ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Πρόοδος- Αχιλλέας Νεοχωρίου 2-3: Νίκη γοήτρου


axilleas_neoxorioy
ΜΕΤΑ από συγκλονιστικό παιχνίδι, που για 45 λεπτά στο πρώτο μέρος διεξήχθη υπό συνεχή βροχή, ο Αχιλλέας Νεοχωρίου επικράτησε στη Σαλμώνη της Προόδου με σκορ 3-2, αλλά δε μπόρεσε να πάρει το πρωτάθλημα, αφού νίκησαν τόσο η Θύελλα όσο κι ο ΑΟ Νεοχωρίου.

«Βλέπει Ρεμί Γκαρντ ο Ολυμπιακός»

«Βλέπει Ρεμί Γκαρντ ο Ολυμπιακός»


Στην τελική ευθεία το θέμα προπονητή στους Πειραιώτες

Αποφάσεις-σοκ στη Football League!


  •   08/06/2015 - 19:32

football_leagueΛίγο πριν τελειώσουν τα πλέι άουτ, Ζάκυνθος και Καλλιθέα τιμωρήθηκαν (λόγω οφειλών σε πρώην παίκτες τους) με αφαίρεση βαθμών, ενώ δεν θα μπορούν να δώσουν άλλα ματς. Δείτε πρακτικά τι σημαίνει αυτό

Κραυγή απελπισίας από την γυναίκα του δολοφονημένου Μανώλη Καντάρη

simonaΕκκληση στη Δικαιοσύνη απηύθυνε η χήρα του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη, η οποία ζήτησε να επισπευσθεί η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του συζύγου της από δύο Αφγανούς  που τον έσφαξαν με πρωτοφανή αγριότητα στη μέση του δρόμου στις 10 Μαΐου του 2011.

Σεισμός 5 Ρίχτερ κοντά στη Χαλκίδα


Ταρακουνήθηκε όλη η Αθήνα

Ισχυρός σεισμός 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:00, τα ξημερώματα της Τρίτης, κοντά στη Χαλκίδα, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε ολόκληρη την Αττική.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 10 χιλιόμετρα με επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 9 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Λάρυμνας Φθιώτιδας και 29 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός υπολογίστηκε στους 5,2 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ ενώ το εστιακό βάθος στα 5 χιλιόμετρα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή ζημιές.
newsit.gr

Ηλεία: Με καταιγίδες στα ορεινά - Άνοδος θερμοκρασίας από Πέμπτη



astatos
Άστατος παραμένει ο καιρός στην έναρξη του Ιουνίου με βροχές αλλά και κατιαγίδες στα ορεινά κυρίως της Ηλείας. Μέχρι την Τετάρτη ο υδράργυρος δεν

Καιρός: Καλοκαιρινό... χαλάζι την Τρίτη! Αναλυτική πρόγνωση



Καιρός: Καλοκαιρινό... χαλάζι την Τρίτη! Αναλυτική πρόγνωση

Άστατος θα είναι ο καιρός την Τρίτη, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, ενώ στα δυτικά πιθανόν να είναι ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 9ης Ιουνίου