Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 9, 2010

Σε NOVΑ – ΣΚΑΪ το φιλικό κατά της φτώχειας

Εικόνα
Με επίσημη ανακοίνωση ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε το τοπίο για την τηλεοπτική μετάδοση του 8ου αγώνα κατά της φτώχειας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 14 Δεκέμβρη στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Στο "κόκκινο" η υγρασία

Εικόνα
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η υγρασία από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου στο σύνολο της Ηλείας.

Βγήκαν όπλα σε άγρια συμπλοκή αλλοδαπών

Εικόνα
φωτο αρχείου Μαχαίρια, σιδηρολοστό,σιδηρογροθιά και ...πέτρα(!!) χρησιμοποίησαν

'Εως και 20 βαθμούς θα πέσει το θερμόμετρο από την Παρασκευή! - Μικρό σε διάρκεια αλλά ισχυρό το κύμα κακοκαιρίας

Εικόνα
Μπορεί σήμερα το θερμόμετρο να δείξει έως και 25 βαθμούς σε πολλές περιοχές της χώρας, ωστόσο αυτό θα αλλάξει ριζικά από την Παρασκευή και μετά!

Βοιωτία: Η πεθερά ήθελε να σώσει τον γαμπρό της, αλλά...

Εικόνα
Μια απίστευτη κομπίνα στο Παλαιοχώρι Αμφίκλειας με θύμα μία 84χρονη γυναίκα - Ένα παραμύθι που στο τέλος την βρήκε με 5.000€ λιγότερα...

Πρώτος και καλύτερος

Εικόνα
Με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να κάνει τρομερά πράγματα ο Παναθηναϊκός γύρισε ένα ματς που φαινόταν χαμένο, επικρατώντας στην παράταση της Ολίμπια Λιουμπλιάνας με 95-88.

Αργολίδα: Θρίλερ με εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ

Εικόνα
Σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβατών... (συνεχής ενημέρωση) Το τρένο εκτροχιάστηκε στη θέση Ανδρίτσα, λίγο πριν τον σταθμό του Αχλαδόκαμπου, λίγο μετά τις 22.00.

ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΙΝΟΥ ΟΣΕ

ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ ΤΡΑΙΝΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΡΙΠΟΛΗ -ΑΡΓΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΕΠΙΒΑΤΕΣ  ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ALTER ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ περισότερη ενημέρωση σε λίγο....

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ....

O ξενιτεμένος στην Aμερική γιος, γράφει στη μαμά του: «Mαμά, επιτέλους αποκτήσαμε παιδί. Aλλά η γυναίκα μου

Η αγελάδα-μονόκερος (6 pics)

Εικόνα
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΕΛΑΔΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Τα έσπασαν… Καραγκούνης και Αντωνίου!

Εικόνα
Δεν έφτανε η χειρότερη παρουσία σε φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, βγαίνουν στην επιφάνεια σιγά σιγά και μερικά..

Νέος προπονητής στη Λάρισα ο Ουαλός Κόουλμαν

Εικόνα
Δουλεύει ως πρώτος προπονητής από 33 ετών Στον Ουαλό Κρις Κόουλμαν κατέληξε ο Κώστας Πηλαδάκης για τη θέση του προπονητή στη Λάρισα.

Κλείδωσαν οι αλλαγές, μαύρες μέρες για τους εργαζόμενους

Εικόνα
Το μπαλάκι στους κοινωνικούς εταίρους για τη διαχείριση του νέου εργασιακού μεσαίωνα πέταξε η...

Μια λίμνη χρώματος ρόζ!

Εικόνα
Περισσότερα από 1.500.000 φλαμίνκο συγκεντρώνονται στη λίμνη Nakuru στην Κένυα σχηματίζοντας μια ροζ θάλασσα. Το φαινόμενοπ είναι πραγματικά μοναδικό. Τα φλαμίνκο επιλέγουν τη λίμνη Nakuru λόγω της άλγης που συγκεντρώνεται στην επιφάνειά της και προσφέρει άφθονη τροφή στα φλαμίνκο. Υπολογίζεται ότι κάθε μέρα τα φλαμίνκο της λίμνης καταναλώνουν εώς και 500 τόνους άλγης!

Ο Γ. Ανατολάκης για τo κολυμβητήριο Πύργου

Εικόνα
Ο Γεώργιος Ανατολάκης,Βουλευτής Β΄ Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ., κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού και τον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης σχετικά με ...

