ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ {{Ο ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ }}

Αγαπητοί συγχωριανοί μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών φίλοι και φίλες.

Ο δεύτερος χρόνος λειτουργίας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ολοκληρώθηκε με σημαντική επιτυχία και θέλω να πιστεύω και εύχομαι , ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια .

Σε αυτά τα δύο χρόνια τόσο εγώ όσο και τα μέλη που ήταν αυτά τα δύο χρόνια ως μέλη του ΔΣ  και ως μέλη απλά του συλλόγου ζήσαμε όμορφες και σημαντικές στιγμές ,δεν έλειψαν οι δυσκολίες αλλά αυτά τα αφήνουμε στο παρελθόν και δεν ασχολούμαστε, γιατί η αγάπη μας για το χωριό μας και η ομοψυχία μας μας δένει σφιχτά και θέλουμε να συνεχίσουμε χωρίς κακίες και αντιπαλότητες .

ΣΕ LIVE STREAMING Λεβαδειακός - Ολυμπιακός (19:30, NS2)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League
Λεβαδειακός - Ολυμπιακός (19:30, NS2), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΑΕΚ -Skoda ΞΑΝΘΗ17:15 μ.μ. ΝS

AEKSkoda Xanthi
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  AEK - Skoda ΞΑΝΘΗ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ 17:15 μ.μ ΝS



Panthrakikos
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ


Τι πιο όμορφες στιγμές να ζει ένας Έλληνας όταν βρίσκεται σε έναν τόπο που μυρίζει Ελληνισμό ,τι πιο ωραίο να ζεις στιγμές ορθοδοξίας και Ελλάδας και ειδικά σε μεγάλη γιορτή Των Θεοφανίων ανάμεσα σε πολλούς Έλληνες ...

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ2013...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ!!!!!!

Στις 11:00 πμ να είμαι στην οδό Γλάδστωνος 10 στον 8ο όροφο ,στην αίθουσα του συλλόγου Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι
Εκεί θα συναντηθώ με τους συχωριανούς μου που μένουν στην Αθήνα και όχι μόνο ...

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός

Ηττήθηκε με 76-68 από τη Μπαρτσελόνα

Κλειστές οι τράπεζες την ερχόμενη Τετάρτη


Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις τράπεζες αποφάσισε η ΟΤΟΕ την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου.

Βρανά Ηλείας: Ράγισε καρδιές χθες στο "Πάμε Πακέτο" η επανένωση πολυμελούς οικογένειας ύστερα απο 50 χρόνια!(VIDEO)


Βρανά Ηλείας: Ράγισε καρδιές χθες στο \"Πάμε Πακέτο\" η επανένωση πολυμελούς οικογένειας ύστερα απο 50 χρόνια!(VIDEO)Για πρώτη φορά ύστερα από σχεδόν 50 χρόνια ενώθηκε μια πολυμελής οικογένεια από το Βρανά της Ηλείας χθες στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου , Πάμε Πακέτο.

Ηλεία: "Μείον" 1.022 επαγγελματικά αυτοκίνητα - Οι ιδιοκτήτες τους κατέθεσαν πινακίδες


pinakides.JPGΜπορεί η κατάθεση πινακίδων κυκλοφορίας Ι.Χ. αυτοκινήτων, στις Δ.Ο.Υ. του Νομού να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα, το εντυπωσιακό όμως και πρωτόγνωρο
που συνέβη φέτος, αφορά στην κατάθεση πινακίδων κυκλοφορίας επαγγελματικών οχημάτων!

Στη σχολή της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής χωρίς εξετάσεις!


sxolesΔυνατότητα εισαγωγής στις σχολές της αστυνομίας και της πυροσβεστικής χωρίς εξετάσεις για όσους θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους (!) δίνει ο νόμος που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάρτιο
στη βουλή. Συγκεκριμένα στο άρθρο 25 του νόμου με το νόμο 40/58/2012, αναφέρεται το εξής απίστευτο:

Ηλεία: Λεφτά - και κοσμήματα - υπάρχουν . . . για τους κλέφτες στα σπίτια


diarriktes1Δεν ήταν και λίγα αυτά που άρπαξαν τα τελευταία 24ωρα οι κλέφτες στην Ηλεία, σε περιπτώσεις διαρρήξεων, κυρίως στα νότια του νομού. Δύο χτυπήματα στο Καλλίκωμο
και τρία γύρω από την πόλη του Πύργου και η λεία των δραστών ξεπέρασε τις 25.000 ευρώ.

Αλφειούσα Πύργου: Κατάληψη των κατοίκων στο ΧΑΔΑ στις "Λίμνες"


katalipsi1.JPGΑποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους είναι οι κάτοικοι της Αλφειούσας, μετά τη νέα παράταση που δόθηκε για την χρήση του πρώην ΧΑΔΑ  στη θέση «Λίμνες».

Η αναδιοργάνωση του Δημοσίου "οπλίζει" την Αστυνομία - 80 υπάλληλοι με μετάταξη στην Α.Δ. Ηλείας


ast2.JPGΘετικές επιπτώσεις για την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, θα έχει πιθανότατα η αναδιοργάνωση του δημοσίου τομέα με το μέτρο της κινητικότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ σύντομα
αναμένεται να έρθει στο νομό σημαντικός αριθμός δημοσίων υπαλλήλων από άλλες υπηρεσίες, που θα αναλάβει καθήκοντα πολιτικού προσωπικού – όπως και στο παρελθόν - σε γραφεία και υπηρεσίες, όπου σήμερα βρίσκονται καθηλωμένοι μάχιμοι αστυνομικοί.

Ηλεία: Βροχές το Σάββατο - Βελτίωση την Κυριακή - Βαθμιαία, πιθανόν σοβαρή, επιδείνωση τη νέα εβδομάδα


Όχι απλός αξιόλογες βροχές, αλλά πολύ νερό έχει δώσει στην κεντρική Ηλεία, η διαταραχή που μας επηρεάζει από αργά το βράδυ της Πέμπτης,
ενώ παράλληλα η θερμοκρασία έχει σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο και κυμαίνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Άστατος ο καιρός το Σαββατοκύριακο


Βροχερό θα είναι το Σαββατοκύριακο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ωστόσο από τη Δευτέρα θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Ιανουαρίου