ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΤΚ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ





Ρωτήσαμε μάθαμε και συνεχίζουμε να ρωτάμε όλους αυτούς που γνωρίζουν για το πόσους σταυρούς πήραν οι υποψήφιοι για την  ΤΚ του χωριού μας .
Τα αποτελέσματα που μας έδωσαν είναι με πάσα επιφύλαξη


ΕΛΑΒΑΝ

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΚ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ Αθ ΦΙΤΣΑΛΟΥ



Αγαπητή συνδημότισσα και φίλη ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΤΣΑΛΟΥ
Με την ευκαιρία της εκλογής σου ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΤΚ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ...
Θα θέλαμε να σε

ΝΕΛΛΟΥ Γερ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ



Είναι η δεύτερη φορά που συμμετείχα κι εγώ στον αγώνα της εκλογής για την τοπική αυτοδιοίκηση .
Με αισθήματα χαράς και ικανοποίησης είδα ότι πολλοί συχωριανοί μου με στήριξαν και αυτήν την φορά .
Ένα  ευχαριστώ είναι

ΧΡΗΣΤΟΣ Νικ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!

Φωτογραφία: Θέλω να ευχαριστήσω  μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς που στη χθεσινή διαδικασία των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, με τιμήσατε με την ψήφο σας! Αισθάνομαι διπλά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω, γιατί στηρίξατε την επιλογή μου να είμαι υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα του Νεοχωρίου, από την πρώτη στιγμή που το «μάθατε…».
   Είμαι ευγνώμων κύριε Aνδρέα Κορομηλά - Ανδρέας Κορομηλάς για την τιμή να συμπεριλαμβάνομαι στο συνδυασμό σας. Ευχαριστώ θερμά και εύχομαι ολόψυχα να είστε ο νέος Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κάτι για το οποίο είμαι βέβαιος!
Συγχαρητήρια στο φίλο μου Βασίλη Τσάκο - Basilis Tsakos για την επιτυχία του. Είμαι δίπλα σου φίλε και στον Πολιτιστικό Σύλλογο και γνωρίζω την εργατικότητά σου, την οποία ενισχύει η αγάπη σου για το χωριό μας. Με τη βεβαιότητα πως μπορείς να πετύχεις την πρόοδο του χωριού μας σου εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο νέο σου έργο!
   Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους για τον αγώνα που έδωσαν και θα ήθελα να τελειώσω με την ευχή, η επόμενη μέρα της τελικής διαδικασίας των εκλογών, να είναι η αρχή για την ανάπτυξη και το δημιουργικό μέλλον του τόπου μας!!!

Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου!
Χρήστος Ψυχογυιός 

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς που στη χθεσινή διαδικασία των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, με τιμήσατε με την ψήφο σας! Αισθάνομαι διπλά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω, γιατί

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ .....ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΔ. ΤΣΑΚΟΣ !!!

Το blog ενημέρωσης  neohorikillinis.blogspot.com 
ΣΥΝΧΑΙΡΕΙ τον νικητή των χθεσινών εκλογών για την Προεδρεία της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου ...


Κο ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΔ.ΤΣΑΚΟ
Εύχεται ολόψυχα καλή

Κορομηλάς - Μοράντ στη μονομαχία της β' Κυριακής στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης


andravida09.001

Πηγή

ilialive.gr

Ηλεία: Οι πρώτοι σταυροί στις Περιφερειακές Εκλογές Δυτικής Ελλάδας

ekloges111

Οι πρώτοι σταυροί στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας σε 41 από 425 εκλογικά τμήματα

Σε 39 απο τα 53 Τμήματα του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης (ΝΕΟ)

 Σε 39 απο τα 53 Τμήματα του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης
ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ..ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