ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Η Μέρκελ, ο Ρίξινγκερ και η συνιστώσα «Ρόζα»!



Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Δεν περίμενε, βέβαια, κανείς να μείνει ευχαριστημένος ο κ. Τσίπρας από την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα – αν και οι ομοϊδεάτες του είναι αυτοί που μέχρι τώρα κατηγορούσαν την καγκελάριο για σκανδαλώδη απουσία από τη χειμαζόμενη από την κρίση και τα μέτρα Ελλάδα.

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΙΡΗΝΗΣ Γεωρ.ΣΤΡΙΓΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 
ΩΡΑ 8:30
ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ  ΚΥΛΛΗΝΗΣ                                                (ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ )
                                           ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ  

Αμαλιάδα: «Έφαγε» 7 χρόνια 26χρονος που είχε χτυπήσει αστυνομικό


Αμαλιάδα: «Έφαγε» 7 χρόνια 26χρονος που είχε χτυπήσει αστυνομικόΠοινή κάθειρξης επτά ετών και έξι μηνών, χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτική δύναμη, επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας, σε έναν 26χρονο από την Πάτρα, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία.

«Μπλόκο» στη φορολογική δήλωση εάν δεν πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας

 

Τι θα πληρώσουν τη νέα χρονιά οι ιδιοκτήτες ΙΧ

ΑΕΚ: Τέλος ο Κονσεϊσάο, φαβορί ο Λίνεν


ΑΕΚ: Τέλος ο Κονσεϊσάο, φαβορί ο ΛίνενΟριστικά «χάλσε» η υπόθεση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο με την ΑΕΚ καθώς οι απαιτήσεις της Ολιανένσε κρίθηκαν υπέρογκες. Σε…

Τζάμπολ στην Α1 μπάσκετ!


Οι 14 ομάδες συμφώνησαν και το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο (13-14/10). "Η απόφαση αυτή δεν αναιρεί την αδιάλειπτη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του επαγγελματικού μπάσκετ, όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα", αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ.

Φέκτερ: Η εκταμίευση της δόσης στην Ελλάδα δεν θα καθυστερήσει μέχρι τέλους του χρόνου


Την εκτίμηση πως η απόφαση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα δεν θα καθυστερήσει μέχρι τέλους του χρόνου, εξέφρασε σε αποψινές δηλώσεις της από το Λουξεμβούργο

«Ένστολη» διαμαρτυρία κατά της Μέρκελ!


Άντρες που εμφανίζονται ως καταδρομείς και φωνάζουν συνθήματα

Οι συγκεντώσεις διαμαρτυρίας στον Πύργο


Οι συγκεντώσεις διαμαρτυρίας στον Πύργο

Δύο ξεχωριστές συγκεντώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στον Πύργο.

Το παρασκήνιο της συνάντησης Μέρκελ Σαμαρά - "Ωραίο γραφείο", είπε η καγκελάριος - "Είναι αυτό που είχε και ο Κ.Καραμανλής", απάντησε ο πρωθυπουργός


Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκε στις 13.25 το αεροσκάφος που μετέφερε στην Αθήνα την Ανγκελα Μέρκελ. Στις 14.09 έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου και άρχισε η επίσημη συνάντησή τους. Ολοκληρώθηκε στις 15.30.

Δελτίο Τύπου Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης



Δελτίο Τύπου



Συνάντηση  Δημάρχου Ανδραβίδας- Κυλλήνης  με το προεδρείο του Συλλόγου Αιμοδοτών Ανδραβίδας

Πύργος: Τροχαίο στην διασταύρωση Πατρών & Ε. Σταυρού (photo & video) (Νεότερη ενημέρωση 15:17)


troxaio_pir1Ένας άντρας τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη λίγα λεπτά μετά τις δύο το μεσημέρι στην συμβολή των οδών Πατρών και Ερυθρού Σταυρού στον Πύργο.
troxaio_pirΗ οδηγός ΙΧ επιβατηγού, συγκρούστηκε μετωπικά με μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε άντρας, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί.

Εγκλημα στα Άσπρα Σπίτια - Νεκρός 42χρονος μετά από συμπλοκή - Παραδόθηκε ο δράστης (Νεότερη ενημέρωση 18:58) (photos & video HD)

egklima6
Οι απειλές που φέρονται να ειπώθηκαν το πρωί της Τρίτης να ξεστομίζονται από έναν 54χρονο στα Χάνια Τριποταμιάς κανείς απο όσους άκουγαν δεν πίστευαν ότι μπορεί
egklima1egklima2egklima3
egklima5
egklima4

egklima8
egklima7να γίνουν πράξη. Ένας 42χρονος έπεσε νεκρός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις σφαίρες συγχωριανού του, σε συμπλοκή που έγινε κοντά στη γέφυρα των Ασπρων Σπιτιών στον ποταμό Αλφειό.

Χαλάει ο καιρός από την Τετάρτη με βροχές και καταιγίδες


Δείτε σε ποιες περιοχές οι καταιγίδες θα είναι έντονες...

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 10ης Οκτωβρίου