ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Βρήκαμε πολλούς καταθέτες (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ) από το πνιγμένο πόθεν.... αίσχος τους!


Ψάχνουν να βρουν τα..λαμόγια , το …λαμόγιο, αλλά ..τζίφος.Ο...υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος που δεν ξέρει τίποτα για τον….φόνο,δήλωσε ότι η υπηρεσία πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου του έχει εντοπίσει «πολιτικά πρόσωπα και συγγενείς τους που έστειλαν εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ το 2011» και συμπλήρωσε ότι εντός της ημέρας θα οριστικοποιηθεί ο κατάλογος και θα αποσταλεί στην Βουλή, αλλά οι πολίτες ως συνήθως δεν θα μάθουν τίποτα.

Μάχη εσωκομματικών εντυπώσεων με το βλέμμα στην κάλπη του ΠΑΣΟΚ!


 
 
Πρόωρη αντιπολίτευση από τον κ. ΒενιζέλοΣε ένα εξαιρετικά θολό τοπίο όσον αφορά στην αποτελεσματικότητα της εφαρμογής του νέου μνημονίου, με την Ελλάδα να υποβαθμίζεται και πάλι, αυτή τη φορά από τον Standard & Poor's (σε καθεστώς «επιλεκτικής χρεοκοπίας») και την ΕΚΤ να διακόπτει προσωρινά την αποδοχή ελληνικών ομολόγων, ψηφίζονται στη Βουλή οι εφαρμοστικοί νόμοι για τις μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις και για τα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα, με την μορφή του κατεπείγοντος.

Λέσβος: Μπήκαν με κουκούλες στο Μοναστήρι και το άδειασαν!


Εικόνα από το lesvosnews.gr

H κλοπή έγινε σήμερα τις πρώτες πρωϊνές ώρες, στην Ιερα Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου.

24ωρη αύριο Πέμπτη σε ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ και Τραμ


Ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό αύριο, Πέμπτη 1 Μαρτίου, λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι ηλεκτροδηγοί του Μετρό του ΗΣΑΠ και του Τραμ.

Πέθανε ο Βασίλης Τσιβιλίκας


- Έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 70 ετών κατά τη μεταφορά του στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο
- Είχε έντονους πόνους στο στήθος
- Επί 40 λεπτά προσπαθούσαν οι γιατροί να τον επαναφέρουν
- Έπαιζε στο θέατρο, στην παράσταση "Η ζωή ποδήλατο", έως την τελευταία στιγμή

Πώς υποδέχτηκε ο Λάκης Λαζόπουλος κοινό και τηλεθεατές;



Το βράδυ της Τρίτης και λίγα λεπτά μετά τις 21.00, το "Αλ Τσαντίρι" άνοιξε την αυλαία του και ο Λάκης Λαζόπουλος καλησπέρισε ξανά ύστερα από μήνες, κοινό και τηλεθεατές...

Με δυναμική είσοδο, ανέβασε την ψυχολογία μας και στη συνέχεια έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα...

Απολαύστε τον!

Και ο Βόλος στη «μάχη» της φθηνής πατάτας


Στα 0,25 ευρώ η τιμή

Διαμαρτυρία ετοιμάζουν την Τετάρτη στην Ακρόπολη


Εικοσιτετράωρη απεργία και κατάληψη πραγματοποιείται από το πρωί στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού.

ΓΓΑ: Δεν παίρνει εισιτήρια ο ΠΑΟ

Δεν τίθεται θέμα αλλαγής της πρακτικής που ακολουθείται σε αγώνες ντέρμπι

Κλοπές σε σχολεία στην Ηλεία: Ούτε το αλεξικέραυνο δεν γλιτώνει

Κλοπές σε σχολεία στην Ηλεία: Ούτε το αλεξικέραυνο δεν γλιτώνειΔεν είναι λίγα τα περιστατικά των κλοπών σε σχολεία στην Ηλεία. Μάλιστα στο διάστημα των εορτών των Χριστουγέννων παρουσιάστηκε μια μαζικότητα σε κρούσματα.

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας: Η προσφορά στο δημοτικό σχολείο του χωριού

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας: Η προσφορά στο δημοτικό σχολείο του χωριούΟλοκληρώθηκε η προσφορά εξοπλισμού του Συλλόγου Νεοχωρικών Αθηνών, προς το δημοτικό σχολείο του χωριού. Έτσι δια το προέδρου του Γιάννη Στριγά δόθηκε και το τελευταίο
μέρος της δωρεάς που προέκυψε από τα χρήματα που συγκεντρώθηκε από το σύλλογο.

Αμαλιάδα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα απαγωγέων

Αμαλιάδα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα απαγωγέων
Δελτίο Τύπου
Εκδόθηκε η επίσημη ανακοίνωση της ΓΑΔ Στερεάς Ελλάδας για την εξάρθρωση σπείρας απαγωγέων στην Χαλκίδα, που όμως είχε δράσει στην περιοχή της Αμαλιάδας.

Ακούστε τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια για τη Eurovision

Ακούστε τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια για τη EurovisionΚαι επίσημα χτυπά πια η καρδιά της φετινής Eurovision! Η ΕΡΤ δημοσιοποίησε μέσω Internet τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια που θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο

Μετά τον Ισίδωρο Κούβελο και νέες αποκαλύψεις! Πρώην βουλευτής ξέχασε να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ - Στη Βουλή η λίστα με όσους έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό

- Η επιτροπή της Βουλής ήδη κάλεσε τον Ισίδωρο Κούβελο να δώσει γραπτές εξηγήσεις
- Τι απαντά για το ένα εκατομμύριο ευρώ ο πρώην βουλευτής Σπήλιος Λιβανός
- Βρέθηκαν πολλά πολιτικά πρόσωπα με μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό
- Νόμιμες θεωρούνται οι συναλλαγές τους, αλλά τα κόμματά τους θα αποφασίσουν την τύχη τους

Βαρθολομιό: Λήστεψαν δύο Ινδούς μέσα στη νύχτα

Βαρθολομιό: Λήστεψαν δύο Ινδούς μέσα στη νύχταΘύματα ληστείας έπεσαν μέσα στη νύχτα δύο Ινδοί, στο χώρο της αγροικίας που διαμένουν. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή του Βαρθολομιού.

Πύργος: Μικρή αλεπού εγκλωβίστηκε μέσα σε σχολείο

Πύργος: Μικρή αλεπού εγκλωβίστηκε μέσα σε σχολείοΜια μικρή αλεπού βρέθηκε εγκλωβισμένη μέσα στο 2ο γυμνάσιο Πύργου νωρίτερα το πρωί της Τρίτης.

Ηλεία: Τα λουκέτα ακολουθούν την απογοήτευση των εκπτώσεων

Δύσκολα στο άμεσο μέλλον θα δούμε και πάλι τέτοιες εικόνες στην αγορά της Ηλείας.Οι εκπτώσεις τελειώνουν και μένει η απογοήτευση στην τοπική αγορά της Ηλείας.

Ηλεία: Παγετός τη νύχτα & νωρίς το πρωί - Πιθανά ασθενή φαινόμενα την Τετάρτη (Νεότερα)

Ηλεία: Παγετός τη νύχτα & νωρίς το πρωί - Πιθανά ασθενή φαινόμενα την Τετάρτη (Νεότερα)Με αρκετό κρύο & παγετό τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα κυλήσει ο καιρός μέχρι την Παρασκευή, με πιθανότητα για ασθενή φαινόμενα την Τετάρτη. Αναλυτικά, την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου,

Σαν σήμερα

Στις 29 Φεβρουαρίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...Ghost riders in the sky