ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

AΡΗΣ– AEK (19:30 μ.μ.) NS

ArisAEK
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  AΡΗΣAEK θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...:

ΣΕ LIVE STREAMING ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (17:15)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League
 
 
 
 
 
Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, NS1), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Skoda ΞΑΝΘΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15 μ.μ NS

Skoda XanthiKerkyra
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  Skoda ΞΑΝΘΗ  – ΚΕΡΚΥΡΑ θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...::

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 15:00 μ.μ. NS

AtromitosPlatanias
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (15:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...:

Ποιοι θα δουλέψουν μέχρι και 8 χρόνια παραπάνω


-Το τρίτο μνημόνιο “εγκλωβίζει” ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους
-Μεγάλοι “χαμένοι” οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ και οι γυναίκες
-Πιο ήπιες οι αλλαγές στους δημοσίους υπαλλήλους
-Ποιοι εξαιρούνται από την αύξηση ορίων ηλικίας

Σε κάδο απορριμμάτων είχαν τοποθετήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό - Δύο τραυματίες και πολλές ζημιές στο Mall Αμαρουσίου

- Η έκρηξη σημειώθηκε στις 10.40
- Προηγήθηκαν δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα
- 200 άτομα ήταν μέσα στο κτίριο, πρόλαβαν να βγουν
- Αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν να πρόκειται για την ίδια οργάνωση που χτύπησε στα γραφεία της ΝΔ
- Μέχρι το σταθμό Ειρήνη τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού
- Δεν λειτουργεί ο προαστιακός απο Μεταμόρφωση έως Δ. Πλακεντίας
- Επικοινώνησε ο Σαμαράς με τον Δένδια

Γκέλαρε ο... Πανθρακικός!


Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που συνηθίζει. Έψαξε τρόπους να μην κερδίσει και τα κατάφερε με διπλή γκάφα Σπυρόπουλου-Καρνέζη στο 85'. Ο Πανθρακικός πήρε 1-1 και μπορούσε στο τέλος να φύγει και με διπλό...

Δεν χαμπαριάζει στην έδρα του ο Αστέρας

Νίκησε και τον ΠΑΟΚ και διατήρησε το εντός έδρας αήττητο

Χωρίς Μετρό και σήμερα η Αθήνα


Ακόμη μία ημέρα ταλαιπωρίας περιμένει τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου καθώς και σήμερα, Κυριακή, η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς Μετρό για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, λόγω της νέας απεργίας που αποφάσισε το Σάββατο το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό.

Ηλεία: Η ανευθυνότητα "έπνιξε" τα Άσπρα Σπίτια


alfeios2.JPGΣοβαρές ευθύνες καταλογίζονται στους αρμόδιους φορείς για την αδιαφορία που επέδειξαν στην προφύλαξη τεράστιων περιοχών γύρω από τους ποταμούς Αλφειό και Ερύμανθο,
οι οποίες πλημμύρισαν χθες το βράδυ, λόγω έλλειψης θωράκισης και αντιπλημμυρικών έργων.

Έκρηξη στο Mall του Αμαρουσίου - Πληροφορίες για δύο ελαφρά τραυματίες


- Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πρίν απο τις 11
- Προηγήθηκαν δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα
- Αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν να πρόκειται για την ίδια οργάνωση που χτύπησε στα γραφεία της ΝΔ
-ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αμαλιάδα: Συνελήφθησαν αθίγγανες που έκλεψαν πορτοφόλι


Αμαλιάδα: Συνελήφθησαν αθίγγανες που έκλεψαν πορτοφόλι
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν χθες Σάββατο τέσσερις γυναίκες ρομά από την περιοχή της Γαστούνης, που έκλεψαν το πορτοφόλι γυναίκας στο χώρο της λαϊκής αγοράς Αμαλιάδας. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί, στο χώρο του πάρκινγκ της λαϊκής αγοράς.

Ηλεία: Πρόσκαιρη η βελτίωση του καιρού ως το μεσημέρι της Δευτέρας - Εκ νέου πολλές βροχές τη νέα εβδομάδα


Συνεχίστηκαν οι βροχοπτώσεις κατά την διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής, κυρίως στα ημιορεινά- ορεινά. Σταδιακά το πρωί του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου
τα φαινόμενα σταμάτησαν και ο καιρός βελτιώθηκε.

Ηλεία: Ολοταχώς . . . όπισθεν για την κοινωνία - Τέλη Φλεβάρη "επιστρέφουν" τα συσσίτια στα σχολεία


sisitiaΔεκάδες χρόνια πίσω, σε συνθήκες του προηγούμενου αιώνα όπου η πείνα αποτελούσε χαρακτηριστικό της εποχής των γονιών και των παππούδων μας, μας γυρνά η απόφαση
του υπουργού Παιδείας με την οποία επιστρέφουν…

Ηλεία: Εικόνα διάλυσης στην κοιλάδα του Αλφειού (photos)


alf19_01.JPG
alf19_03.JPG
alf19_02.JPGalf19_04.JPGΔύσκολες ώρες περνούν στο δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, που αποδεικνύεται πως βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα στην τελευταία κακοκαιρία. Τα συνεργεία του δήμου δίνουν μάχη
alf19_05.JPGalf19_06.JPGμε το χρόνο για να ενισχύσουν τα αναχώματα του ποταμού Αλφειού, πριν έλθει το νέο κύμα κακοκαιρίας τη Δευτέρα.

Νοτιάδες και λίγες βροχές σήμερα


Πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά

Κυλλήνη: Μικρής έκτασης φωτιά σε ξενοδοχειακή μονάδα


pirosvΣύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, χθες κλίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία να επέμβει σε συμβάν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Κυλλήνης.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για καπνούς που έβγαιναν από δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Οι πυροσβέστες επενέβησαν, δεν υπήρχε εγκλοβισμένο ατομο και δεν υπάρχουν πληροφορίες για περαιτέρω επέκτασης της φωτιάς σε άλλους χώρους.
ilialive.gr

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΘΥΜΗ ΘΥΜΙΟ

Σήμερα είναι του Αγ.Ευθυμίου 
Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τον έναν και μοναδικό Nιχωρίτη εορτάζοντα
αν δεν κάνουμε λάθος ..που είναι ο

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 20ης Ιανουαρίου

Βίος Αγίου Ευθυμίου του Μέγα


Ο Άγιος Ευθύμιος ο Μέγας εορτάζει στις 20 Ιανουαρίου

Καταγωγή
Ο Μέγας Ευθύμιος γεννήθηκε το 377 στην Μελιτινή της Αρμενίας, κοντά στον Ευφράτη ποταμό. Τότε βασίλευε ο Γρατιανός. Ήταν από επίσημη οικογένεια.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