ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΤΡΟΧΑΙO:Με θύμα ένα δίχρονο αγγελούδι...














Την τελευταία του πνοή άφησε ένα κοριτσάκι 2 χρόνων ύστερα από τροχαίο που σημειώθηκε σε χωριό της Αχαΐας...

Το κοριτσάκι βρισκόταν έξω ακριβώς από την πόρτα του σπιτιού του, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ένας οδηγός το παρέσυρε με το ΙΧ του, με αποτέλεσμα να το χτυπήσει θανάσιμα.

Η δίχρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η αστυνομία.



24ωρος

ΔΝΤ: Ομολογία ενός εγκλήματος

Σε θέση αριστερά εξετρέμ αυτοτοποθετείται τώρα το ΔΝΤ. Προχθές στο συμπόσιο για τις «Προοπτικες της παγκόσμιας οικονομίας» ανώτατο στέλεχος του ΔΝΤ μιλώντας εκ μέρους του Ταμείου υπογράμμισε ότι «η δημοσιονομική... εξυγίανση βραχυπρόθεσμα βλάπτει την οικονομία». «Η πολιτική της λιτότητας, συμπλήρωσε, επηρεάζει περισσότερο απ’ ότι στο παρελθόν, την ανάπτυξη και την ανεργία». 

Στο έγγραφο της μελέτης του ΔΝΤ που μοιράστηκε στους συνέδρους παρουσιάστηκε και η οικονομετρική φόρμουλα «κάθε μείωση του ελλείμματος κατά 1% του ΑΕΠ μειώνει κατά 0,5% την ανάπτυξη, ενώ παράλληλα αυξάνει την ανεργία κατά 0,3% και μειώνει τις επενδύσεις κατά 1%». 

Μια είδηση που έθαψαν όλα τα ΜΜΕ

                                              ΔΕΙΤΕ...

Aπό τη σημερινή κινητοποίηση των ΑμεΑ στο υπουργείο Οικονομίας

όμως οι φωτογραφίες είναι αμείλικτες
Υποκινούμενοι κυριολεκτικά διαδηλωτές
Διαδήλωναν στο Υπουργείο οικονομικών
με το συνθημα γραμμένο στα πανό τους.”Φαντάσου να είσαι αναπηρος”.
φαντάσου…
και φτωχός και ανήμπορος να δουλέψεις…
και να σου κόβουν το επίδομα  και την σύνταξη τα τέρατα

24ΩΡΟΣ

Ήχηση σειρήνων την Τετάρτη















Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, την Τετάρτη στις 11:30, θα ηχήσουν σειρήνες!

Όχι, δεν πρόκειται για πόλεμο αλλά για δοκιμαστική ενεργοποίηση του συστήματος αυτόματου τηλεχειρισμού των σειρήνων συναγερμού πολιτικής άμυνας.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, δεν συντρέχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.


«Αυτοδιοικητική Κίνηση Πολιτών» Ανδραβίδας –Κυλλήνης

«Αυτοδιοικητική Κίνηση Πολιτών» Ανδραβίδας –Κυλλήνης

Με την θέληση να φέρει νέα ήθη διαφάνειας, πολιτισμού και δημοκρατίας στα αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου, κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές της 7 Νοεμβρίου η «Αυτοδιοικητική Κίνηση Πολιτών» διεκδικώντας τη διοίκηση του νέου Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Μετά την ιδρυτική διακήρυξη και τις προγραμματικές της αρχές και θέσεις, ακολούθησαν δημόσιες ανοικτές συγκεντρώσεις στις πρωτεύουσες των δήμων, όπου μέλη της Κίνησης ανέπτυξαν τους σκοπούς της και συνομίλησαν με τους πολίτες των τοπικών κοινωνιών.Προχθές Κυριακή αποφασίστηκε η αυτόνομη κάθοδος της Κίνησης στις δημοτικές εκλογές και η συγκρότηση ενός πολυσυλλεκτικού και ανεξάρτητου ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει τη διοίκηση του νέου Δήμου.

Έως 3.000 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος για όποιον καπνίζει στο αυτοκίνητο!

 










Το ενδεχόμενο επιβολής προστίμων από 1.500 - 3.000 ευρώ, ή ακόμη και αφαίρεσης του διπλώματος, μελετούν στελέχη του Υπουργείου Υγείας για τους οδηγούς που στο εξής θα «συλλαμβάνονται» να καπνίζουν στο αυτοκίνητό τους, όταν σε αυτό επιβαίνουν παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών.

