ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ιερέας στην Ηλεία: Δεν θα βαπτίσω το παιδί γιατί φοράτε Ελληνικές παραδοσιακές στολές!


paradosiakes
Συνέβη στην Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσης στην Λυγιά , Ηλείας όπου ο αρχιμανδρίτης αρνήθηκε να βαπτίσει παιδί επειδή οι γονείς του και αρκετοί από τους προσκεκλημένους...

Την Κυριακή 12/10 ξεκινά η Α1 μπάσκετ


Την Τρίτη 7/10 θα γνωστοποιηθεί το πλήρες πρόγραμμα των αναμετρήσεων

Ηλεία: Αισθητή σεισμική δόνηση 3,7R


s
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7R σημειώθηκε στις 04:19 στην περιοχή της Τεχνητής Λίμνης του Πηνειού.

Από σήμερα το νέο σύστημα για τις ταυτότητες


Μέσα σε 20 λεπτά ο πολίτης θα μπορεί να την έχει στα χέρια του

Στα χέρια της Αστυνομίας 23χρονος έμπορος ναρκωτικών!


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 23χρονος έμπορος ναρκωτικών, μετά από μεθοδευμένη και καλά συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του

Δέντρο έπεσε σε κινούμενο ΙΧ!


Άγιο είχαν μαζί τους οι επιβαίνοντες του μαύρου WVGolf που χθες το βράδυ εκινείτο  επί της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου στο ύψος της διασταύρωσης του

Στη «φάκα» οι νυχτερινοί κλέφτες ρούχων!


Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου κλοπές σε

Είχε κήπο από χασίς στην Ανδραβίδα!


Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στην Ανδραβίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, ένας

Ισχυρές καταιγίδες κυρίως στην βόρεια Ηλεία – Αναλυτική πρόγνωση


kaiross
Ισχυρές καταιγίδες εκδηλώνονται από τα ξημερώματα της Τρίτης στην βόρεια Ηλεία. Ήδη μέχρι τις 08.00 το ύψος βροχής ξεπερνά τα 40 χιλιοστά στο Βαρθολομιό σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθν. Αστεροσκοπείου Αθηνών. 

Το εκτεταμένο σύστημα καταιγίδων στο Ιόνιο έχει εγκλωβιστεί και δεν κινείται ανατολικότερα επηρεάζοντας κατά περιόδους τα νησιά του Ιονίου και τα παράκτια της Δυτικής Ελλάδας. Αιτία της δυσκινησίας των καταιγίδων στο Ιόνιο οι υψηλές πιέσεις της ανατολικής Ευρώπης, οι οποίες σταματούν την πορεία των διαταραχών της κεντρικής Μεσογείου προς τα ανατολικά. Έτσι, τα μέτωπα καταιγίδων συναντούν το "τοίχος" του αντικυκλώνα της ανατολικής Ευρώπης το οποίο εκτείνεται μέχρι την περιοχή μας και δεν επιτρέπει την "ελεύθερη" διέλευση των βαρομετρικών χαμηλών προς τα ανατολικά.  
 
Οι καταιγίδες θα επηρεάζουν σήμερα Τρίτη κυρίως την βόρεια Ηλεία, όπως φαίνονται και στον παραπάνω προγνωστικό χάρτη. Στις υπόλοιπες περιοχές περιμένουμε μπόρες και τοπικές καταιγίδες σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη.

Βελτίωση του καιρού την Πέμπτη. Καλός ο καιρός με ασθενείς ανέμους την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά: 

Πάρτε ομπρέλα! - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει


Πάρτε ομπρέλα! - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινόμενων το βράδυ στα δυτικά. Οι μετεωρολογικές συνθήκες εν μέρει ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στις νότιες περιοχές της χώρας. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου