ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ Μ.Ε {{ΜΙΓΚΟΣ}} ΛΕΧΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ




Λ  Ε  Χ  Α  Ι  Ν  Α  
ΗΛΕΙΑΣ
Τηλ: 2623024277
ΜΙΓΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Tηλ: 6945895107
ΜΙΓΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Τηλ :6973407886

Ηλεία: «Σκεπάζεται» η λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην οριστική «μεταμόρφωσή» του βρίσκεται ο κεντρικός άξονας της Σοχιάς, που θα δώσει νέα πνοή στην πόλη της Αμαλιάδας, καθώς χθες, δημοπρατήθηκε το έργο του πολυλειτουργικού χώρου του μελλοντικού Διοικητηρίου της πόλης, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την τοποθέτηση στεγάστρων στο χώρο της λαϊκής αγοράς.

Αμαλιάδα: Τον συνέλαβαν γιατί πέταξε το σκύλο από το μπαλκόνι... σε δίκη την Πέμπτη στις 11 π.μ.

00.32... Η συνέχεια της υπόθεσης αναμένεται να δοθεί στις 11 το μεσημέρι της Πέμπτης στα Δικαστήρια της Αμαλιάδας όπου και θα πραγματοποιηθεί η δίκη του άνδρα που κατηγορείται ότι πέταξε το σκύλο από το μπαλκόνι. Για το συγκεκριμένο γεγονός υπάρχει κινητοποιήση από πλευράς των φιλόζωων τόσο της Αμαλιάδας όσο και του Πύργου.

Τραγωδία με πνιγμό τετράχρονης στην Χαλκίδα


Ένα τετράχρονο κοριτσάκι έχασε σήμερα τη ζωή του, όταν έπεσε από βραχώδη περιοχή στη θάλασσα της Αγίας Μαρίνας στη Χαλκίδα.

Αλλαγές στις ημερομηνίες των Πανελλαδικών για δύο τομείς των ΕΠΑΛ


Στην αλλαγή του προγράμματος των Πανελλαδικών Εξετάσεων για δύο μαθήματα των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) προχώρησε το υπουργείο Παιδείας, ανταποκρινόμενο άμεσα σε σχετικό αίτημα της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ).

Μαρίνος: "Μόνιμη άρση της βουλευτικής ασυλίας των Βουλευτών πρότεινε στον Πρόεδρο της Βουλής


andreasmarinosΜε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής ο Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ., Ανδρέας Μαρίνος προτείνει την κατάργηση της ασυλίας και της διαδικασίας
της άρσης ασυλίας Βουλευτών. Όπως τονίζει στην επιστολή του ο κ. Μαρίνος είναι ευκαιρία την περίοδο αυτή να δείξουμε και στην πράξη ότι δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ πολιτών και πολιτικών. Η επιστολή εστιάζει στην ύπαρξη ίσων δικαιωμάτων και υποχρεώσεων με τους πολίτες και στην κάθαρση του πολιτικού συστήματος ώστε οι βουλευτές και οι πολιτικοί να αποτελούν πρότυπα για την κοινωνία.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Ηλεία: 1,4 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ στους αγρότες, σήμερα για αποζημιώσεις


elga2Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.306 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 7,97 εκατ. ευρώ, που αφορούν
εκκαθαρίσεις ζημιών κυρίως για το έτος 2012.

Τραγανό Ηλείας: Πήγαν να κλέψουν ρεύμα και προκάλεσαν βραχυκύκλωμα


klopi_reumatosΣτο σκοτάδι βυθίστηκε προχθες τη νύχτα η περιοχή του Τραγανού, εξαιτίας της προσπάθειας αλλοδαπών να κλέψουν…

Παλαιοχώρι Γαστούνης: 33χρονος επιτέθηκε με σφυρί σε 71χρονο


sfiriΣε προσωπικές διαφορές φέρεται να οφείλεται το επεισόδιο που συνέβη το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή του Παλαιοχωρίου Γαστούνης, όταν ένας 33χρονος επιτέθηκε σε 71χρονο
και τον τραυμάτισε με μαχαίρι και σφυρί.

Αμαλιάδα: Σοβαρό τροχαίο στην Κουρούτα


troxaio_amal.JPGΈνας 20χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μια 14χρονη ελαφρύτερα σε τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στο δρόμο Αμαλιάδας – Κουρούτας.

Πύργος: Νεκρή 51χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε από Ι.Χ. στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου


parasirsiΟ Πύργος θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό της 51χρονης Φωτεινής Βλάχου, που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Πύργου - Πατρών στην είσοδο
filothei1filothei2της πόλης του Πύργου.

Ηλεία: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – αναλυτική πρόγνωση


ligesvroxesΑπό την Πέμπτη 28/3 έως και το Σάββατο 30/3 θα επικρατήσει καλός γενικά καιρός με την θερμοκρασία σε αισθητή άνοδο. Ο Μάρτης φαίνεται να μας αποχαιρετά την Κυριακή 31/3 φθινοπωρινά, με βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.  

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα της Πέμπτης. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 28ης Μαρτίου