ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΧΩΡΙ ΜΑΣ


Απολαύστε χρώματα κοιτάξτε πανδαισία χρωμάτων  αν ήσασταν εδώ θα απολαμβάνετε και τον συγχρονισμό χρωμάτων κι αρωμάτων που μας τα προσφέρει μια από τις πολλές γειτονιές του χωριού μας του ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ μας .....

Κάτω Παναγιά Κυλλήνης: Λήστεψαν ιδιοκτήτη "βενζινάδικου" μέσα στο σπίτι του VIDEO

Μέσα στο σπίτι του στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης, λήστεψαν δύο άγνωστοι δράστες τον ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων της περιοχής, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ. Σύμφωνα με τις πρώτες
πληροφορίες του ilialive.gr, οι δράστες ακολούθησαν το θύμα τους, μπήκαν μέσα στο σπίτι και υπό την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό περίπου των 2000 ευρώ.

ΟΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ

 ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ .....ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ Δ.ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ?
{[ΜΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΛΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΝΕΙΣ }}!!!!
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Κατρίνης: Ψήφος ευθύνης και ελπίδας για την Ελλάδα και την Ηλεία



Δελτίο Τύπου
Την Κυριακή αποφασίζουν οι πολίτες. Όχι για το ποια θα είναι η δύναμη των κομμάτων αλλά για τη δυνατότητα της χώρας να μπορεί να παραμένει στο ευρώ. Για να προχωρήσουμε μπροστά με 
ασφάλεια και σταθερότητα,να ξεπεράσουμε με επιτυχία αυτό το τελευταίο στάδιο της κρίσης και να απεμπλακούμε από το μνημόνιο.

Η κωφάλαλη υποψήφια βουλευτής Δήμητρα Αράπογλου στο Πινάκιο: «Τα άτομα με αναπηρία έχουν δικαιώματα και εγώ είμαι η φωνή τους!»


Η Δήμητρα Αράπογλου είναι κωφάλαλη και αυτή την Κυριακή διεκδικεί τη ψήφο σας για να μπει στη Βουλή. Θεωρεί πως θα αποτελέσει την φωνή των ΑμεΑ στο ελληνικό κοινοβούλιο και θα αγωνιστεί για τα δικαιώματα της. Είχε εκλεγεί βουλευτής το 2007 με το ΛΑΟΣ με το οποίο κατεβαίνει ξανά στη Β’ Αθήνας.

Tρίκαλα: Φραστική επίθεση στην Άννα Διαμαντοπούλου -Video

Στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Τρικκαίων, την ώρα που ήταν στο βήμα η Υπουργός Ανάπτυξης κα Άννα Διαμαντοπούλου "μπούκαρε" ένας αγανακτισμένος νεαρός...

Λίντζαραν και χτύπησαν ποδηλάτη που μούτζωσε τον Γ. Παπανδρέου - Βίντεο


Παρών στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ ήταν και ο κ. Παπανδρέου ο οποίος έγινε πρωταγωνιστής ενός επεισοδίου.

Τι χρειάζεστε για να ψηφίσετε


Τι χρειάζεστε για να ψηφίσετεΠώς θα ψηφίσουν εκλογείς εκτός καταλόγων ή διπλοεγγεγραμμένοι

Πέθανε ο Γιεκινί

O πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Νιγηρίας και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ρασίντ Γιεκινί έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, το βράδυ της Παρασκευής.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ...ΓΕΛΑΣΑΜΕ ...ΓΕΛΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ


Η βρισιά της ημέρας...

"Με εκβίαζαν για χρόνια" - Τι αποκαλύπτει ο ξενοδόχος του Ηρακλείου για τους επίορκους υπαλλήλους του υπουργείου Ανάπτυξης

- Πρόκειται για έναν 58χρονο υπάλληλο και μία γυναίκα 56 ετών Προϊσταμένη Τμήματος
- Απο το 2009 τον ταλαιπωρούσαν για επιχορήγηση που είχε εγκριθεί
- Είχαν ήδη αποσπάσει από τον επιχειρηματία 50 με 60.000€!
-"Δεν είναι μόνο δύο, είναι κι άλλοι υπάλληλοι" λέει ο ίδιο
ς

Μεγάλη Παμπελοποννησιακή θρησκευτική πανήγυρις στα Σπάτα Αχαίας

 Κατά τήν ἑορτήν τῆς Προόδου τῶν τιμίων λειψάνων τοῦ Ἁγίου Νικολάου
Ἐπισκόπου Μύρων τῆς Λυκίας τοῦ Θαυματουργοῦ, πού τελεῖται στίς 10 Μαΐου, θά γίνουν στό Ἱερό Παμπελοποννησιακό Προσκύνημα αὐτοῦ στά ΣΠΑΤΑ - ΑΧΑΪΑΣ οἱ κάτωθι θρησκευτικές ἐκδηλώσεις:

"Ασθενούν" ή "αδυνατούν" τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών

eklogeskalpiΜόνο δικαστικούς  αντιπροσώπους και γραμματείς αναμένεται να συναντήσουν όσοι θελήσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, την Κυριακή, καθώς πολλά

Πύργος: 36χρονη ΡΟΜΑ φέρεται να έκλεψε 4.000 ευρώ απο αρτοποιείο


astinomiaΜια 36χρονη τσιγγάνα φέρεται να είναι η δράστιδα κλοπής πορτοφολιού από αρτοποιείο στην οδό Πατρών στον Πύργο,

Αμαλιάδα: Χωρίς ρεύμα δύο οικογένειες με 14 μέλη . . .

oikogeneia1Σε ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες προσπαθεί να επιβιώσει η οικογένεια του Νεκτάριου Κοκκόνη από τον Καρδαμά Αμαλιάδας που αριθμεί συνολικά 14 μέλη. Ο Ν. Κοκκόνης μαζί με τους δύο γιους 

Το κόμμα της… Λεωφόρου



Στα χέρια του προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου, επιδόθηκε ένα πράσινο τριφύλλι, μαζί με την ιδρυτική δήλωση ενός νέου πολιτικού κόμματος, που φέρει το όνομα «Παναθηναϊκό Κίνημα».

Πύργος: Με λίγο κόσμο και η κεντρική προεκλογική ομιλία της Νέας Δημοκρατίας


nd3Ο δήμαρχος Πειραιά και βασικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Μιχαλολιάκος ήταν ο βασικός ομιλητής στην κεντρική προεκλογική ομιλία του κόμματος στην Ηλεία και στον Πύργο.

Κάτω Παναγιά Κυλλήνης: Λήστεψαν ιδιοκτήτη "βενζινάδικου" μέσα στο σπίτι του

Κάτω Παναγιά Κυλλήνης


pistoliaΜέσα στο σπίτι του στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης, λήστεψαν δύο άγνωστοι δράστες τον ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων της περιοχής, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ.

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 5ης Μαΐου