ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Συγχαρητήρια Τσίπρα και Παυλόπουλου στους αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων


Συγχαρητήρια Τσίπρα και Παυλόπουλου στους αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων


«Μας έχετε κάνει υπερήφανους»

Πύργος: Συνελήφθησαν 3 δράστες για ληστεία και απόπειρα κλοπής

Οι δράστες με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από 29χρονο ημεδαπό το κινητό του τηλέφωνο, ενώ διέπραξαν και μια απόπειρα κλοπής σε οικία.

Γιατί μοιράζουν βασιλικό στις εκκλησίες στη γιορτή της Ύψωσης του Τιμίου;


Γιατί μοιράζουν βασιλικό στις εκκλησίες στη γιορτή της Ύψωσης του Τιμίου;
Τον ξύλινο σταυρό οι Χριστιανοί τον έθαψαν βαθιά στο χώμα για να μην τον βρουν οι ειδωλολάτρες και τον μολύνουν. Έτσι ο Τίμιος Σταυρός έμεινε χρόνια πολλά θαμμένος μέσα στη γη.
Όταν έπειτα από καιρό επικράτησε ο

Αγρίνιο: Υπέστη επιληπτικό επεισόδιο ενώ ήταν οπλισμένος!


Αγρίνιο: Υπέστη επιληπτικό επεισόδιο ενώ ήταν οπλισμένος!
Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε χθες σε δρόμο στην Κωνωπίνα του Ξηρομέρου.

Σεισμός 4,2R ανάμεσα σε Ζάκυνθο και Ηλεία


Σεισμός 4,2R ανάμεσα σε Ζάκυνθο και Ηλεία
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2R σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών σημειώθηκε στις

Ύψωση του Τίμιου Σταυρού: Τι γιορτάζουμε και γιατί;


Ύψωση του Τίμιου Σταυρού: Τι γιορτάζουμε και γιατί;
 14 Σεπτεμβρίου η Εκκλησία τιμά τον Σταυρό του Κυρίου. Η τιμή προς τον Τίμιο Σταυρό ανάγεται στους αποστολικούς χρόνους.
Οι επιστολές του αποστόλου Παύλου είναι γεμάτες από χωρία στα οποία εξαίρεται ο ρόλος του Σταυρού για τη σωτηρία του κόσμου. Το γεγονός ότι οι κατακόμβες είναι γεμάτες από χαραγμένους σταυρούς αποδεικνύει ότι οι διωκόμενοι χριστιανοί θεωρούσαν τους εαυτούς τους τύπους του αδίκως παθόντος Κυρίου Ιησού Χριστού. Το ιερό αυτό σύμβολο τους εμψύχωνε και τους έδινε τη δύναμη του μαρτυρίου.

Η θαυματοποιός δύναμη του Σταυρού

Καιρός: Παραμένει φθινοπωρινός ο καιρός – Η πρόγνωση της Τετάρτης

Καιρός: Παραμένει φθινοπωρινός ο καιρός – Η πρόγνωση της ΤετάρτηςΛίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.
Τοπικοί όμβροι και στα βορειοδυτικά πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.
Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τετάρτη:

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 14ης Σεπτεμβρίου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες Νιχωρίτες 
Υγεία και ευτιχία σε όλους
Σταύρο Κριτσινέλλια 
Σταύρο Κασσάρα 
Σταυρούλα Αλεξανδρή