ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας: Ποινές φυλάκισης σε αγρότες που έπαιρναν μαϊμού αποζημιώσεις

Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας: Ποινές φυλάκισης σε αγρότες που έπαιρναν μαϊμού αποζημιώσεις

«Καμπάνες» για μαϊμού αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ, επεφύλασσε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας για τρεις αγρότες από την περιοχή του Ηλειακού κάμπου, ενώ αθώωσε άλλους τρεις καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους.

Ελεύθερη είσοδος στο Μουσείο της Ακρόπολης την 28η Οκτωβρίου


Με ελεύθερη είσοδο από τις 8 μμ. έως τις 8 μμ. και με θεματικές παρουσιάσεις από αρχαιολόγους-φροντιστές, το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2012.

Την Παρασκευή οι σχολικοί εορτασμοί για την 28η Οκτωβρίου


Η εγκύκλιος του υφυπουργού Παιδείας

Χωρίς δικηγόρους την Πέμπτη


24ωρη αποχή θα πραγματοποιήσουν οι δικηγόροι της Αθήνας την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012, μετά απο απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ την ίδια ημέρα αντιπροσωπεία τους θα επιδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας στη Βουλή.

Ηλεία: Μετωπική με... πρόβατα! (νεότερο)


Ηλεία: Μετωπική με... πρόβατα! (νεότερο)Νεότερη ενημέρωση: 13.15... Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, όχημα με κατεύθυνση προς Πάτρα συγκρούστηκε με τα πρόβατα, έχασε τον έλεγχο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς Πύργο.

Σαβάλια: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του! (Βίντεο)



 Σαβάλια: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του! (Βίντεο)
19.53... Ο 56χρονος Χ.Α. δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες τέσσερεις ημέρες κάτι που ανησύχησε τους γείτονές του ενώ συγγενικό του πρόσωπο αντιλήφθηκε έντονη δυσοσμία στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας του.

Ηλεία: Δεν ανησυχούμε αλλά και δεν εφησυχάζουμε για τον Μαροκινό ιό...



Ηλεία: Δεν ανησυχούμε αλλά και δεν εφησυχάζουμε για τον Μαροκινό ιό...  Καθησυχαστικός εμφανίστηκε χθες  ο καθηγητής από Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης   Νίκος  Κατής για την «επίσκεψη» του «Μαροκινού ιού»  σε καλλιέργειες κολοκυθιάς στο νομό.

Ηλεία: Καταγγελία 58χρονης για απόπειρα βιασμού στην Κρέστενα (νεότερο)

Ηλεία: Καταγγελία 58χρονης για απόπειρα βιασμού στην Κρέστενα (νεότερο)Nεότερη ενημέρωση 13:35

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έχει προσαχθεί ο ύποπτος που φέρεται να είναι ο δράστης, στο Α.Τ. Κρεστένων.

Αμαλιάδα: Έκκληση μέσω Χρυσής Αυγής για να επιστρέψει ο κλέφτης το λάπτοπ


laptopΚι όμως στην Ελλάδα συμβαίνουν και αυτά. Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής μέσα από τη συχνότητα του Ιόνιον FM απηύθυνε έκκληση στον…

Πύργος: Νέα ειαγγελική παρέμβαση για τη μεταφορά των μολυσματικών του νοσοκομείου


nosokomeio_pirgou1aΔικαστική έρευνα με αφορμή το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του περιοδικού HOT DOC για την «μαφία» που κρύβεται πίσω από την διαχείριση και την μεταφορά των απορριμμάτων
στη Δυτική Ελλάδα, διέταξε σήμερα το μεσημέρι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας Παναγιώτης Μεϊδάνης.

Αρχ. Ολυμπία: Καταγγελίες για εμπλοκή του δημάρχου σε σκάνδαλο - Τι απαντά ο ίδιος - Εισαγγελική παρέμβαση


kotziasΤην παρέμβαση του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας Παναγιώτη  Μεϊδάνη προκάλεσε το ρεπορτάζ του νέου τεύχους του περιοδικού HOT DOC, για τον δήμαρχο της Αρχαίας Ολυμπίας
Ευθύμιο Κοτζιά που μέσω των εγγράφων – ντοκουμέντων που δημοσιεύει το περιοδικό,  φέρεται ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο τεχνικής κατασκευαστικής εταιρείας, ο οποίος στην συνέχεια έγινε «εργοδότης» του κατασκευαστή συνεταίρου του, υπογράφοντας μαζί του σύμβαση για έργο αξίας 247.500 ευρώ !

Βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη - Ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο


Σποραδικές καταγίδες κατά τόπους έντονες αναμένονται στα ανατολικά και νότια κυρίως θαλασσιά και παράκτια τμήματα.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 24ης Οκτωβρίου