ΣΟΚ: Σκότωσε τα παιδιά της γιατί ο πατέρας τους ήταν βιαστής!!

Εικόνα
Συγκλονίζει η υπόθεση μία μητέρας η οποία σκότωσε τα δύο παιδιά της, προκειμένου να... σταθεί στο πλευρό του άντρα της που είχε εκδοθεί στη Βρετανία κατηγορούμενος για βιασμό…

Live: Παναθηναϊκός-Ολύμπια Λιουμπλιάνας

Εικόνα
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ολίμπια Λιουμπλιάνας για την...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ομηρία και αδικία!

Εικόνα
Έφεση πάνω στην απόφαση για τιμωρία μιας αγωνιστικής θα καταθέσει ο Παναθηναϊκός που σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγω για ... κατάφωρη αδικία!

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ

Εικόνα
Καταργούνται οι κλαδικές συμβάσεις!   Κλείδωσαν σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο όλες οι ...

9 Δεκεμβρίου...Σαν Σήμερα

Εικόνα
9 Δεκεμβρίου 1961 – Ολοκληρώνεται η δίκη του Ναζί Άντολφ Άιχμαν στο Ισραήλ. Κρίνεται ένοχος για 15 κατηγορίες μεταξύ των οποίων, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα κατά του Εβραϊκού λαού.
Εικόνα
Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης: Ούτε ευρώ δεν θα χάσουν οι αγρότες Γη/περιβάλλον ( 09/12/2010 18:25 ) Διαβάστε σχετικά άρθρα Παρέμβαση νομάρχη στη συνεδρίαση για το Πρόγραμμα Αγρ. Ανάπτυξης  [09/12 18:49] Η «καρδιά» της Αγροτικής Ανάπτυξης χτυπά σήμερα στην Ολυμπία  [09/12 08:08] Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει στη ροή της συγχρηματοδότησης ούτε από την πλευρά της χώρας μας αλλά ούτε και από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Αυτό τόνισε το πρωί ο ειδικός γραμματέας του Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών Βαγγέλης Διβάρης , αναφερόμενος στα κονδύλια του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», κατά την 5η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 (ΠΑΑ) που έγινε στο δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας. Τις εργασίες της Επιτροπής Παρακολούθησης άνοιξε ο υφυπουργός Α

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ρε κάτι συμπτώσεις...

Εικόνα
Πέρυσι σαν σήμερα επισημοποιήθηκε το διαζύγιο ... Τεν Κάτε με τον Παναθηναϊκό.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η καντίνα του δάσους

Εικόνα
Μια μέρα στο μεγάλο δάσος κυκλοφορεί η φήμη ότι άνοιξε μία καντίνα...

Δεν επιβεβαιώνεται προσώρας η φημολογία για "ντου" σε γιάφκα

Εικόνα
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες περί εφόδου της Αντιτρομοκρατικής σε γιάφκα, στη Γαστούνη. Η φήμη αυτή, που έχει κάνει το γύρο τόσο της πόλης του κάμπου όσο και ...

Νέο εκλογικό νόμο φέρνει η κυβέρνηση

Εικόνα
Την πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει στη Βουλή άμεσα νέο εκλογικό νόμο, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός πριν...

Ασθενής σεισμική δόνηση

Εικόνα
Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 16:29 της Πέμπτης, η οποία έγινε ελαφρά αισθητή σε βόρεια Ηλεία και δυτική Αχαΐα. Σύμφωνα με το εργαστήριο σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών το μεγέθους του σεισμού ήταν 3,4 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ.

Βουλιάζει η Αυστραλία

Εικόνα
Εκτεταμένες καταστροφές καταγράφονται καθημερινά πλέον σε μεγάλες περιοχές της ανατολικής Αυστραλίας, από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που έχουν προκαλέσει σαρωτικές πλημμύρες...

Το "παραμύθι" καλά κρατεί..

Εικόνα
Δύο νέες περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων ατόμων έγιναν γνωστές μετά από καταγγελίες.  Η πρώτη στην περιοχή της Αμαλιάδας, όπου οι δράστες έφυγαν με άδεια χέρια

Παιχνίδια από παιδιά για όλα τα παιδιά!"

Εικόνα
Από τη δημιουργία της Παιχνιδοθήκης στην Πέρσαινα Στη δημιουργία μιας ακόμη Παιχνιδοθήκης προχωρά ο Όμιλος Ηλείων για τον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη "Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας". Αυτή τη φορά χαμόγελα θα ζωγραφιστουν στα πρόσωπα των ...

