ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

«Επικίνδυνος αντίπαλος η Ελλάδα»


Μάικλ Ο’Νιλ: Είχε μια δύσκολη αρχή αλλά παραμένει στις κορυφαίες ομάδες

Πόσα χρηματα θα πάρουν πισω οι στρατιωτικοί - Πίνακες και αριθμοί



ImageΣτο 25% οι επιστροφές χρημάτων στους στρατιωτικούς - Πίνακες

Ηλικιωμένη βρέθηκε θαμμένη στη βεράντα της κόρης της στη Μεγάλη Μαντίνεια


ilikiomeni
Μια απίστευτη ιστορία συγκλονίζει τη Μεσσηνία καθώς πριν λίγες ώρες αστυνομικοί του τμήματος της Καλαμάτας, βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα καθώς εντόπισαν το πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας μέσα στο σπίτι της κόρης της στη Μεγάλη Μαντίνεια.

Θλίψη στην Κυλλήνη για την 32χρονη Νικολέτα Κάρδαρη


  Τελευταία τροποποίηση στις 12/10/2014 - 21:19
Στη θλίψη βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Κυλλήνης, καθώς πριν λίγες ημέρες  αργά το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτησαν την Νικολέτα Κάρδαρη η οποία έφυγε πρόωρα από τη ζωή, στα 32 μόλις χρόνια της. Η Νικολέτα

Πρόγραμμα στέγασης αστέγων στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης


 


Σε πρόγραμμα στέγασης και επανένταξης στο πλαίσιο των δράσεων Στέγασης σίτισης και κοινωνικής φροντίδας για τους άστεγους πρόκειται να ενταχθεί ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης
Στόχοι του προγράμματος είναι η

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ


Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης εχει θέσει σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης για το εκπαιδευτικό έτος 2014 – 2015. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. προσφέρονται δωρεάν Προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων.
Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ανάλογα με τη συμμετοχή των εκπαιδευόμενων, μπορούν να δημιουργηθούν τα εξής τμήματα – προγράμματα:
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΡΕΣ

Κατάκολο: Εντοπίστηκαν 38 λαθρομετανάστες - Βούλιαξε το σκάφος τους στον Άγιο Ηλία (photo)


lathro
Κυριολεκτικά σώθηκαν την τελευταία στιγμή από πνιγμό 38 Σύριοι λαθρομετανάστες οι οποίοι είχαν επιβιβαστεί από τις ακτές της Δυτικής Πελοποννήσου σε σκάφος - μια βάρκα έξι μέτρων - με

Ηλεία: Σχεδόν καλοκαίρι! – Αναλυτική πρόγνωση


kai1
Αν εξαιρέσουμε το πρωινό κρύο, υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα επικρατήσουν τη νέα εβδομάδα και κυρίως το δεύτερο μισό. 

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία δεν προβλέπονται βροχές τουλάχιστον έως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη


Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 14ης Οκτωβρίου