ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Νάξος: Στο νοσοκομείο γυναίκα που έκανε σεξ με σκύλο!


Απίστευτο περιστατικό στο νησί της Νάξου. Αποφασισμένη να κάνει σεξ πάση θυσία ήταν μια νεαρή που επέλεξε ως "παρτενέρ" ένα δύστυχο σκυλάκι με αποτέλεσμα και οι δύο τους να μεταφερθούν τελικά στο νοσοκομείο...

Κουλούρια... Θεσσαλονίκης

Όλα στο μηδέν στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Κόλλησε στο βούρκο των «Ζωσιμάδων» ο ΠΑΟ

Ισόπαλοι ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκός

Ηλεία: Προτιμούν... χρυσαφικά οι κλέφτες!



Ηλεία: Προτιμούν... χρυσαφικά οι κλέφτες!Πάνω από 16.000 ευρώ σε χρυσαφικά κατάφεραν να αφαιρέσουν άγνωστοι δράστες από δύο σπίτια στις περιοχές Καλλίκωμο και Βούναργο το απόγευμα της Παρασκευής, παραβιάζοντας τις κεντρικές εισόδους.

Ηλεία: Έκαναν τη Σαλμώνη... Πακιστάν!

Ηλεία: Έκαναν τη Σαλμώνη... Πακιστάν!

Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας:

Ηλεία: Μοτοσικλέτα και αγροτικός εξοπλισμός οι... προτιμήσεις των κλεφτών!


Ηλεία: Μοτοσικλέτα και αγροτικός εξοπλισμός οι... προτιμήσεις των κλεφτών!Αγροτικό εξοπλισμό αξίας 140 ευρώ περίπου, φαίνεται πως ιδιοποιήθηκε παράνομα, ένας 32χρονος από το Μάχου, από αγροτεμάχιο το οποίο εκμισθώνει σε 54χρονο από την ίδια περιοχή. συγκεκριμένα, ο 54χρονος κατήγγειλε ότι ο 28χρονος του πήρε 320 μέτρα σταγονίδια και 80 μέτρα λάστιχα ποτίσματος. Ο 28χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ Βαρθολομιού, στο οποίο απευθύνθηκε αυθορμήτως.

Ηλεία: «Ξεφυτρώνουν» νέα νεκροταφεία οχημάτων



Ηλεία: «Ξεφυτρώνουν» νέα νεκροταφεία οχημάτωνΝεκροταφεία οχημάτων πάσης φύσης εξακολουθούν να ξεφυτρώνουν σε διάφορες περιοχές της Ηλείας με αποτέλεσμα τη σοβαρή περιβαλλοντική ρύπανση.

Αμαλιάδα: Οδηγός έβγαλε τα απωθημένα του σε... γερμανικά αυτοκίνητα!


Αμαλιάδα: Οδηγός έβγαλε τα απωθημένα του σε... γερμανικά αυτοκίνητα!
Αναστάτωση προκλήθηκε στις 9 περίπου το βράδυ της Κυριακής στην «καρδιά» της Αμαλιάδας, στην οδό Ερμού, στο ύψος της κεντρικής πλατείας του Αγίου Αθανασίου, όταν ένα λευκό ΙΧ μάρκας VW Polo με «τσίτα» τη μουσική έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του στο δρόμο, χτυπώντας το ένα αυτοκίνητο μετά το άλλο!

Ηλεία: «Σβήνουν» χωριά από τον χάρτη...Αναλυτικά όλοι οι πληθυσμοί


Ηλεία: «Σβήνουν» χωριά από τον χάρτη...Αναλυτικά όλοι οι πληθυσμοί
Η επίσημη ανακοίνωση της τελευταίας απογραφής του πληθυσμού από τη στατιστική υπηρεσία κατέδειξε και με αριθμούς πλέον την εγκατάλειψη της υπαίθρου.
Δεκάδες χωριά σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές σβήνουν αν και πριν από δύο - τρεις δεκαετίες ήταν ανθηρά και αποτελούσαν το κύτταρο της τοπικής κοινωνίας.
Τα πρώτα δείγματα μείωσης του πληθυσμού φάνηκαν με το κλείσιμο των σχολείων λόγω έλλειψης επαρκούς αριθμού μαθητών. Τώρα σε κάποια από αυτά δεν λειτουργούν ούτε καφενεία.

Τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ - Από 8,6 έως 9,2% οι αυξήσεις


dei.JPGΤα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ που ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου 2013 ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, γνωστοποιώντας παράλληλα τους όρους για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο
(ΚΟΤ). Από 8,6 έως 9,2% διαμορφώνεται το ποσοστό των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ που ισχύουν αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις που έκανε σήμερα το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ). Για τις εμπορικές, βιομηχανικές και αγροτικές χρήσεις οι αυξήσεις κυμαίνονται από 10- 12%.

Μια εικόνα που δεν μας τιμά


Είναι αναμφισβήτητο πως ο μεγαλύτερος εχθρός του περιβάλλοντος
skoupidiaείναι ο άνθρωπος. Δυστυχώς, είτε γιατί προτάσσει την οικονομική δραστηριότητα, είτε λόγω νοοτροπίας ο άνθρωπος προκαλεί ανυπολόγιστες περιβαλλοντικές ζημιές, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα αντιμετωπίσει στο μέλλον.

Ρουμάνοι "κυνηγοί του χαλκού" άφησαν πίσω τη λεία τους αξίας 10.000 ευρώ


metasximatistisΕξιχνιάστηκαν από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών διακεκριμένες κλοπές μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η. που είχαν συμβεί το τελευταίο διάστημα σε περιοχές της
Αμαλιάδας. Ειδικότερα πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη κλοπών μετασχηματιστών στην περιοχή, εντόπισαν σταθμευμένο ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, φορτωμένο με καλώδια χαλκού βάρους 450 κιλών περίπου.

Νοτιάδες, καταιγίδες και λίγα χιόνια τη Δευτέρα


Σε δυτικά, βόρεια και νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται πρόσκαιρες βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Μέχρι 7 μποφόρ οι νοτιάδες στο Αιγαίο.

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 14ης Ιανουαρίου