ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΝΑ


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 
Στις Νιχωρίτισσες εορτάζουσες 
τις Κυρίες και Δεσποινίδες που είναι 

Σίλβα: Πάντα πάμε για τη νίκη

Σίλβα: Πάντα πάμε για τη νίκη

Έτοιμος να ανταποκριθεί στην πρόκληση του αυριανού «τελικού» εμφανίστηκε ο τεχνικός των πρωταθλητών

Πήγε να πάρει τις ελιές και δεν βρήκε ούτε το... ραβδιστικό


Πήγε να πάρει τις ελιές και δεν βρήκε, ούτε το ραβδιστικό. Ο λόγος για 62χρονο από τη Νεάπολη Ηλείας που χθες το πρωί, πήγε στον ελαιώνα του στην περιοχή «Μερίδες» και τα 19 σακιά με τον ελαιοκαρπο, όπως και το ραβδιστικό μηχάνημα, είχαν κάνει «φτερά». Η αξίας τους υπολογίζεται στα 1.100 ευρώ, 600 ευρώ το ραβδιστικό και 500 ευρώ οι ελιές.

Πύργος: Καταγγελία για βιασμό 12χρονου



Μια απίστευτη καταγγελία, από αυτές που κανείς δεν θα ήθελε να βιώσει, ερευνά με πολλή προσοχή από χθες η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου και η οποία αφορά τον βιασμό ενός 12χρονου μαθητή από τον ίδιο του τον θείο. Η υπόθεση έγινε γνωστή χθες το πρωί, σε σχολείο τοπικής κοινότητας του δήμου Πύργου, όπου οι εκπαιδευτικοί είχαν να αντιμετωπίσουν τον ψυχικό κατακερματισμό ενός παιδιού 12 ετών, το οποίο φέρεται να εκμυστηρεύθηκε πως ο θείος του, το βιάζει.

Αμαλιάδα: Διαρρήκτες με κομμωτικές ανησυχίες "άδειασαν" κομμωτήριο - Άλλα πέντε χτυπήματα


diarriktes
Κομμωτικές ανησυχίες είχαν οι δράστες διάρρηξης σε κουρείο στην Αμαλιάδα. Για την ακρίβεια δεν άφησαν τίποτα πίσω τους και άδειασαν το κατάστημα. Οι δράστες πήραν

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 9ης Δεκεμβρίου

Ηλεία: Σύγχυση και απογοήτευση στον αγροτικό κόσμο που άλλα περίμενε άλλα βλέπει

agrotes1aΠερίμεναν με τις ώρες το τσεκ - Χθες το βράδυ  τα χρήματα στους λογαριασμούς τους βάσει άτυπης ενημέρωσης

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για την Τετάρτη


Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για την ΤετάρτηΛίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, περιμένουμε την Τετάρτη στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 κα0ι πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σύλληψη της Αγίας Άννης

Βίος Αγίου



Ημερομηνία εορτής: 09/12/2015Σύλληψη της Αγίας Άννης
Τύπος εορτής: Σταθερή.
Εορτάζει στις 9 Δεκεμβρίου εκάστου έτους.
Ιερά Λείψανα: Μέρος της αριστεράς χειρός της Αγίας βρίσκεται στη Μονή Σταυρονικήτα Αγίου Όρους.
Μέρος του αδιάφθορου αριστερού ποδός της Αγίας βρίσκεται στην ομώνυμη Σκήτη Αγίου Όρους.
Μέρος του αδιαφθόρου δεξιού ποδός της Αγίας βρίσκεται στη Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους.
Αποτμήματα του Ιερού Λειψάνου της Αγίας βρίσκονται στην ομώνυμη Μονή Λυγαριάς Λαμίας και στη Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Σουρωτής.
Μέρος αδιαφθόρου σαρκός της Αγίας βρίσκεται στη Συλλογή της ρωμαιοκαθολικής Διεθνούς Σταυροφορίας Αγίων Λειψάνων.
Ένας καρπός της Αγίας βρίσκεται στο ρωμαιοκαθολικό Ναό του Αγ. Παύλου «ἐκτός τῶν Τειχῶν» Ρώμης.
Άγιοι που εορτάζουν:  Συλληψη Της Αγιας Αννης



Οὐχ ὥσπερ Εὔα καὶ σὺ τίκτεις ἐν λύπαις.
Χαρὰν γὰρ Ἄννα ἔνδον κοιλίας φέρεις.
Τῇ δ' ἐνάτῃ Μαρίην Θεομήτορα σύλλαβεν Ἄννα.
Βιογραφία
Για τη μητέρα της Θεοτόκου Άννα, δεν αναφέρουν τίποτα σχετικό τα Ευαγγέλια, ούτε τα υπόλοιπα βιβλία της Καινής Διαθήκης. Σύμφωνα όμως με την παράδοση της Εκκλησίας, ο

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