ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:00), NOVA)



Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Super League  
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 
(19:00, NOVA), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΕΚ

 Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΕΚ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑθα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ

 Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣθα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ {{ΧΡΩΜΑΤΑ ΖΩΗΣ }}


Από 18 ως 25 Απριλίου στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Λεχαινών θα πραγματοποιηθεί η 5η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Ευαγγελίας Βούλτσου, "Χρώματα Ζωής"
Θα εκτεθούν 65 δημιουργίες με κύριο χαρακτηριστικό τους τη χρησιμοποίηση χρωματικών συνδυασμών και ποικίλων υλικών όπως παστέλ, ακρυλικά, λάδια και μολύβια με μεγάλη ποικιλία θεμάτων που αγγίζουν όλο το φάσμα της καθημερινότητας με τέχνη που εστιάζει περισσότερο στην έκφραση και το συναίσθημα τα οποία είναι διάχυτα σε κάθε έργο.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη του Πάσχα 18 Απριλίου και ώρα 19:00 μ.μ. και θα διαρκέσει ως την Τετάρτη 25 Απριλίου. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από 10:00 ως 13:00 το πρωί και από 18:00 ως 21:00 το απόγευμα.

Οι πίνακες για τη φορολογία των αγροτών - Τα ενοίκια αγροτικής γης


agrotesΟ Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου, δημοσιοποίησε τους πίνακες με τα ποσά του καθαρού γεωργικού εισοδήματος όλων των αγροτικών προϊόντων της χώρας,
ανά περιφερειακή ενότητα των νομών παραγωγής τους, καθώς και τους πίνακες με τα ποσά των αντιπροσωπευτικών ενοικίων ανά στρέμμα ενοικιαζόμενης γεωργικής γης για το οικονομικό έτος 2012 (χρήση 2011).

Ηλεία: Οι ληστές με τα καλάσνικοφ επιστρέφουν για νέο χτύπημα στο νομό ;


listes2.JPGΔιασύνδεση των ληστών των κοσμηματοπωλείων της Αρχαίας Ολυμπίας και της Κρέστενας με τους ληστές τους Άργους, αλλά και της ομάδας που εμφανίστηκε χθες το πρωί
στο Λατίφι Αμαλιάδας, «βλέπουν» οι Αρχές στην Ηλεία.

Αμαλιάδα: Τρομοκράτησε την υπάλληλό του για να της αποσπάσει... την υπογραφή!


Αμαλιάδα: Τρομοκράτησε την υπάλληλό του για να της αποσπάσει... την υπογραφή!
Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης στην Αμαλιάδα, όταν ιδιοκτήτης επιχείρησης φέρεται ότι προσπάθησε με βίαιο τρόπο να αποσπάσει την υπογραφή της υπαλλήλου του σε πιστοποιητικό το οποίο έγραφε ότι δεν τις χρωστούσε χρήματα!

Tα αποτελέσματα της Α1 Κατηγορίας και Β'Κατηγορίας- Οριστικά μπαράζ!!!



Tα αποτελέσματα της Α1 Κατηγορίας και Β\
Α1 Κατηγορία Βέρροιος- 29η αγωνιστική






Οριστικά μπαράζ για την πρώτη θέση και τον υποβιβασμό...

Κυλλήνη: Διαρρήκτες "εισαγωγής" πήγαν να κλέψουν ακόμα και στα καΐκια


kaikiΠοιος ξέρει τι είχαν στο μυαλό τους οι δύο δράστες πιθανότατα ΡΟΜΑ από περιοχή της Αττικής, που έφτασαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Κυλλήνη για να διαρρήξουν καΐκια.

Σαν σήμερα


Την 1η Απριλίου

Γεγονότα

1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...

σας εύχεται