ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Θέμα … ποσότητας και Σλούκα


Θέμα … ποσότητας και Σλούκα Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για το 11ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και ο Νίκος Ζέρβας γράφει για το που κρίθηκε ο 1ος τελικός, τον τρομερό Σλούκα και τον άξιο περισσότερου σεβασμού, Παναθηναϊκό.

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Τραγανό
-Οκτώ από τα ζώα του (τρεις γίδες, τέσσερα κατσίκια κι έναν τράγο) έχασε ένας 36χρονος από την περιοχή του Τραγανού. Αιτία φέρεται να είναι

Ηλεία: Τα φίδια βγήκαν βόλτα


fidi2
Τα φίδια έκαναν την εμφάνισή του τους σήμερα στην Ηλεία μάλλον δυναμικά. Σε δύο περιπτώσεις κάτοικοι σε

Πύργος: Μεθυσμένος οδηγός δάγκωσε αστυνομικό

peripoliko_astinomia
Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου στον Πύργο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive .gr

Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 56χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών που καταπλακώθηκε από δέντρο


ylotomia
Οι αγροτικές εργασίες που εκτελούσε ένας 56χρονος σε αγρόκτημα συγγενικού του προσώπου στην Πέρσαινα Αρχαίας Ολυμπίας και μια στιγμή απροσεξίας στάθηκαν μοιραίες για τον ίδιο. Ο Βασίλης Στροφύλλας του Μεγακλή καταπλακώθηκε από μια καρυδιά την ώρα που επιχειρούσε να την κόψει με αλυσοπρίονο το πρωί του Σαββάτου.

Ηλεία: Με καταιγίδες στα ορεινά - Άνοδος θερμοκρασίας από Πέμπτη


astatos
Αστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, περιμένουμε τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Καιρός: Φθινόπωρο στην καρδιά του καλοκαιριού! Βροχές και ψύχρα


 Καιρός: Φθινόπωρο στην καρδιά του καλοκαιριού! Βροχές και ψύχραΜόνο καλοκαίρι δεν θυμίζει ο καιρός αφού και σήμερα θα είναι βροχερός, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ οι βορειάδες στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης Ιουνίου