Οι σκέψεις αυτές αναμένεται να πάρουν μορφή και να κατατεθούν την Τετάρτη στην Βουλή, ως τροπολογία, προκειμένου να συμπληρωθεί ο αντικαπνιστικός νόμος και με άλλες, πιο αυστηρές, διατάξεις.

2wros

Οι απουσίες στο σχολείο: Εγκύκλιος

Οι απουσίες στο σχολείο: Εγκύκλιος









Εξήντα τέσσερις δικαιολογημένες και 50 αδικαιολόγητες απουσίες για το Λύκειο ορίζει η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας... 
διορθώνοντας προηγούμενη ανακοίνωση που μιλούσε για 50 δικαιολογημένες απουσίες.

Η υφυπουργός Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, σε δηλώσεις της τόνισε ότι ισχύει και φέτος ό,τι ίσχυε μέχρι πρόπερσι, καθώς δεν συντρέχουν πλέον οι λόγοι για την έκτακτη προσαύξηση του 30% πού ίσχυσε ειδικά και μόνο για την περσινή σχολική χρονιά, εξαιτίας των αυξημένων απουσιών από τα κρούσματα του ιού της γρίπης.

Μάλιστα, η υφυπουργός τονίζει κατηγορηματικά ότι το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει καμία πρόθεση αλλαγής του ορίου των απουσιών για τους μαθητές, ενώ συγχρόνως έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτικό πίνακα με τα όρια των απουσιών ανά κατηγορία σχολείων στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα:

- Γυμνάσια 50 απουσίες δικαιολογημένες και 64 αδικαιολόγητες

- Εσπερινά Γυμνάσια, 50 απουσίες δικαιολογημένες και 80 αδικαιολόγητες

- ΓΕ.Λ. 64 απουσίες δικαιολογημένες, 50 αδικαιολόγητες

- Εσπερινά ΓΕ.Λ. 80 απουσίες δικαιολογημένες και 50 αδικαιολόγητες

- ΕΠΑ.Λ. 64 δικαιολογημένες και 50 αδικαιολόγητες

-Εσπερινά ΕΠΑ.Λ. 80 απουσίες δικαιολογημένες και 50 αδικαιολόγητες

- ΕΠΑ.Σ. 40 δικαιολογημένες και 40 αδικαιολόγητες.


24wro

To 2012 οι καλύτερες ημέρες...

Κρίσιμη χρόνια χαρακτήρισε το 2011 ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της εισήγησής του στο υπουργικό συμβούλιο... 
στο οποίο παρουσιάστηκε το προσχέδιο του προϋπολογισμού για την επόμενη χρονιά.

Ο κ. Παπανδρέου εκτίμησε ότι, αν η Ελλάδα πετύχει τους στόχους που τίθενται με το προσχέδιο, τότε η οικονομία θα επιστρέψει σε ρυθμούς ανάπτυξης από το 2012.


Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε, όμως, και κατά της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την οικονομία και το υψηλό έλλειμμα, λέγοντας ότι «αυτά είναι τα έργα εκείνων, που σήμερα μιλούν για “μηδενισμό του ελλείμματος μέσα σε ένα χρόνο”. Εκείνων που σε 5,5 χρόνια, το έφτασαν εκεί όπου το έφτασαν».


«Φυγόπονοι, απόντες και κρυπτόμενοι, το μόνο που μηδενίζουν είναι η αξιοπιστία τους», συνέχισε σε πολύ υψηλούς τόνους ο Γ. Παπανδρέου, ο οποίος άφησε αιχμές και για τη λειτουργία της προηγούμενης κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνησή του έκανε πράξη ακόμη ένα «αυτονόητο», να δώσει, δηλαδή, νόημα στο θεσμό του υπουργικού συμβουλίου.


Συνεχίζοντας για την οικονομία, άφησε να εννοηθεί ότι η μείωση του ελλείμματος για το 2010 θα ξεπεράσει και τον στόχο του 8,1% του ΑΕΠ, ζητώντας, παράλληλα, από τους υπουργούς τους να μη χαλαρώσουν τις προσπάθειες τους.

