ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Πάρτε ομπρέλα αύριο μαζί σας!

Βροχές και τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν αύριο κυρίως στα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ...

Πωλείται γάιδαρος...

Τουρκική διαφήμιση δείχνει επίθεση με πυραύλους στη Βουλή των Ελλήνων!

Διαφήμιση της τουρκικής εταιρείας κατασκευής πυραύλων Roketsan,
απεικονίζει την Ελληνική Βουλή να έχει δεχθεί επίθεση από πυραύλους....!

Όταν η μ....κία πάει σύννεφο....

Άραγε θα γκαστρωθεί η Καγιά μέσα στο χειμώνα;

Τρέξτε να ψηφίσετε, είναι Εθνικής σημασίας!
oichalia.blogspot


24ωρο

ΕΝΙΣΧΥΣΗ 32 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ

 

Οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της χώρας ενισχύονται με περίπου 32 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών.

Για την πρώτη κούπα οι δύο αιώνιοι

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/10/14/222232.jpg?w=400&f=bicubicΑς αφήσουμε τα γνωστά κλισέ του τύπου: «ακόμα και στο τάβλι, ντέρμπι είναι».

Δεν υπάρχει τσίπα...

Εθνική Οδός, προχθές.
Η απλή αμόλυβδη 1,654...

Σε πρατήριο ίδιας εταιρείας, μία ημέρα πριν, στον ίδιο δρόμο, στην ίδια αλυσίδα ταξιδιωτικής εξυπηρέτησης, 150 χιλιόμετρα πιο πέρα, η αμόλυβδη είχε 1,567 ...

Να σκεφτεί κανείς ότι πριν λίγες ημέρες στη γειτονική μας Κύπρο, ταξιδιώτης έκανε παράπονα γιατί η βενζίνη είναι 1,08 ενώ έπρεπε να είναι ... 1,06 το λίτρο.

24ωρο

ΟΣΕ - Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο

Με τις ψήφους των δύο μεγάλων κομμάτων το νομοσχέδιο για τον ΟΣΕ υπερψηφίστηκε επί της αρχής. Στην κεντρική τοποθέτησή του ο υπουργός Μεταφορών, Δημήτρης Ρέππας...

ΔΕΙΤΕ:Δύο κορίτσια σε ένα σώμα


Η Abigail “Abby” Loraine Hensel και η Brittany “Britty” Lee Hensel, γεννημένες στις 7 Μαρτίου του 1990 στη Minnesota των ΗΠΑ, είναι δίδυμες, σιαμαίες με ένα σώμα και δύο κεφάλια...
Έχουν δύο σπονδυλικές στήλες που ενώνονται στη λεκάνη. Έχουν δύο στομάχια, τέσσερις πνεύμονες (δύο μερικώς συνδεδεμένα ζευγάρια) και δύο χέρια. Το τρίτο μη ανεπτυγμένο και ακατάλληλο προς χρήση χέρι βρισκόταν ανάμεσα στα 2 κεφάλια και ακρωτηριάστηκε όταν ήταν μικρές.

"Γράψ΄το": Το τεφτέρι ξαναγύρισε

"Γράψ΄το": Το τεφτέρι ξαναγύρισε



Στην ελληνική πραγματικότητα του σήμερα, σε περίοδο ύφεσης, τα «τεφτέρια» έχουν επανέλθει, και μάλιστα σε επιχειρήσεις, που δεν συνήθιζαν να δουλεύουν με αυτόν τον τρόπο, ενώ «βερεσέ» ψωνίζουν πλέον άνθρωποι όλων των ηλικιών.

Συνελήφθη γυναίκα για παιδική πορνογραφία


To πείραμα της Φιλαδέλφεια


USS Eldridge ή «Λέων» για μας, το πλοίο που είδε πολλά και τα πήρε μαζί του στην αιώνια σιωπή

Πώς είναι δυνατόν ένα ολόκληρο αντιτορπιλικό να εξαφανιστεί και να γίνει ορατό την ίδια στιγμή σε απόσταση μεγαλύτερη των διακοσίων μιλίων; Και γιατί κανείς από το πλήρωμά του κατόπιν δεν είχε μια κανονική ζωή; Η προσπάθεια για απαντήσεις συνδέεται αναπόφευκτα με το περιβόητο Πείραμα της Φιλαδέλφεια. Περισσότερα παρακάτω ...

