τουΞεκίνησαν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο νοσοκομείο Πύργου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις καθυστερήσεις στην αποκατάσταση και την επαναλειτουργία του.

Παράνομη υλοτομία στην Ηλεία: Σύλληψη 50χρονου για 17 τόνους καυσόξυλων(video)


Το φορτηγό με τους τόνους από τα καμένα πεύκα που Για την Αθήνα «φεύγουν» κυρίως ποσότητες παράνομης ξυλείας από τα δάση της Ηλείας, με σκοπό να πουληθούν ως καυσόξυλα ακόμα και στις διπλάσιες τιμές από αυτές

Ηλεία: Ισχυρή χαλαζόπτωση στον Κάμπο – Ανεμοστρόβιλοι στον Πύργο

Ηλεία: Ισχυρή χαλαζόπτωση στον Κάμπο – Ανεμοστρόβιλοι στον ΠύργοΟ άστατος καιρός των τελευταίων ωρών τείνει να τρελάνει τους κατοίκους της Ηλείας. Από τη μια βγαίνει ο ήλιος και από την άλλη εμφανίζονται ακραία φαινόμενα.

Χάβαρι: Ληστεία σε βάρος διαχειριστή πρατηρίων υγρών καυσίμων


Χάβαρι: Ληστεία σε βάρος διαχειριστή πρατηρίων υγρών καυσίμωνΕνέδρα στον 56χρονο διαχειριστή πρατηρίων υγρών καυσίμων στην ευρύρερη περιοχή της Αμαλιάδας, έστησαν δύο άνδρες το πρωί της Δευτέρας στο δρόμο από το Χάβαρι για την Αμαλιάδα.

Σαν σήμερα


Στις 6 Μαρτίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