ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Λουκέτο στην ΕΡΤ

Μπαρτσελόνα, Πόρτο και… Ολυμπιακός!

Οι κορυφαίοι πρωταθλητές της τελευταίας πενταετίας

Θρήνος στην Καβάλα για τα δύο παλικαράκια! 16χρονος πήρε κρυφά το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε μαζί με τον φίλο του!


astheΣτο πένθος βυθίστηκε η Τοπική Κοινότητα Ακροποτάμου του Δήμου Παγγαίου από το θάνατο ενός 16χρονου και ενός
18χρονου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρώτος, ξέφυγε από την πορεία του, ανατράπηκε και έπεσε σε κώλωνα φωτισμού της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα.

Τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων από την θηριωδία των ναζί στο Δίστομo

 

Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσαν πολιτικοί αρχηγοί και τοπικοί παράγοντες

Ξανά στη Βουπρασία ο πρέσβης του Μπαγκλαντές - Ανησυχία για τις θέσεις εργασίας


voupras1Την ώρα που όπως είχε αποκαλύψει το ilialive.gr οι παραγωγοί της φράουλας στη Βουπρασία ζητούν 4160 εργάτες από τον ΟΑΕΔ, στις τάξεις των αλλοδαπών εργατών
voupras2voupras3από το Μπαγκλαντές, επικρατεί προβληματισμός και ανησυχία. Ιδιαίτερα για την πλειοψηφία αυτών που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας.

Εκδικάζεται την Τρίτη στην Αμαλιάδα η υπόθεση του 42χρονου από τον Πύργο που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη


Η πολύ σοβαρή υπόθεση του 42χρονου δασκάλου πολεμικών τεχνών από την πόλη του Πύργου, ο οποίος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου, για πορνογραφία ανηλίκου και αποπλάνηση, πρόκειται να εκδικαστεί την Τρίτη το πρωί στο Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο της Αμαλιάδας.

Κάτω Παναγιά: Συνελήφθη 50χρονος με ενάμιση κιλό εκρηκτικά, φυσίγγια και ναρκωτικά


uliko.JPGΣυνελήφθη, το πρωί της Δευτέρας, στην Κάτω Παναγιά Ηλείας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος
του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή πυρομαχικών, εκρηκτικών και ναρκωτικών.

Πύργος: Διαλύθηκε μονοκατοικία απο έκρηξη φιάλης λακ - Ένας ελαφρά τραυματίας


lak1Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Η έκρηξη μιας φιάλης λακ το βράδυ της Κυριακής, κατάφερε να διαλύσει μια μονοκατοικία και να προκαλέσει ζημιές
lak2και σε διπλανά σπίτια.

Ηλεία: Ήπιος καλοκαιρινός καιρός

kalokaΗλιόλουστο καιρό, με την θερμοκρασία να προσπαθεί να πλησιάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτική πρόγνωση

Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη


Βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, θα σημειωθούν στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα, κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της Τρίτης. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα νότια. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Ιουνίου