Τα 10 πιο ανατριχιαστικά μέρη του πλανήτη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiad1jGIzrvEyf-3HwMu39A28UeapNoRiW12TvjFrqPlMelspF7wixPVIPUrsOd2QPAJSQtVRPwFgy_THVymRJVVsMBEg1N-ObZaKrOedVYoZpoqKgBXfVkfsp5073KjQue231oPPUItg/s1600/9196.jpg



Αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο σχετικά με τον ταξιδιωτικό σου προορισμό είναι να έχει καλές παραλίες, όλες τις ανέσεις στο ξενοδοχείο κι έναν αέρα κοσμοπολιτισμού...

ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ


Πέντε σκληροί δίσκοι κατασχέθηκαν από το σπίτι της

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μία Ελληνίδα, καθώς σε έρευνα μέσω διαδικτύου βρέθηκε να κατέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας. Κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε στη συνέχεια έρευνα στο σπίτι της όπου εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

ANEKΔΟΤΟ

 

Είναι τέσσερις φίλοι σε ένα καφέ και συζητάνε. Κάποια στιγμή η συζήτηση φτάνει στο θέμα: «ποιος τρώει το μεγαλύτερο κέρατο!»

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ 14 ΕΤΩΝ


ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
         ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
    e-mail: pyrgos@hamogelo.gr
Τηλ. 2621081040 Fax. 2621024080







Η περιπέτεια της ανήλικης Σοφίας Κελεπούρη που εξαφανίστηκε στις 4/10/2010 από την περιοχή της Νίκαιας είχε αίσιο τέλος. Το παιδί βρέθηκε σήμερα το πρωί μετά από εννέα ημέρες αναζήτησης, στην περιοχή του Περάματος. Η ανήλικη είναι καλά στην υγεία της και επέστρεψε στην οικογένεια της.

Ψυχολόγος του Συλλόγου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά της με σκοπό να στηρίξει την ίδια και την οικογένειά της.  

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά μας που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.  

Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Σε διεθνές επίπεδο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

§     Eίναι μέλος του Δ.Σ. του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Θύματα Εκμετάλλευσης Παιδιά (International Centre for Missing and Exploited Children), το οποίο εδρεύει στην Washington των Ηνωμένων Πολιτειών.

§     Είναι μέλος του Δ.Σ. στο Μissing Children Europe.

§     Είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Τηλεφωνικών Γραμμών για την προστασία των παιδιών (Child Helplines International) που περιλαμβάνει τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης από 160 χώρες.

§     Είναι αναγνωρισμένος συνεργαζόμενος φορέας στο DPI (Department of Public Information) των Ηνωμένων Εθνών.

§     Είναι αναγνωρισμένος Μ.Κ.Ο. με συμβουλευτικό ρόλο στο ECOSOC (Economic and Social Council) των Ηνωμένων Εθνών

§     Είναι μέλος στο διεθνές site για τις εξαφανίσεις ανηλίκων www.missingkids.com
                                                                    
§     Είναι μέλος στην EFSC (European Federation for Street Children).

Στην προσπάθεια του Οργανισμού μας να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνουμε στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας μας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργαζόμαστε επίσης με Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανεύρεση τους.

Παρακαλούμε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από site όπου ενδεχομένως να υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.


Εθνικό Κέντρο για την Εξαφάνιση, Εκμετάλλευση και Κακοποίηση Παιδιών
Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000



 
 

Αίτημα καταστηματαρχών για παράταση εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου

Στο πλαίσιο της συνάντησης Ραγκούση με ΓΣΕΒΕΕ

Ζητήματα σχετικά με τον κλάδο της εστίασης και των συναφών επαγγελμάτων και μεταξύ αυτόν τη δυνατότητα μεταβατικής περιόδου για όλες τις επιχειρήσεις εστίασης σε ότι αφορά στο νόμο κατά του καπνίσματος

Βομβαρδισμός» από κεραυνούς στον Πύργο

Πέμπτης 14 Οκτωβρίου στην πόλη του Πύργου. Σφοδρότατοι κεραυνοί πολιορκούσαν στην κυριολεξία την πόλη.
Ημέρα έκαναν τη νύχτα η σφοδρή πτώση κεραυνών. Οι κάτοικοι του Πύργου ξύπνησαν εξαιτίας του εκκωφαντικού θορύβου που σκόρπιζαν τα μπουμπουνητά.
Το φαινόμενο ήταν ιδιαίτερα ισχυρό και δεν συνοδευόταν από αξιόλογη βροχόπτωση.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Ραγδαίες βροχοπτώσεις

Ραγδαίες βροχοπτώσεις με ισχυρούς ανέμους χωρίς ευτυχώς μεγάλη διάρκεια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου στην κεντρική Ηλεία. Παρατηρήθηκε μέτρια ηλεκτρική δραστηριότητα.

