ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Πείραμα γέλιου [Video]

Το γέλιο είναι μεταδοτικό, έτσι λοιπόν ένας άντρας στάθηκε σε μία στάση λεωφορείου και άρχισε χωρίς λόγο να γελά ασταμάτητα.
Οι γύρω του που περίμεναν το λεωφορείο δεν μπόρεσαν να κρατηθούν και άρχισαν να γελάνε και εκείνοι. Σίγουρα θα γελάσετε και εσείς με αυτό το βίντεο

ΕΙΜΑΙ ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ



Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ Κυλλήνης .

Η... ανάσταση του Λάζαρου! “Απέδρασε” απ'την Λιθουανία η Εθνική


Αποστολή... εξετελέσθη. Με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την Γαλανόλευκη, η Εθνική δεν εντυπωσίασε, αλλά νίκησε με 1-0 την Λιθουανία στο Βίλνιους και παρέμεινε σε τροχιά πρόκρισης.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

«Με 51 πόντους δεν κερδίζεις»



«Με 51 πόντους δεν κερδίζεις»Γιώργος Μπαρτζώκας: Κάναμε πάρα πολλά λάθη

Από την Ηλεία ο 61χρονος ταξιτζής που δολοφονήθηκε από τη σύζυγό του στο Ίλιον!


 

Θύμα απίστευτης οικογενειακής τραγωδίας πρωτοφανούς αγριότητας έπεσε ο 61χρονος ταξιτζής Βασίλης Πατσούρης από το Κολίρι το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή Ίλιον της Αθήνας.

Αμαλιάδα: Μαθητές δεν πήγαν να δώσουν εξετάσεις στο σχολείο γιατί πεινούσαν


mathitesΤα παιδιά της οικογένειας που φοιτούν και στο 1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας δεν πήγαν να γράψουν διαγώνισμα τις προηγούμενες ημέρες, αφού οι δυσκολίες διαβίωσης δεν άφηναν
πολλά περιθώρια…

Από την Αμαλιάδα οι Ελληνες "Ντάλτον" - Τους εμπλέκουν και στην απόπειρα ληστείας σε χρηματοαποστολή στην Κυλλήνη πέρυσι


listeia5aΤέσσερα αδέλφια από την περιοχή της Αμαλιάδας, που εμπλέκονται την τελευταία εικοσαετία σε μία πρωτοφανή
παράνομη δραστηριότητα, είναι οι επικίνδυνοι «αδελφοί Ντάλτον» του ελληνικού εγκλήματος. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τους συνδέουν (εστιάζουν την προσοχή τους κυρίως σε δύο από αυτούς) με τουλάχιστον δύο δολοφονίες, τρεις βομβιστικές επιθέσεις, περίπου 40 ληστείες, τρεις επιθέσεις κατά αστυνομικών και σωρεία άλλων εγκληματικών ενεργειών.

Πύργος: "Ρήμαξαν" το κτήριο του Ινστιτούτου Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας (photos)


SOSIPOLISΘλίψη αποτροπιασμός και οργή!  Οργή για τους βάνδαλους που δεν αρκέστηκαν να κλέψουν μόνον υλικά που μπορούν να μεταπωλήσουν σε μάντρες σιδερικών και χαλκού,
αλλά με εκδικητική μανία λεηλάτησαν για δεύτερη φορά το Ινστιτούτο του ΑΣΟ στην είσοδο του Πύργου, κατέστρεψαν και διέλυσαν  ότι υπήρχε στο εσωτερικό του, από γραφεία και παλιές προθήκες ως τους πίνακες και τις καρέκλες έσπασαν τα τζάμια, ξέσκισαν όλο το έντυπο υλικό που υπήρχε, κατέβασαν τις ψευδοροφές και τέλος χρησιμοποίησαν ως υπαίθριες τουαλέτες τα πατώματα του δεύτερου ορόφου στο κτήριο – στολίδι, που είχε ανακαινισθεί και παραδοθεί έτοιμο προς χρήση ως έδρα του Ινστιτούτου Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας. Μόλις στις αρχές του καλοκαιριού  του 2010, έγιναν «πανηγυρικά»  τα εγκαίνια του !

Οι πρώτες διαρρήξεις  

Σύσκεψη παρουσία του Πρέσβη του Μπαγκλαντές




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  



 

 

 












Το Σάββατο 08/06/2013 στις 7:00 το απόγευμα παρουσία του πρέσβη του Μπαγκλαντές θα έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στο Δημαρχείο της Βάρδας.

Ηλεία: Ήπιος καλοκαιρινός καιρός το Σαββατοκύριακο – αναλυτική πρόγνωση


kalokaΔεν θα μας απασχολησουν φαινόμενα αστάθειας όπως αρχικά φαινόταν σήμερα Σάββατο, τα οποία τελικά περιμένουμε να εντοπίζονται στην ανατολική Πελοπόννησο.
Έτσι το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει με καλό, ηλιόλουστο καιρό, με την θερμοκρασία να προσπαθεί να πλησιάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Τι καιρό θα κάνει το σαββατοκύριακο


Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται το Σάββατο στα κεντρικά και βόρεια και βελτίωση από το απόγευμα. Βόρειοι άνεμοι στα πελάγη μέχρι 6 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης Ιουνίου