. http://24wro.blogspot.com

Ένας ακόμα νέος "θυσία" στην άσφαλτο

  04-10-2010
Φοβερό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 9 το πρωί στο Λάππα Αχαίας. Νεκρός ο 30χρονος Βασίλης Στασινόπουλος από το Βούναργο, ενώ μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο συνεπιβάτης του Ι.Χ. αυτοκινήτου.
ΠΑΤΡΙΣ ΗΛΕΙΑΣ
 

Νεκρός Ηλείος σε τροχαίο


Νεκρός Ηλείος σε τροχαίο
Φώτο αρχείου
Ένας τριαντάχρονος από το Βούναργο έχασε τη ζωή του το πρωί της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος του Λάππα.

Νεκρός είναι οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου με κατεύθυνση προς Πύργο, το αυτοκίνητο του οποίου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σοβαρά τραυματίστηκε ο 26χρονος συνεπιβάτης του ΙΧ ενώ ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.
iliatora

Ανεξέλεγκτη βάρκα στο δρόμο Πύργου- Κατακόλου !

Ανεξέλεγκτη βάρκα στο δρόμο Πύργου- Κατακόλου !
Σαν από θαύμα δεν συνέβησαν τα χειρότερα λίγο μετά τις 1:30 μετά το μεσημέρι στην επαρχιακή οδό Πύργου Κατακόλου, μια ημέρα μετά το θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο...

Από πιθανή απερισκεψία του οδηγού, το τρέιλερ και η βάρκα αποσυνδέθηκαν από το αυτοκίνητο και ακολούθησαν τη δική τους τρελή πορεία.

Ευτυχώς, πέρα από τις υλικές ζημιές, χειρότερα δεν υπήρξαν δεδομένου ότι ούτε πεζοί περπατούσαν εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο τμήμα, ούτε πολλά αυτοκίνητα κινούνταν.
ILIATORA

Ληστεία με λοστούς στη Ν. Μανωλάδα

Ληστεία με λοστούς στη Ν. Μανωλάδα
Έναν ομοεθνή τους λήστεψαν 15 υπήκοοι Μπαγκλαντές, το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Μανωλάδα. Στόχος τους ήταν τα χρήματα που γνώριζαν πως είχε στην τσέπη του.

Στη γνώριμη πλέον για τέτοια περιστατικά Βουπρασία, σημειώθηκε ένα ακόμα επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών. Λίγο μετά τις 8.30 χθες το βράδυ, σε αγροτική περιοχή της Νέας Μανωλάδας, 15 Μπαγκλαντέζοι περικύκλωσαν ομοεθνή τους, αρκετοί από αυτούς κρατώντας λοστούς. Του ζήτησαν τα χρήματα που είχε στην τσέπη του και αυτός αρνήθηκε, υποστηρίζοντας πως δεν έχει τίποτα μαζί του.
Εκείνοι όμως φαίνεται πως γνώριζαν την ύπαρξη ενός γερού κομποδέματος. Τον χτύπησαν στο θώρακα με τους λοστούς, περισσότερο για εκφοβισμό και άρπαξαν από την τσέπη του 1650 ευρώ, τις αμοιβές δηλαδή της δουλειάς του. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας το θύμα ελαφρά τραυματισμένο αλλά τρομοκρατημένο και με άδειες τσέπες. Την υπόθεση ερευνά το Α.Τ. Βάρδας.
iliatora

Ηλεία... ένα χρόνο μετά τις εκλογές

04-10-2010
Επέτειο έχει σημ'ερα η Κυβέρνηση, κλείνοντας έναν χρόνο στο τιμόνι της χώρας. Ένα χρόνο δύσκολο για όλους και ακόμα πιο δύσκολο για την Ηλεία, που βυθίζεται στην ανυπαρξία.
Σε λίγες ημέρες θα έχουμε και την επέτειο από την πρώτη επίσκεψη του Πρωθυπουργού, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, στην Αρχαία Ολυμπία. Μια επίσκεψη συμβολική, που πλέον ξέρουμε τι συμβολίζει για όλους εμάς...
Οι κάτοκοι της Ηλείας μάταια περίμεναν επί Κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας ένα σχέδιο ανασυγκρότησης μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 και ακόμα περισσότερο μετά και το σεισμό της 8ης Ιουνίου 2008.
Το περίφημο αυτό «Σχέδιο» παραμένει σε επεξεργασία ένα χρόνο τώρα και από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με την Ηλεία και τους κατοίκους της, να καταρρέουν. 
Μέσα σε μια περίοδο κρίσης, το «σχέδιο» θα περίμεναν οι κάτοικοι του νομού πως θα ερχόταν ως σανίδα σωτηρίας. 
Αυτό φαίνεται πως χάνεται και αυτή η σανίδα θα πρέπει πλέον να είναι βρεγμένη για αυτούς που «έπαιξαν» με τις ελπίδες αυτού του τόπου.

