ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στην Αρκαδία


Στον Εισαγγελέα Τρίπολης θα οδηγηθούν τρεις Αλβανοί

Διαγράφει «χαράτσια» ο δήμος στα Ιωάννινα

Διορθώσεις λαθών στον υπολογισμό του τέλους ακίνητης περιουσίας

Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει του Πάσχα


Αυξημένη εποπτεία της αγοράς από το υπουργείο Ανάπτυξης

Την Τρίτη η καταβολή των συντάξεων για τους ναυτικούς


Την Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθεί η σύνταξη Μαϊου και το δώρο του Πάσχα.

Κλειστοί όλοι οι δήμοι της Αττικής την Τρίτη

 Κλειστοί θα παραμείνουν την Τρίτη από τις 11.00 έως τις 15.00, οι δήμοι της Αττικής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συρρίκνωση των διαθέσιμων πόρων προς την αυτοδιοίκηση.

Σε όλες τις περιφέρειες της χώρας θα δημιουργηθούν 30 κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών - Πώς θα λειτουργούν - "Κλωτσάει" με οργή όλη η περιφέρεια

- Κέντρα δεν θα γίνουν στις περιφέρειες των νησιών του Αιγαίου, του Ιονίου και της Κρήτης
- Υπολογίζεται ότι σε κάθε κέντρο θα δημιουργηθούν 1.000 νέες θέσεις εργασίας
- Θα υπάρχουν στα κέντρα ντους, χώροι άθλησης, εστιατόρια και χώροι θρησκευτικής λατρείας
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΗΔΗ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Ο 14χρονος που μάγεψε στο "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" (video)

ioannouΑφησε τους πάντες άφωνους όταν τραγούδησε όπερα. Ο μικρός Γιώργος Ιωάννου, από την Κύπρο, πήρε το μικρόφωνο και μάγεψε με τις φωνητικές του ικανότητες τους κριτές
της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Πύργος: Δύο τραυματίες σε σύγκρουση ΙΧ με μοτό (Νεότερη ενημέρωση 14:25) (video)

troxaio_26_3_1aΈνας άνδρας και μια γυναίκα τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη χθες λίγο μετά τις 11:30 στην περιοχή Χαλικιάτικα στην ανατολική πλευρά της πόλης του Πύργου.

Διαρρήκτες "εκτελούνται μεταφορές": Αδειάζουν σπίτια στην Ηλεία

metakomisiΔύο κρούσματα διαρρήξεων παρά ήταν «ισχυρά» τις προηγούμενες ημέρες στην Ηλεία. Στην Ανδραβίδα και την Δαφνιώτισσα Πηνείας, οι κλέφτες πήγαν προφανώς με φορτηγό
για να μεταφέρουν τόσα πράγματα.

Τετραπλή απόδραση Ηλείων ΡΟΜΑ από τον Αυλώνα

apodrasiΟύτε ένας, ούτε δύο, μα τέσσερις ΡΟΜΑ κατάφεραν να αποδράσουν το περασμένη Παρασκευή από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Αυλώνα.

Ανοίγει πάλι ο φάκελος για τους χώρους συγκέντρωσης λαθρομεταναστών

    Lathro
Δελτίο Τύπου ΠΔΕ - ethnos.gr
Η Δυτική Ελλάδα είναι πύλη εξόδου και όχι εισόδου μεταναστών. Κατά συνέπεια η δημιουργία Χώρων Προσωρινής Κράτησης Μεταναστών θα στείλει λάθος μήνυμα
στους μετανάστες. Αυτό τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στη σημερινή ευρεία σύσκεψη που συνεκλήθη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπό την προεδρία του Υπουργού κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.   

Στην Αμαλιάδα συνελήφθη αλλοδαπός για κλοπή


 Αναζητούνται οι δύο συνεργοί του
Συνελήφθη χθες το βράδυ, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας

Εξιχνιάστηκε ληστεία στην Ζαχάρω

 Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως ληστεία που

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΣτις 27 Μαρτίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ....Λεμόνι στην πορτοκαλιά