Ισχυρό αναλγητικό ο έρωτας

Ο πόνος και ο έρωτας εντοπίζονται στην ίδια περιοχή του εγκεφάλου

Ο έρωτας φαίνεται πως ενεργοποιεί τις ίδιες περιοχές στον εγκέφαλο που ενεργοποιεί και ο φυσικός πόνος. Η ευφορία δηλαδή που δημιουργεί ο έρωτάς για το τερόν σας ήμισυ υπεραντισταθμίζεται από τη δυσφορία που προκαλεί ο φυσικός πόνος.

Παρουσιάζονται ως Έλληνες Σκοπιανοί στην Αυστραλία

Οργάνωση καταγόμενων από την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας στην Αυστραλία εμφανιζόταν ως ελληνική.
Συνελήφθη 15χρονος Έλληνας για κατοχή ναρκωτικών και ληστεία σε 10 πυλωτές, στη Βούλα.

Οι πυροσβέστες θα κατασκηνώσουν στο Σύνταγμα!

Πυροσβέστες θα «κατασκηνώσουν» στο ΣύνταγμαΑντίσκηνα στην πλατεία Συντάγματος θα στήσουν αύριο, Παρασκευή, οι πυροσβέστες διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στους μισθούς και τα επιδόματά τους, συνεπεία του μνημονίου με την τρόικα.

 
«Μας έχουν φέρει σε σημείο εξαθλίωσης», δηλώνει ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, εκπρόσωπος της Ένωσης Πυροσβεστών Αρχιπυροσβεστών Πυρονόμων Αττικής (Ε.Π.Α.Π.Α.).
Ανάμεσα στα αιτήματα των πυροσβεστών, είναι η κάλυψη οργανικών θέσεων, η προμήθεια των πυροσβεστών με ασφαλείς στολές και η κάλυψη των υλικοτεχνικών υποδομών.

Συμβουλές για το πετρέλαιο θέρμανσης

Συμβουλές για το πετρέλαιο θέρμανσης

Χρήσιμες συμβουλές για την προμήθεια πετρελαίου δίνει το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή ενόψει της έναρξης διάθεσής του στους καταναλωτές από τις 15 Οκτωβρίου:

ΑΝΕΚΔΟΤΟ...ΟΜΗΡΟΣ !!!!

Σ ένα αυτοκινητόδρομο της Aθήνας, κάποιος οδηγός φτάνει σ' ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα και σταματάει. Κάποιος τον πλησιάζει και του χτυπά το τζάμι. Ο οδηγός ανοίγει το παράθυρο και ρωτάει:
- Τι συμβαίνει;
- Μια ομάδα από τρομοκράτες έπιασε όμηρο τον Γιώργο Παπανδρεου και ζητάει λύτρα 1 εκατομμύριο Ευρώ, αλλιώς λένε ότι θα τον καταβρέξουν με βενζίνη και θα του πετάξουν ένα αναμμένο σπίρτο... Λοιπόν, καταλαβαίνετε ότι, μπροστά σ' αυτή την τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ζητούμε από κάθε αυτοκίνητο να κάνει μια δωρεά.
- Και πόσα δίνει συνήθως ο καθένας; ρωτάει o οδηγός.
- Γύρω στα 5 λίτρα !

Ένταση στην Ακρόπολη

Ένταση στην Ακρόπολη
Ένταση επικρατεί στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. Με επέμβαση των ΜΑΤ άνοιξε η κεντρική πύλη, την οποία κρατούσαν από την Τετάρτη κλειδωμένη συμβασιούχοι εργαζόμενοι, που έχουν να πληρωθούν εδώ και αρκετούς μήνες.

Σφαγή" προβάτων με δράστη ...λεωφορείο!

undefined
Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας, που μετέφερε μαθητές και εκινείτο στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας- Ρουπακίου, παρέσυρε πριν από λίγο και σκότωσε περίπου 30 προβατίνες!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οδηγός κ' επιβάτες καθώς και οι βοσκοί ΔΕΝ τραυματίστηκαν.
Το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στο Ρουπάκι, ενώ το λεωφορείο είχε κατεύθυνση προς Αμαλιάδα.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Ξεκινά σε 1ώρα το διαδικτυακό debate -To "HT" θα εκπροσωπήσει την Ηλεία


undefined
undefined

Κάτι που δεν έχει επιχειρηθεί έως σήμερα στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου, διοργανώνει σήμερα το thebest.gr.

Μάζευε το χαρτζιλίκι του δύο χρόνια για να το "σκάσει"

 
Για δύο χρόνια, κάθε µέρα, µε υποµονή ο 11χρονος Αφγανός Ρεζάι Αλι Ρεζά συγκέντρωνε το χαρτζιλίκι που του έδιναν οι υπάλληλοι του Κέντρου Υποδοχής Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων στα Ανώγεια όπου φιλοξενούνταν.

Έκθεση Χίτλερ στη Γερμανία

Έκθεση Χίτλερ στη Γερμανία

undefined
Εξήντα πέντε χρόνια μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ανοίγει τις πόρτες του  Γερμανικό Ιστορικό Μουσείο στο Βερολίνο  για την πρώτη έκθεση για τον Χίτλερ στη χώρα.
undefined
 Η έκθεση φέρει τον τίτλο "Hilter und die Deutsche Volksgemeinschaft und Verbrechen"- "Ο Χίτλερ και οι Γερμανοί: Λαϊκή Κοινότητα και Έγκλημα" και θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις στο ποιος ήταν ο Χίτλερ.
Όπως αναφέρει η Ντέιλι Μάιλ οι διοργανωτές θέλουν να δείξουν στους νεότερους τα δεινά του Ναζισμού δείχνοντας πως ο Χίτλερ, Γκέμπελς και η ηγετική ομάδα των Ναζιστών ήταν απευθύνει για το αιματοκύλισμα ολόκληρης της ευρωπαϊκής ηπείρου.
undefined
 Ακόμα και σήμερα ο Χίτλερ παραμένει ένα αγκάθι για τη Γερμανία, ένα ταμπού που δύσκολα συζητείται, πόσο μάλλον προβάλλεται μέσω μιας έκθεσης. Έως τώρα αμέτρητες είναι οι εκθέσεις για το Τρίτο Ράιχ, τη ναζιστική προπαγάνδα, το διωγμό Εβραίων. Αλλά μια έκθεση για το Φύρερ γίνεται πρώτη φορά.
Αρχικά οι διοργανωτές ήθελαν η έκθεση να ονομαστεί "Χίτλερ". Αυτή η ιδέα όμωςαπορρίφθηκε ως επικίνδυνη.
 Στολές, προσωπικά αντικείμενα, φωτογραφίες είναι μερικά από τα εκθέματα της έκθεσης. Επιλέχτηκαν μικρά πορτρέτα του Φύρερ αντί για μεγάλα δήλωσε ο Χανς-Ούρλιχ Τάμερ, ένας από τους υπεύθυνους της έκθεσης ώστε να "αφαιρούν τον αντίκτυπο της εικόνας του Χίτλερ".

 
24ΩΡΟ

Δέκα λεπτά αρκούν…

Εθελοντική αιμοδοσία στο Μαρούσι

«Δώστε αίμα, σώστε μια ζωή». Με αυτό το σύνθημα πραγματοποιείται σήμερα εθελοντική αιμοδοσία στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), από τις 9:00 έως τις 14:00.

Κερδίστε δωρεάν τηλέφωνο και internet για ένα χρόνο!

Απεριόριστο ADSL και απεριόριστες αστικές, υπεραστικές και διεθνείς κλήσεις

Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη Wind χαρίζει 10 συνδέσεις WIND Double Play L, με πληρωμένο το πάγιο για έναν ολόκληρο χρόνο. Το πρόγραμμα παρέχει απεριόριστο ADSL Internet έως 24 Mbps/1Mbps, απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις, απεριόριστες διεθνείς κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα 48 χωρών και 60 λεπτά δωρεάν το μήνα προς όλα τα ελληνικά κινητά.

Διαμαρτύρονται για ελλιπή μέτρα ασφαλείας08:51 - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαμαρτύρονται για ελλιπή μέτρα ασφαλείας 

Για εντατικοποίηση της εργασίας τους, με ελάχιστα μέτρα ασφαλείας, κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι στη Χαλυβουργία Ελλάδος, μετά το χθεσινό ατύχημα που είχε ως συνέπεια να τραυματιστούν τέσσερις συνάδελφοί τους, οι δύο από τους οποίους νοσηλεύονται στο Θριάσιο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ...!!!!!

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ  ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ . ΑΓΓΛΙΑ .ΓΑΛΛΙΑ .ΓΕΡΜΑΝΙΑ .ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ .ΚΑΝΑΔΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ  !!!!!!
που ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ  ΜΕ ΤΟ mail μας  (neohorikillinis@gmail.com)  ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟΥΣ  ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ  ,AΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΗΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG...

Ο "θάνατος" της πιστωτικής κάρτας στην Ελλάδα

Ο "θάνατος" της πιστωτικής κάρτας στην Ελλάδα

Μαχαίρι άνευ προηγουµένου στις πιστωτικές κάρτες φέρνει η κρίση. Τα χρηµατοπιστωτικά ιδρύµατα µειώνουν τα πιστωτικά όρια, καταργούν τις άτοκες περιόδους χάριτος και λένε «όχι» σε περισσότερες από τις µισές νέες αιτήσεις.

Δυσκολίες στους δρόμους της Αθήνας

Δυσκολίες στους δρόμους της Αθήνας

Η βροχή δυσχεραίνει την κυκλοφορία

Άρχισαν τα προβλήματα στους δρόμους της πόλης τόσο λόγω του καθημερινού φόρτου κυκλοφορίας, αλλά και λόγω της βροχής που αναγκάζει τα οχήματα να χαμηλώνουν ταχύτητες και τους πολίτες να επιλέγουν τους 4 τροχούς για τη μετακίνησή τους παρά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Αυτή τη στιγμή όσοι κινούνται στο ρεύμα καθόδου της Κηφισίας θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, αφού οι δυσκολίες ξεκινούν από τα Σίδερα Χαλανδρίου μέχρι και τον κόμβο των Αμπελοκήπων.

Και στον Κηφισό υπάρχουν δυσκολίες και στα δύο ρεύματά του, κυρίως στο ύψος της Αχαρνών.

Αυξημένη κίνηση παρουσιάζει το κέντρο του Πειραιά, αλλά και οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι.

Χωρίς δυσκολίες, προς το παρόν, η κίνηση των οχημάτων στην Αττική Οδό.
24ωρο

"Έφυγε" ο Κώστας Καφάσης"





Χτυπημένος από την επάρατο νόσο ο Κώστας Καφάσης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά.
Ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός επί δύο χρόνια πάλευε με την ασθένεια και μάλιστα φέτος στις 13 Αυγούστου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους συγγενείς του.

Μερικές από τις επιτυχίες του είναι το Γέλα Κυρία μου και το Ευτυχώς που Τρελάθηκα ενώ στην τηλεόραση είχε το ρόλου του σερβιτόρου στη σειρά Η γειτονιά μας
cosmo

Φουντώνει ο πόλεµος του γρήγορου Ιντερνετ

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ «νέας γενιάς», που υπόσχονται ταχύτητες σύνδεσης στο Ιντερνετ υπερδιπλάσιες από τις σηµερινές, µεταφέρεται πλέον ο πόλεµος µεταξύ των τηλεπικοινωνικών παρόχων.

Μήνυμα στην ΠΓΔΜ


Αυστηρή επισήμανση προς την ΠΓΔΜ απηύθυνε το Υπουργείο Εξωτερικών, μετά τη διαπίστωση ότι τα Σκόπια καθυστερούν εσκεμμένα στη διαδικασία επίλυσης της διαφοράς για το όνομα.