Στην Ηλεία του 2010, τα χωριά και η ύπαιθρος ερημώνουν, οι επιχειρήσεις κλείνουν, η ανεργία αυξάνεται, και ο φυσικός πλούτος που υπάρχει ακόμα μαζί με τα άλλα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου, το μεγάλο κεφάλαιο της Ολυμπίας, παραμένουν ανεκμετάλλευτα. 
Ο λαός της Ηλείας, αδικημένος όσο κανένας άλλος σε τούτη τη χώρα, δεν αντέχει άλλη κοροϊδία. Ζητά εδώ και τώρα αυτά που του πρέπουν χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Ζητά ένα σχέδιο, άμεσα εφαρμόσιμο που θα δώσει και πάλι ελπίδα στον τόπο. Ζητά το δικαίωμα να ζήσει στον τόπο του με αξιοπρέπεια...
ilia net

8,5 εκ. για σεισμόπληκτα σχολεία στην Ηλεία

8,5 εκ. για σεισμόπληκτα σχολεία στην Ηλεία
Πίστωση 19.962.475 ευρώ για εργασίες αποκατάστασης στα σχολικά κτίρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των νομών Αχαΐας και Ηλείας που παρουσίασαν προβλήματα μετά τον σεισμό της...
...8ης Ιουνίου 2008, ενέκρινε ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας.

Πιο συγκεκριμένα, εγκρίθηκε ποσό 11.412.461 ευρώ για τη Ν.Α. Αχαΐας και 8.550.014 ευρώ για τη Ν.Α. Ηλείας.
Με άλλη απόφαση του υπουργού, εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης 588.641 ευρώ για την ποιοτική αναβάθμιση συγκροτημάτων σχολείων του δήμου Βόλου.

Όπως διευκρινίζεται, η μέριμνα για την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών και η διαχείριση των σχετικών πιστώσεων ανατίθεται στην Ο.Σ.Κ. Α.Ε..
iliatora

Η εποχή του τρύγου!

















Αφιερωμένη στην εποχή του τρύγου, της προετοιμασίας του κρασιού και της παρασκευής του πετιμεζιού, ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε χθες το απόγευμα ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος «Η Ωλένη» και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

 Στόχος μέσα από αυτή την προσπάθεια του νεοσύστατου συλλόγου, όπου τα παιδιά είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι η διατήρηση των ηθών και εθίμων του τόπου και η μεταλαμπάδευσή τους στις επόμενες γενιές
.

Η μικρή γιορτή, που αποτέλεσε αφορμή για να ζωντανέψει το χωριό και να προσελκύσει επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ωλένης αλλά και μεγάλες πόλεις της Ηλείας και όχι μόνο, ξεκίνησε από νωρίς. 

Τα παιδιά, με την βοήθεια και καθοδήγηση των μελών του συλλόγου αλλά και γυναικών του χωριού έπλασαν μουστοκούλουρα και τα έψησαν σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο του χωριού. Λίγη ώρα αργότερα στρώθηκε το τραπέζι με γλυκά, βασικά συστατικά των οποίων ήταν το σταφύλι, ο μούστος και το πετιμέζι.

Από γλυκό σταφύλι, μουσταλευριά, μουστοκούλουρα, χαλβά και λουκουμάδες με πετιμέζι, μέχρι και κρασί…

Ντόπιοι και επισκέπτες τίμησαν δεόντως τα γλυκά εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες του χωριού, δίνοντας τους μάλιστα και πολλά συγχαρητήρια…
Με γουρνοπούλα και χορευτικά


Φυσικά, όπως συνηθίζεται στον τόπο μας, το… μενού περιλάμβανε και γουρνοπούλα. Οι σούβλες στήθηκαν από νωρίς στην πλατεία του χωριού και μέχρι την έναρξη της εκδήλωσης είχαν ψηθεί και προσφέρθηκαν δωρεάν στον κόσμο που την τίμησε δεόντως. 
Κι επειδή όπως προαναφέρθηκε τα παιδιά είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, παρουσίασαν και παραδοσιακούς χορούς, καταχειροκροτούμενα από τον κόσμο.

