ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ 5,1R – Αισθητός σε όλη την Ηλεία –


Ισχυρός σεισμός μακράς δειαρκίας πριν από λίγο στο Νομό Ηλείας ...το επίκεντρο

Μεγάλο διπλό του Ηρακλή

Μεγάλο διπλό του Ηρακλή

Κέρδισε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα



Με την γκολάρα του Λεοζίνιο, ο Ηρακλής έγινε το

Ο Μανώλης Καραλής μετά την επιτυχία του - "Δεν θα με επηρεάσει το ρεκόρ"


karalis_eu_mpolari1a
O Eμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ παίδων, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο ΣΕΦ με άλμα στα 5,53 και να αποθεώθηκε από τους περίπου 5.000 φίλους του αθλήματος

Η Ηλεία παίζει μπάλα… τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου


ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Παρουσιάστηκε η μελέτη για την αναβάθμιση της σιδηροδρομικής γραμμής Πάτρα- Πύργος –Καλαμάτα

Παρουσιάστηκε η μελέτη για την αναβάθμιση της σιδηροδρομικής γραμμής Πάτρα- Πύργος –Καλαμάτα


Σύνδεση με τέσσερα λιμάνια και στο επίκεντρο η Αρχαία Ολυμπία

ALERT: Συνελήφθη ο δράστης του φονικού - Τον σκότωσε για το παρκάρισμα ;


foniko_car1aa
Συνελήφθη  σε περιοχή κοντά στη Βαρβάσαινάς ο δράστης του αποτρόπαιου φονικού.
Νωρίτερα οι αστυνομικές αρχές είχαν εντοπίσει το αυτοκίνητο του δράστη όπου μέσα βρέθηκε η βαλίτσα που πήρε μαζί του καθώς και το μαχαίρι του εγκλήματος.

Νεκρός από έξι μαχαιριές ο 48χρονος Παν. Καρακαπιλίδης (PHOTOS - VIDEO)


-ΕΚΤΑΚΤΟ- Συνελήφθη ο δράστης της στυγερής δολοφονίας.
Καρτέρι θανάτου, είχε στήσει 51χρονος σε γείτονά του χθες το μεσημέρι στον Πύργο, καταφέροντάς του πισώπλατα τέσσερις μαχαιριές και τον αποτελείωσε με άλλες δύο στην καρδιά, όταν το θύμα είχε πέσει αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Πυροβόλησε στην Αμαλιάδα και πιάστηκε στην Ομόνοια με χασίς


karampina
Ένας 52χρονος από τη Γαστούνη ήταν ο πρωταγωνιστής ενός επεισοδίου που συνέβη στην Αμαλιάδα και τελικά ο ίδιος συνελήφθη για άλλο λόγο στην Ομόνοια… Ο 52χρονος

Καιρός: Η πρόγνωση για τη Δευτέρα - Πού θα βρέχει

Καιρός: Η πρόγνωση για τη Δευτέρα - Πού θα βρέχει 

Τοπικές βροχές περιμένουμε τη Δευτέρα στα βόρεια, που βαθμιαία θα σταματήσουν. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Θερμοκρασία σε άνοδο, κυρίως στα ανατολικά και νότια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 15ης Φεβρουαρίου