ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ NOVA

PAOKAEK  
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση   ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα υπάρχει Live Streaming από τα links: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Skoda ΞΑΝΘΗ (17:15 NS2)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League 
 
 
 
 
Ολυμπιακός - Skoda Ξάνθη , θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ -ΚΕΡΚΥΡΑ (17:15 NOVA SPOR)



PanioniosKerkyra
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:315 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ θα υπάρχει Live Streaming από τα links: 

“Ερυθρόλευκο” βατερλό στην Κωνσταντινούπολη


“Φάντασμα” του καλού του εαυτού ο Ολυμπιακός γνώρισε την συντριβή με 98-72 από την Εφές στην πόλη που πριν μερικούς αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης και έδειξε πως θέλει ακόμα πολύ δουλειά.

Γιορτή Τσικουδιάς την Κυριακή από τον Σύλλογο Κρητικών της Ηλείας

Γιορτή Τσικουδιάς την Κυριακή από τον Σύλλογο Κρητικών της ΗλείαςΌπως συνηθίζει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ο Σύλλογος Κρητικών της Ηλείας διοργανώνει για μια ακόμα φορά «Γιορτή Τσικουδιάς».

Ο Μαροκινός ιός χτύπησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και «επέλεξε» την Ηλεία!


Ο Μαροκινός ιός χτύπησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και «επέλεξε» την Ηλεία!
Σε δείγματα κολοκυθιάς από την ευρύτερη  περιοχή του νομού   που εστάλησαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης προσδιορίστηκε από το εργαστήριο Φυτοπαθολογίας και τον καθηγητή κ. Νικόλαο Κατή ο ιός  Moroccan Watermelon Mosaic Virus (MWMV) για πρώτη φορά στην Ηλεία.

Δήμοι Πύργου και Αμαλιάδας : «Βάζουν πλάτη» για τα ΤΕΙ

Δήμοι Πύργου και Αμαλιάδας : «Βάζουν πλάτη» για τα ΤΕΙ




Στα χέρια τους παίρνουν οι Δήμαρχοι του Πύργου και της Αμαλιάδας, και κατ΄ επέκταση και άλλοι Δήμαρχοι της Δυτικής Ελλάδας, την λειτουργία των τμημάτων ΤΕΙ, σε μία προσπάθεια τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της περιφέρειας να βγουν αλώβητα από την οικονομική κρίση και να μην ?παρασυρθούν? από το λουκέτο που απειλεί πολλά ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Ανθρώπινη Αλληλεγγύη: Κοντά στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κέντρου


allileg1.JPG
Δελτίο Τύπου
Το Δημοτικό Σχολείο του Κέντρου του δήμου Ήλιδας, επισκέφθηκε χθες το πρωί κλιμάκιο της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης.

Ηλεία: Ποιές αλλαγές προτείνονται για δημοτικά - γυμνάσια - λύκεια στο νομό



sxoleioΚαμία κατάργηση σχολικής μονάδας δεν περιλαμβάνεται στις προτάσεις που κατέθεσαν οι Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας στην Περιφερειακή
Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας για τη νέα σχολική χρονιά 2013-14. Οι μεταβολές που προτείνουν αφορούν την «ίδρυση» ή καλύτερα την συνέχιση λειτουργίας δυο σχολικών μονάδων που είχαν προταθεί για κατάργηση την προηγούμενη χρονιά, την αναβάθμιση τριών και την υποβάθμιση δυο.

Πύργος: Ατύχημα με 4χρονο - Αυτοκίνητο του πάτησε την παλάμη


troxaio_paidakiΠροληπτικά στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών θα μεταφερθεί ένας 4χρονος που φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά σε ατύχημα, που έγινε το απόγευμα
της Παρασκευής στο κέντρο του Πύργου.

Eπιτέλους δροσίζει - Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο


Χαλάει ο καιρός από την Κυριακή με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας. Αναλυτική πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 20ης Οκτωβρίου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΚΗ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ

'Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ'' ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ



    Ο Άγιος Γεράσιμος σύμφωνα με τη παράδοση γεννήθηκε στα Τρίκαλα της Κορινθίας το 1506. Ο πατέρας του ονομάζονταν Δημήτριος και η μητέρα του Καλή.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΜΑΣ