ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Το γύρο του κόσμου κάνει η δωρεάν διανομή τροφίμων


Ο βρετανικός “Guardian” έκανε φωτογραφία της ημέρας τους Έλληνες που ποδοπατήθηκαν στην πλατεία Βάθη για να πάρουν δωρεάν τρόφιμα που μοίρασαν οι αγρότες, ενώ εκτενή αναφορά έκανε και το πρακτορείο Reuters που είχε και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Μέχρι και τραυματία είχαμε στην δωρεάν διανομή φρούτων και λαχανικών! - Μέσα σε 2 ώρες εξαφανίστηκαν 50 τόνοι οπωροκηπευτικών!

- Με "άναρχη" λαϊκή έμοιαζε ο χώρος έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
- Παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών έστησαν πάγκους και φορτηγά και μοίραζαν δωρεάν φρούτα και λαχανικά
- Ο κόσμος ήταν γεμάτος ένταση και εκνευρισμό
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Hλεία: Επιτυχημένη η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία στα Καβάσιλα!


Hλεία: Επιτυχημένη η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία στα Καβάσιλα!Από όλους τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής «αγκαλιάστηκε» η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε την Κυριακή η Τοπική Κοινότητα Καβάσιλα στο ανακαινισμένο κτήριο του παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού, με τη συνδρομή της ιατρού Κωνσταντίνας Πανέτα και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου του Πύργου.

Οι Έλληνες διεθνείς τίμησαν τα θύματα της Θύρας 7


Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας, με μπροστάρη τον αρχηγό Γιώργο Καραγκούνη, κατέθεσαν ανθοδέσμες μπροστά από τη Θύρα 7, καθώς την Παρασκευή (8/2) συμπληρώνονται 32 χρόνια από την μεγαλύτερη τραγωδία που έχει βιώσει ο ελληνικός αθλητισμός.

Πίσω από τη ληστεία στα ΕΛΤΑ Βάρδας οι Πυρήνες της Φωτιάς;



Πίσω από τη ληστεία στα ΕΛΤΑ Βάρδας οι Πυρήνες της Φωτιάς;Το σενάριο να κρύβονται οι Πυρήνες της Φωτιάς πίσω από τη ληστεία στα ΕΛΤΑ της Βάρδας, εξετάζουν οι αξιωματούχοι της Αντιτρομοκρατικής. (σχετικό ρεπορτάζ)

Καλή αναμένεται η φετινή παραγωγή φράουλας η συγκομιδή της οποίας ξεκίνησε ήδη στην Ηλεία


fraoula.JPGΘετικά είναι τα πρώτα μηνύματα για την φετινή χρονιά στην φράουλα αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν στον ΑγροΤύπο, παραγωγοί και γεωπόνοι από την Ηλεία η παραγωγή θα
κυμανθεί σε καλά επίπεδα ενώ και οι πρώτες τιμές στις βασικές ποικιλίες είναι ικανοποιητικές.

Πύργος: Τρεις συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο στο χώρο των κατασκευών για 330.000 ευρώ


sillipsi_large.JPGΣυνελήφθησαν, το πρωί της Τετάρτης, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο

Από Γενικό Νοσοκομείο . . . μετατράπηκε σε Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας!

nosokomio_Amal.JPGΝοσηλευτική Μονάδα λέγεται πλέον το… πάλαι ποτέ (;) Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας, που εντάσσεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, στο πλαίσιο του «Ενοποιημένου Οργανισμού
Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας και Κ.Υ. Κρεστένων».

Πύργος: "Μπλόκο" σε Κατσιφάρα από σπουδαστές - εμπόρους - φορείς – Ζήτησαν δεσμεύσεις για τα ΤΕΙ (Νεότ. ενημέρωση 21:14) (photos & video)

mplokoΈμποροι, φορείς και σπουδαστές της πόλης ξεκίνησαν από κοινού κινητοποιήσεις στο κέντρο της πόλης, μετά την σύσκεψη
poriateiporiatei1που προηγήθηκε στον εμπορικό σύλλογο και απέκλεισαν την οδό Πατρών. Οι κινητοποιήσεις τους θα κλιμακωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ηλεία: Βαθμιαία μεταβολή του καιρού από το απόγευμα της Τετάρτης – Κακοκαιρία διαρκείας


Πιο θερμή από το περασμένο Σαββατοκύριακο 2-3/2, εξελίχθηκε η Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21.2 βαθμούς Κελσίου στην Αρχαία Ολυμπία!

Καταιγίδες και χιόνια από το απόγευμα - Ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία

Οι καταιγίδες κατά τόπους θα είναι έντονες ενώ θα πέσει και η θερμοκρασία. Αναλυτική πρόγνωση του καιρού εως και την Κυριακή από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Σταδιακή μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός μέχρι και το Σαββατοκύριακο με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Πιο αναλυτικά:

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 7ης Φεβρουαρίου