ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

«Δύσκολα θα παίξουν Σπανούλης και Σλούκας»


Σφαιρόπουλος: Θέλουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και να κερδίσουμε

Έκλεψαν αυτοκίνητο… έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του!


Την κλοπή του λευκού Ι.Χ. αγροτικού αυτοκινήτου του με αριθμό κυκλοφορίας ΗΑΜ-1165 κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης ο ιδιοκτήτης του.

Ηλεία: Ήθελε να τα ξαναβρούν και της έσπασε το χέρι!


kopelaΌσες συγνώμες κι αν ζήτησε κατόπιν ο απελπισμένος νεαρός, δεν μπόρεσαν να την αποτρέψουν από το να καταφύγει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχές και να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια

Βαρθολομιό: "Σήκωσαν" ολόκληρη δεξαμενή από χωματερή


deksameni

Κανείς δεν αντιλήφθηκε πώς και πότε έγινε η κλοπή - Η ζημιά που προκάλεσαν στον δήμο Πηνειού φτάνει τα 5.000 ευρώ 

Νεαρές γυναίκες… «ψαρεύουν» ηλικιωμένους!




Σαν… επιδημία εξαπλώνονται το τελευταίο διάστημα σε ολόκληρη την πεδινή Ηλεία τα περιστατικά εξαπάτησης ηλικιωμένων με «δόλωμα» νεαρές ρομά ή αλλοδαπές κοπέλες, πολλές φορές μάλιστα και ανήλικες.

Mε βροχή και δίχως κάγκελα η παρέλαση στον Πύργο

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ (25/03/2015 12:27)

Περιορισμένη ήταν η προσέλευση λόγω κακοκαιρίας στη φετινή μαθητική-στρατιωτική παρέλαση στον Πύργο. Οι έντονες βροχοπτώσεις από τα ξημερώματα αποθάρρυναν αρκετούς πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, καθώς έως και τις 11 το πρωί ήταν αμφίβολο αν θα διεξαχθεί η μαθητική παρέλαση.

Καλίδονα Ζαχάρως: Πέντε μηνών κοριτσάκι ζητά βοήθεια


moro

Χρειάζεται να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος

Ηλεία: Νοτιάδες, τοπικά ισχυρές καταιγίδες και σκόνη – Αναλυτική πρόγνωση


immagine
Θα διατηρηθούν οι άσχημες καιρικές συνθήκες τουλάχιστον μέχρι και το Σάββατο, με νοτιάδες, κατά περιόδους βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές, ενώ θα συνεχιστεί η μεταφορά αφρικάνικης σκόνης μέχρι και την Παρασκευή. Η θερμοκρασία θα ανέβει στους 20 με 21οC.

Την Κυριακή φαίνεται τα φαινόμενα να υποχωρούν, ωστόσο θα επιμείνουν στις ημιορεινές - ορεινές περιοχές τις θερμές ώρες. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Αναλυτική πρόγνωση


Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Αναλυτική πρόγνωσηΣποραδικές βροχές και καταιγίδες περιμένουμε την Πέμπτη. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα είναι κατά διαστήματα ισχυρά. Θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο και το νότιο Αιγαίο. Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 26ης Μαρτίου