Δήμαρχος Πύργου: «Ζούμε μια νέα τραγωδία με τα σκουπίδια»

Εικόνα
Υπολειτουργεί ο δεματοποιητής και ο δήμος δυσκολεύεται να πληρώσει το προσωπικό που τον λειτουργεί... Από μια κλωστή κρέμεται η διαδικασία διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στον δήμο Πύργου εξαιτίας ποικίλων προβλημάτων που συνθέτουν μια κατάσταση «τραγική», όπως παρατήρησε ο ίδιος ο δήμαρχος.

ΘΑ΄ΜΑΙΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ...ΘΕΣ

Εικόνα
Αλήθεια τι ωραιο τραγούδι  ...ειδικά το τραγούδι αυτό οταν το  συναντάς σε δύσκολες στιγμές και στο τραγουδούν   χείλη  και άτομα που αγάπησες ,λάτρεψες και στιγματίστηκαν σκηνές της ζωής σου πλάι σε αυτούς τους  άνθρωπους .

Γκέκας: Δεν αναθεωρώ για την Εθνική, αλλά..

Εικόνα
Ο επιθετικός της Άιντραχτ που κάνει εντυπωσιακή χρονιά μέχρι τώρα στη Μπουντεσλίγκα, εμφανίστηκε για πρώτη φορά διαλλακτικός αναφερόμενος σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην Εθνική.

Άνοιξε διάπλατα η πόρτα για απολύσεις στο δημόσιο με δηλώσεις του Υπουργού Επικρατείας

Εικόνα
- Χ. Παμπούκης: Απολύσεις στο δημόσιο αν χρειαστούν - Πλήρης διαφοροποιήση του υπουργού από τον πρωθυπουργό και τον Γ.Παπακωσταντίνου - Μετέωρο το θέμα που αναμένεται να δυναμιτίσει το υπουργικό συμβούλιο

Αποτυχημένες προφητείες για το τέλος του κόσμου!

Εικόνα
Μερικές από τις αποτυχημένες εσχατολογικές προφητείες που οδήγησαν κάποιους ανθρώπους στα όρια της τρέλας και κάποιους άλλους στον… θάνατο. Οι Μιλλερίτες και η προφητεία τους 23 Απριλίου 1843 μ.Χ. Ο αγρότης Γουίλιαμ Μίλερ είχε πάθος με την Αγία Γραφή.

Χριστουγεννιάτικα έθιμα στην Ευρώπη

Εικόνα
Η Αγγλική κλασσική  διακόσμηση περιλαμβάνει φωτεινά κόκκινα Αλεξανδριανά γύρω από το τζάκι, καθώς και κλαδιά «γκι» που κρέμονται από την οροφή που σύμφωνα με τη παράδοση όποιος στέκεται κάτω απ΄ αυτό πρέπει να ανταλλάσσει φιλιά με αγαπημένα πρόσωπα.

Εντυπωσιακά ζωγραφισμένα χέρια

Εικόνα
Η τέχνη μπορεί να μεταμορφώσει πράγματα και ανθρώπους. Διάφοροι καλλιτέχνες με το ταλέντο τους δημιουργούν έργα τέχνης περίεργα και ευφάνταστα.

Παλιές ελληνικές διαφημιστικές αφίσες

Εικόνα
Διαφημίσεις από μια άλλη εποχή χωρίς τηλεόραση, τότε που οι καταχωρήσεις στα έντυπα αλλά και οι αφίσες σαν αυτές που παρουσιάζουμε ήταν το σημαντικότερο μέσο προβολής. Κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα δεν υπάρχουν ενώ άλλα αναφέρονται σε πολύ γνωστές φίρμες. Οι παλιοι σίγουρα θα θυμούνται κάποια από αυτά!

Καρχαρίας έχει γίνει… «σκιά» του σωτήρα του

Εικόνα
Επαγγελματίας ψαράς έσωσε από βέβαιο θάνατο έναν λευκό καρχαρία. Κι εκείνος καθημερινά τον ακολουθεί, αναζητώντας το χάδι και τη στοργή του!

Όλοι οι… καλοί χωράνε!!!