Με υψηλούς στόχους

Η παραπάνω πρώτη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Ωλένη» στέφθηκε με επιτυχία, κάτι που έδωσε δύναμη και κουράγιο στην πρόεδρος του Δ.Σ Αγγελική Δημητρακάκη-Βασιλοπούλου και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ Αλεξία Αναστοπούλου (Αντιπρόεδρο), Σοφία Δημητροπούλου (Γραμματέα), Ευγενία Δημητροπούλου (Ταμία), Γεωργία Γεωργίου και Σοφία Διαμαντοπούλου (Μέλη) να συνεχίσουν την προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει για την ανάπτυξη του τόπου και την διατήρηση των ηθών και εθίμων της περιοχής με σεβασμό στην παράδοση. 

Μάλιστα, όπως σημείωσε και η πρόεδρος κα Δημητρακάκη – στόχος του Συλλόγου είναι η δημιουργία ενός Λαογραφικού Μουσείου με αντικείμενα και γεωργικά μηχανήματα που ακόμα χρησιμοποιούνται από τους κατοίκους του χωριού και μπορούν να βρεθούν στην περιοχή.

 Αν και ακόμα δεν υπάρχει ο χώρος που θα στεγάσει το Μουσείο, δε σταματούν, αλλά συνεχίζουν την προσπάθειά τους, όπως και για την δημιουργία Τμημάτων Πολιτισμού για Εικαστικά, Ζωγραφική, Αγιογραφία και Ψηφιδωτό. 
Ήδη λειτουργεί τμήμα εκμάθησης χωρών και μάλιστα η διδασκαλία των παιδιών πέρσι έγινε δωρεάν από χοροδιδάσκαλο που ζει στην Ώλενα. 
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ
Η πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου δεν παρέλειψαν τέλος να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες τόσο στον Δήμο Ωλένης και κυρίως σε όλους τους κατοίκους του χωριού, αφού όλοι, ο καθένας ξεχωριστά με τον δικό του τρόπο, συνέβαλε σημαντικά στην διοργάνωση και πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης που στόχος του συλλόγου είναι να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός για την περιοχή.

 Μάλιστα, συντελεστές και συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου τέτοια εποχή με την υπόσχεση αυτή η γιορτή να είναι ακόμα πιο πλούσια.
patris

Μια Ηλεία στο Big Brother


Μια Ηλεία στο Big Brother
Μια Ηλεία "μπήκε" πριν από λίγο στο σπίτι του Big Brother, στο νέο reality του ALPHA. Και δεν είναι η πρώτη φορά που άτομο από τον νομό μας επιλέγεται ως παίκτης σε reality.  


Στο παιχνίδι "Αγρότης μόνος ψάχνει" υπήρχαν δύο παίκτες. Αυτή τη φορά πρόκειται για μια γυναίκα, την Ντορέτα. 

Όπως ανέφερε η Ντορέτα, ο πατέρας της είναι από τη Ζαχάρω και η μητέρα της από τον Πύργο. 
Mάλιστα η συγκεκριμένη παίκτρια ήταν από τις πρώτες που μπήκε και στο παιχνίδι, αλλά είχε και συζήτηση απευθείας με τον Big Brother, στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Σημείωση συντακτών: Η προ ολίγων λεπτών αρχική πληροφόρηση πως οι Ηλείοι ήταν δύο αποδείχτηκε ...φούμαρα, μιας και ο Αντώνης του Big Brother είναι κοντοχωριανός αλλά όχι Ηλείος (κατάγεται από την Πάτρα). 

Διεξάγουμε ΕΔΕ για το θέμα και την αρχική αστοχία μας εις το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Την ίδια ώρα ο συντάκτης μας επί των μεσημεριανάδικων κλπ. αναζητεί νέo εργοδότη στο Βλαδιβοστόκ.
ilia tora
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΧΘΕΣ 3-10-10ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ Η  ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ  Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΙΑΚΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ - ΜΕΡΟΣ 2ο

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε στη συνέχεια προέρχονται από το αρχείο συγχωριανού μας που είχε την ευγενή καλωσύνη να μας τις στείλει. Τον ευχαριστούμε θερμά....