ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Του το... χρώσταγε - Νίκη-θρίλερ του Ολυμπιακού στο Ισραήλ


Πριν μία εβδομάδα στο ΣΕΦ η τύχη του γύρισε την πλάτη αλλά αυτή τη φορά ήταν με το μέρος του. Ο Ολυμπιακός νίκησε με 78-77 στο Τελ Αβίβ και έμεινε ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Αποκλεισμένη περιοχή τα Σεπόλια – Επιχείρηση των ΕΚΑΜ τα ξημερώματα στο κέντρο ελέγχου του Μετρό – 4 προσαγωγές


- Άνδρες των ΕΚΑΜ έσπασαν με πολιορκητικό κριό τη σιδερένια πόρτα
- Μικρή ένταση με εργαζόμενους στα άλλα ΜΜΜ που βρισκόταν εκεί – Μια κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο
- Περισσότερες από 10 διμοιρίες των ΜΑΤ και κλούβες έχουν αποκλείσει όλο το οικοδομικό τετράγωνο όπου βρίσκεται το κέντρο ελέγχου του Μετρό
- Δε δόθηκαν χαρτιά για επίταξη σε 50 εργαζόμενους που δήλωσαν προσωπικό ασφαλείας
- Απεργία σήμερα σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ηλεία: Σημαδεύει με αεροβόλο τους οδηγούς των ΙΧ! (VIDEO)



Ηλεία: Σημαδεύει με αεροβόλο τους οδηγούς των ΙΧ! (VIDEO)Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες μέρες στους οδηγούς που χρησιμοποιούν την Εθνική Oδό Πύργου-Τριπόλεως, στο ύψος της Βαρβάσαινας, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στo patrisnews φαίνεται να δέχονται επίθεση στα αυτοκίνητά τους -κατά τη διάρκεια της οδήγησης- πιθανόν από κάποιον απερίσκεπτο, ο οποίος φέρεται να χρησιμοποιεί αεροβόλο όπλο.

Πύργος: Συνελήφθη ο ληστής του περιπτέρου της οδού Ολυμπίων


listis1.JPGΣτα χέρια των Αρχών βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ένας 31χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της ληστείας σε περίπτερο στην οδό Ολυμπίων στον Πύργο και διάρρηξης
listis2.JPGσε γραφείο τελετών στην ίδια πόλη.

Ηλεία: SOS – Στα όρια του ο Λάδωνας – Ανοίγουν τα θυροφράγματα ; (Νεότερη ενημέρωση 15:00)


fragmaladonaΈγγραφο το οποίο ενημερώνει για την κατάσταση του φράγματος του Λάδωνα στην Αρκαδία, έφτασε σήμερα το πρωί στις τοπικές αρχές της Ηλείας. Το έγγραφο με το χαρακτηρισμό του
κατεπείγοντος αναφέρει πως η στάθμη του νερού στο φράγμα είναι πολύ ψηλά και ενδέχεται να ανοίξουν τα θυροφράγματα για εκτόνωση.

Πύργος: Κηδεύτηκε ο ηλικιωμένος από τα "αζήτητα"


kideia1
Το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 70χρονου (όχι 92χρονου όπως εκ παραδρομής γράφτηκε αρχικά) Γιάννη Χοϊδά, η σωρός του οποίου είχε παραμείνει στο ψυγείο
kideia2του νεκροτομείου στο νοσοκομείο Πύργου, για περίπου ένα μήνα.

«Εξάρα» και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ


Επιβλήθηκε με 6-0 της Καλλιθέας

Πύργος: Τροχαίο στην οδό Αλφειού - Νταλίκα παρέσυρε μοτοσικλετιστή


mixaniΟ αναβάτης μιας μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη στην οδό Ολυμπίων (συμβολή με Ανωνύμου), λίγο μετά τις έντεκα το πρωί της Πέμπτης.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ,ΜΑΡΑΓΑΡΙΤΑ


btriantafulla1.jpg ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ...

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ

ΕΥΧΑΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ  ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΙΣΜΕΝΟΙ...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ

Αστράς Λαμπείας: Νεκρός 56χρονος - Κρεμάστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού


KremalaΑπαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του βρέθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα ένας 56χρονος στον Αστρά της Λαμπείας τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο άτυχος άντρας
είχε χρησιμοποιήσει ένα σχοινί το οποίο είχε δέσει σε δοκάρι του μπαλκονιού του σπιτιού και με αυτό τον τρόπο επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ηλεία: Τα τρακτέρ ξανάρχονται - Οι εργολάβοι δακοκτονίας στους δρόμους


poreia5Στην διαπίστωση ότι δεν «κυλάει καλά» η υπόθεση τους, κατέληξαν οι αγρότες –εργολάβοι δακοκτονίας, σε σύσκεψη που είχαν στα μέσα της εβδομάδας. Επικαλέσθηκαν μάλιστα
«άτυπη πληροφόρηση», σύμφωνα με την οποία  δεν υπάρχει πρόθεση  από τους διοικητικούς παράγοντες του υπουργείου  να δώσουν λύση, ήτοι να καταλήξουν σε μια απόφαση για εντολή πληρωμής τους.

Ηλεία: Στα ίχνη της συμμορίας με τις μαξιλαροθήκες οι Αρχές


maksilari.JPGΣτα ίχνη της συμμορίας που «ρήμαζε» δεκάδες διαμερίσματα και μονοκατοικίες σε διάφορα σημεία στην περιοχή του Πύργου, βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές στην Ηλεία.
Εκτιμάται πως η συγκεκριμένη σπείρα έχει διαπράξει περισσότερες από εβδομήντα κλοπές και διαρρήξεις – ίσως και εκατό – στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου, τους τελευταίους μήνες.

Περαιτέρω επιδείνωση τις επόμενες ώρες - Αναμένονται μεγάλα ύψη βροχής σε Ηλεία και δυτική Αρκαδία


rain_473_355Πέρασε το ψυχρό μέτωπο του βαρομετρικού χαμηλού, το μεσημέρι της Πέμπτης, το οποίο έδωσε ραγδαίες βροχές με έντονες χαλαζοπτώσεις, μικρής όμως διάρκειας.
Τα ύψη βροχής που έδωσε η μετωπική δραστηριότητα δεν ήταν αξιόλογα και ανήλθαν κάτω από τα 10 χιλιοστά στις περισσότερες περιοχές.

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με ακραία φαινόμενα - Που θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία


Βροχές, καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, θυελλώδεις άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας. Αναλυτική πρόγνωση  εως και την Κυριακή από τον μετεωρόλογο Τάσο Αρνιακό.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει προειδοποιήσει  για έντονα καιρικά φαινόμενα την Πέμπτη και την Παρασκευή.
Πιο αναλυτικά:

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 25ης Ιανουαρίου

ΒΙΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ


Ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος (329-390 μ.Χ.)

Γεννήθηκε το 329 μ.Χ. στην Αριανζό, κωμόπολη της Καππαδοκίας, από τον Γρηγόριο, επίσκοπο Ναζιανζού (+1η Ιανουαρίου) και την Νόννα (+5 Αυγούστου). Έχει δύο αδέρφια: τον Καισάρειο και τη πασίγνωστη για την ευσέβειά της αδερφή Γοργονία.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