ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Λιέτουβος (Ρ)ήττας... (84-83 παρ.) |


Λιέτουβος (Ρ)ήττας... (84-83 παρ.)Παραμονές του τζάμπολ ο προπονητής της Λιέτουβος Ρίτας, Ντιρκ Μπάουερμαν, εξήγησε πως η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είναι η πιο εύκολη όλων, αφού απέναντι σε ένα

Ηλεία: «Ζωντανεύουν» τα νέα εκδοτήρια στο λιμάνι της Κυλλήνης


 
Σε λειτουργία αναμένεται να μπουν, μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα, τα νέα εκδοτήρια εισιτηρίων στο λιμάνι της Κυλλήνης, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο τόσο στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, όσο και στην αισθητική αναβάθμιση του λιμανιού.

Βράβευση 19 Ηλείων μαθητών που αρίστευσαν


eurobank2

Από την EUROBANK

Σε μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα έγινε την περασμένη Παρασκευή (11 Οκτωβρίου),   στην Τρίπολη, η τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητριών και μαθητών των νομών Αρκαδίας, Αργολίδας, Ηλείας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Κορινθίας στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», που διοργανώνει για 11η συνεχή χρονιά η Eurobank.

Τι αλλάζει στο καθεστώς των αδειών στο Δημόσιο


Το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει και τις διατάξεις για τη «Διαύγεια» κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκηςστη Βουλή.

Κοντογιάννης: Παρέμβαση για την επιστροφή του ΦΠΑ των αγροτών

agrotis

Μετέφερε την απόγνωση των παραγωγών της Ηλείας

Κρούσματα νεκρών ψαριών στο Ιόνιο από τον ιό της εγκεφαλοπάθειας

psariaΤις προηγούμενες εβδομάδες εστάλησαν για έλεγχο δείγματα από νεκρή σφυρίδα και από νεκρές στείρες οι οποίες βρέθηκαν σε βραχώδεις ακτές της Ζακύνθου

Ξανά, χωρίς Ιατροδικαστή η Ηλεία - Έληξε η σύμβαση του Κ. Αλεξίου

  • 17/10/2013 - 08:14
nosokomeio_pirgou1

Κατηγορία

Κοινωνία

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή

Νέο αίτημα της Διοίκησης του Νοσοκομείου Πύργου στον Άρειο Πάγο - Στην Πάτρα για νεκροψίες- νεκροτομές

Χωρίς Ιατροδικαστή, μένει για ακόμα μια φορά η Ηλεία καθώς η επικουρική σύμβαση του Κοσμά Αλεξίου έληξε στις 11 Οκτώβρη και παρά τα αιτήματα της Διοίκησης του Νοσοκομείου Πύργου προς τον Άρειο Πάγο προκειμένου να ενημερωθεί αν θα διατηρηθεί η λειτουργία του Ιατροδικαστικού τμήματος στο «Ανδρέας Παπανδρέου» ώστε να προχωρήσει στην αποστολή αιτήματος πρόσληψης επικουρικού Ιατροδικαστή, καμία απάντηση δεν έχει λάβει…

Αυτό και μόνο σημαίνει, ότι για αρκετό καιρό ακόμα, ο Νομός θα μείνει χωρίς Ιατροδικαστή με ότι ταλαιπωρία αυτό συνεπάγεται για τις σωρούς ατόμων που αναγκαστικά θα μεταφέρονται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για μια απλή νεκροψία- νεκροτομή αλλά και οικονομικής επιβάρυνσης για τους συγγενείς των νεκρών. Παράλληλα, στην περίπτωση εγκληματικών ενεργειών ή περίεργων θανάτων, θα καλείται Ιατροδικαστής από τον γειτονικό Νομό για τον απαιτούμενο ιατροδικαστικό έλεγχο.

Θα πρέπει να τονιστεί, ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου Πύργου προ μηνών είχε αποστείλει έγγραφο προς τον Άρειο Πάγο ζητώντας ενημέρωση για το αν υπάρχει η πρόθεση να διατηρηθεί η λειτουργία του Ιατροδικαστικού τμήματος αποστέλλοντας ταυτόχρονα και το παραγόμενο έργο της τελευταίας τριετίας προκειμένου να ανανεώσει το αίτημα ή μη της πρόσληψης επικουρικού Ιατροδικαστή.

Αν και δεν υπήρξε απάντηση, πληροφορίες λένε πως έχει δοθεί θετική απάντηση στο Εφετείο η οποία όμως δεν έχει ακόμα κοινοποιηθεί στο Νοσοκομείο Πύργου. Παρ’ όλα αυτά, το ίδιο αίτημα επαναφέρει με νέα επιστολή που απέστειλε χθες στον Άρειο Πάγο η Διοίκηση του Νοσοκομείου προκειμένου έστω και τώρα να έχει επίσημη ενημέρωση για το τι πρέπει να πράξει.
Κική Κολοβέρου
kkoloverou@yahoo.gr
ilialilive.gr

Ζαχάρω: Οι γείτονες έσωσαν 85χρονο μέσα από το φλεγόμενο σπίτι του


spiti

Στάχτη κατοικία στην παραλία Ζαχάρως - Σώθηκε την τελευταία στιγμή ο ιδιοκτήτης

Του Γιάννη Σπυρούνη

ΗΛΕΙΑ ...Ο ΚΑΙΡΟΣ



anemoi ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΌΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο...

Αλλάζει ο καιρός από την Παρασκευή


 Στην ανατολική νησιωτική χωρά παροδικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση. Βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 18ης Οκτωβρίου