Εικόνα
Τρένο στο Πακιστάν Μπροστά σε τέτοιες εικόνες ότι και να πει κανείς είναι πολύ λίγο. Το μόνο που θα είχε ενδιαφέρον θα ήταν αν το Πακιστάν έδινε επίσημα στοιχεία για τα ατυχήματα που συμβαίνουν κάθε χρόνο στα τρένα.

Νέες απεργίες στα μέσα μεταφοράς το Δεκέμβριο

Εικόνα
Καλό θα είναι να συνηθίσουν οι οδηγοί στην Αθήνα την κόλαση που έζησαν την Τετάρτη... με την 24ωρη απεργία των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς έρχονται και άλλες ανάλογες απεργίες.

Το παθητικό κάπνισμα σχετίζεται και με την ψυχική υγεία των παιδιών

Εικόνα
  Γονείς προσοχή! Τα παιδιά που αναπνέουν τον καπνό από τα τσιγάρα των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά τους έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να

Πρωταθλήτρια και τον Οκτώβριο η Ελλάδα

Εικόνα
  Στις αυξήσεις τιμών είμαστε πρώτοι, σύμφωνα με το ΕΛΚΕΚΑ Σταθερά στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ελλάδα και το μήνα Οκτώβριο σε ο,τι αφορά τις αυξήσεις σε πολλά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης και υπηρεσίες, σύμφωνα με το Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτή και την ανάλυση των τιμών στις χώρες της ευρωζώνης. Η σύγκριση των τιμών για τον Οκτώβριο του 2010 σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2009 αναδεικνύει την Ελλάδα στην πρώτη θέση των αυξήσεων. Η Ελλάδα πρώτη: -στον πληθωρισμό μέ 5,2% όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 1,9% -στην ένδυση με αύξηση 2,6% όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 0,2% -στα καύσιμα με αύξηση 37,9% , ότανο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 11,9% -στα αυτοκίνητα με αύξηση 10,3% όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 0,7% -στις οδικές μεταφορές επιβατών με αύξηση 17,3% όταν ο μέσος όρος είναι 3,3% -στις καφετέριες και τα ξενοδοχεία με αύξηση 3,3% ,όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 1,5% -στον καπνό με αύξηση 18,7%, όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 4,9%. -στη ζάχαρη, το μέλι και τα ζαχαρώδη

Πρωτοφανή επεισόδια για διαγωνισμό μεταφοράς μαθητών10:58

Εικόνα
  Αναζητείται ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θήβας Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν χθες, στη Νομαρχία Βοιωτίας, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης προσφορών

Ένας ακόμη «στεφανουά» προτάθηκε στον Ολυμπιακό!

Εικόνα
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν για την αγορά των δικαιωμάτων του... Κέβιν Μιραλάς ωστόσο είναι πιθανό αυτή να μην είναι η μοναδική προσθήκη από τη γαλλική ομάδα.

Δύο πτώματα βρέθηκαν σε σακούλες στη χωματερή των Άνω Λιοσίων

Εικόνα
Τα πτώματα δύο ανδρών βρέθηκαν χθες βράδυ μέσα σε σακούλες στη χωματερή των Άνω Λιοσίων.

Πάτρα: Του έσβησε η μηχανή και γλίτωσε το τροχαίο

Εικόνα
Φύλακα άγγελο είχε ο οδηγός που του έσβησε η μηχανή την κατάλληλη στιγμή!

Έσκαβε το χωράφι του…και ανακάλυψε βυζαντινό τάφο!

Εικόνα
Μπροστά σε ένα σπηλαιώδη τάφο βυζαντινής περιόδου ήρθε κατά τα φαινόμενα ο κ. Μανώλης Μανιάς από τις Αλόϊδες Ρεθύμνου...

Κατολισθήσεις στην Πρέβεζα από τις βροχοπτώσεις

Εικόνα
Σοβαρά προβλήματα στο επαρχιακό δίκτυο του νομού Πρέβεζας έχουν προκαλέσει οι βροχοπτώσεις που πλήττουν το τελευταίο διάστημα την περιοχή.

Δώρο Χριστουγέννων: Ποιοι και πόσα (δεν) θα πάρουν

Εικόνα
Δώρον άδωρον θα είναι για εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους αλλά και δημόσιους υπαλλήλους και υπαλλήλους ΔΕΚΟ το δώρο Χριστουγέννων αφού για πρώτη φορά σε πολλούς δεν θα καταβληθεί καθόλου ή σε άλλους θα δοθεί με περικοπές.