ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Αν έχετε τα παρακάτω συμπτώματα γρήγορα στο γιατρό ή στο νοσοκομείο...



 Αν έχετε τα παρακάτω συμπτώματα γρήγορα στο γιατρό ή στο νοσοκομείο...
Αν ο οργανισμός σας ,σας ειδοποιεί

 με τα παρακάτω συμπτώματα τότε σίγουρα πρέπει
να πάτε στο νοσοκομείο ή να σας δει γιατρός...

Θα αποφύγετε έτσι κάτι...

ξαφνικό και

«Παράθυρο» για να συνεχιστεί το Κύπελλο από Κοντονή

«Παράθυρο» για να συνεχιστεί το Κύπελλο από Κοντονή

«Eμείς θα περιμένουμε και την απόφαση του ΣτΕ και τότε μπορούμε να ξαναδούμε το ζήτημα»

"Οι Μικρασιάτες των Λεχαινών"


lexaina_mikrasia
Εκδήλωση το Σάββατο για την Μικρασιατική καταστροφή
Εκδήλωση για την Μικρασιατική καταστροφή με τίτλο «Οι Μικρασιάτες των Λεχαινών», παρουσιάζεται το Σάββατο 9 Απριλίου στο

Πάτρα: Συνελήφθη ο δράστης που κάρφωσε με μαχαίρι οδηγό στην κοιλιά! - Η προτεραιότητα η αιτία


maxairi_koilia
ΝΕΟΤΕΡΑ  Συνελήφθη ο οδηγός που νωρίτερα μαχαίωσε στην κοιλιά έναν οδηγό με τον οποίο διαπληκτίστηκαν για την ... προτεραιότητα! Απίστευτο και όμως αληθινό, βγήκαν μαχαίρια μέρα μεσημέρι στην Πάτρα και άναψαν τα αίματα για τη διαφορά δύο οδηγών! 

Ο Καμμένος από την Ανδραβίδα: Μεγάλο αεροπορικό κέντρο η 117 ΠΜ


kammenos1
Στην Ανδραβίδα Καμμένος και Αποστολάκης για την άσκηση «Ηνίοχος 2016»
Του Γιάννη Σπυρούνη

Μοράντ: Δήλωση στήριξης της συνέχισης της λειτουργίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας

Καιρός: Πού θα πέσει η θερμοκρασία την Παρασκευή - Αναλυτική πρόγνωση

Καιρός: Πού θα πέσει η θερμοκρασία την Παρασκευή - Αναλυτική πρόγνωσηΤοπικές βροχές περιμένουμε την Παρασκευή στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα πελάγη. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυικά και βόρεια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης Απριλίου