O «Άγιος Βασίλης» λεγόταν Ζαχόπουλος

undefined

O «Άγιος Βασίλης» λεγόταν Ζαχόπουλος

Δημοσίευση 14/10/2010 07:01 Ανανέωση 13/10/2010 17:04
Όσο μελετάω τους αμαρτωλούς κωδικούς από τους ειδικούς λογαριασμούς του Υπουργείου Πολιτισμού – τόσο περισσότερο ο πανίσχυρος κάποτε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου που χειριζόταν αυτούς τους μυστικούς λογαριασμούς, ο κ. Χρήστος Ζαχόπουλος μου θυμίζει ένα Άγιο Βασίλη.
Που μοίραζε όπου γούσταρε και όπως γούσταρε λεφτά παντού. Μόνο που τα λεφτά ήταν δικά μου και δικά σας και είχα βάλει ένα νταβατζή στην τσέπη μου, που σκόρπαγε τα ευρώ σε φίλους, γνωστούς, γαλάζια παιδιά, γαλάζιους συλλόγους και γαλάζιους καλλιτέχνες.
Απ΄ ότι θυμάμαι ο Άγιος Βασίλης δεν είχε εμφανιστεί ποτέ με γκόμενα αλλά δεν είναι πάντα οι ίδιοι Άγιοι Βασίληδες παντού. Ιδιαίτερα αν είναι ο Άγιος Βασίλης Έλληνας, φίλος της Νατάσσας Παζαϊτη και του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Ο κ. Ζαχόπουλος από απλός δάσκαλος του Γυμνασίου είχε αναρριχηθεί στο θρόνο του αφέντη του πολιτισμού και με τις πλάτες του Μεγάρου Μαξίμου έγραφε εκεί που δεν πιάνει πράσινη μελάνη και υπουργούς (κάτι ξέρει περισσότερο ο Πέτρος Τατούλης) και κυβερνητικά και κομματικά στελέχη.
Απίστευτα ποσά πέρασαν από τα χέρια του την τετραετία που ήταν στο Υπουργείο Πολιτισμού μέχρι την πτώση του από το παράθυρο του σπιτιού του.
Μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Και τώρα ψάχνουν να βρουν που πήγαν και γιατί, αυτά τα λεφτά.
Θα βρουν πιθανές ατασθαλίες;
Το ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρετε;

Με 2.000 ευρώ.....αποκτάς αναπηρική σύνταξη

 

undefined

Στη Σαλαμίνα δρα κύκλωμα που επί πληρωμή βγάζει αναπηρικές συντάξεις. Το newsbomb.gr βρέθηκε στη Σαλαμίνα και συνάντησε άνθρωπο, ο οποίος καταγγέλλει ότι του πρότεινε το κύκλωμα χρήματα για να του βγάλουν αναπηρική σύνταξη.

Έχασε την μάχη για τη ζωή και ο δεύτερος αδερφός...


Έχασε την μάχη για τη ζωή και ο δεύτερος αδερφός...
ilatora
Εννιά ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε την ζωή στον Βασίλη Στασινόπουλο, ο αδερφός του και συνεπιβάτης του αυτοκινήτου Δημήτρης Στασινόπουλος έφυγε κι αυτός από τη ζωή ...

Κατέρρευσε από τη βροχή…!


Την «χαριστική βολή» έδωσαν οι έντονες βροχοπτώσεις  τα ξημερώματα της Τρίτης στο παλιό αρχοντικό σπίτι της οδού Πλοκανά, στο κέντρο των Λεχαινών.


Θάνατος από ηλεκτροπληξία
Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το μεσημέρι στην Αθήνα ο 35χρονος Γιάννης Φίλιας από την Αρετή Λεχαινών, ενώ εκτελούσε εργασίες (σύμφωνα με πληροφορίες με κομπρεσέρ) στην ταράτσα οικήματος.

Δεν θα δοθούν «ψίχουλα» για το πράσινο σκουλήκι


Δεν θα δοθούν «ψίχουλα» για το πράσινο σκουλήκι
Από τα ΠΣΕΑ και όχι από τον ΕΛΓΑ θα αποζημιωθούν οι Βαμβακοπαραγωγοί της Ηλείας και των υπολοίπων Νομών που παράγουν βαμβάκι για τις προσβολές από το πράσινο σκουλήκι. Οι αποζημιώσεις θα είναι...

Όπου φτωχός και η μοίρα του…


Όπου φτωχός και η μοίρα του…
Η οικογένεια στη Μυρτιά και κάτω ο κ. Λαγκαδινός με το αυτοκίνητο της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης.

Η παραπάνω λαϊκή ρήση βρίσκει πιστή εφαρμογή στην περίπτωση πολυμελούς οικογένειας που δίνει καθημερινά τη "μάχη" της επιβίωσης, ζώντας σε ένα λυόμενο σπίτι στη Μυρτιά.