ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Στον 5ο τελικό θα θα κριθεί ο πρωταθλητής


Με 65-67 έληξε ο αγώνας Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ

Ανδρέας Κορομηλάς: Το ευχαριστήριο μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Ανδραβίδας - Κυλλήνης



koromilas
Φίλες και φίλοι.
    Αγαπητοί μου συνδημότες.
Με την αναγκαία  και επιβαλλόμενη χρονική απόσταση από την πρόσφατη εκλογική διαδικασία, επικοινωνώ και πάλι μαζί σας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το έκανα σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Με ειλικρίνεια , εντιμότητα και βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντί σας.
Συναντήθηκα μαζί σας στους χώρους δουλειάς, στις

Πάτρα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει δύο φορές - Τον έσωσαν τελευταία στιγμή! (photos)


autoktonia_2
Τον έσωσαν από πνιγμό δύο φορές! Μάλιστα την πρώτη τον έβγαλαν στην κυριολεξία από την βάρκα στην οποία είχε ανέβει για να βουτήξει στο νερό στην Παραλία Πατρών. Ολα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν ένας άνδρας εντοπίστηκε να κολυμπά στην περιοχή της παραλίας και κατάφερε να ανέβει σε μία βάρκα.

Ξεκινά την Δευτέρα ο διαγωνισμός για 110 προσλήψεις στο Λιμενικό


Limeniko
Εκδόθηκε την Τρίτη από το Λιμενικό Σώμα η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις προσλήψεις 110 δοκίμων υπαξιωματικών . Το dikaiologitika.gr σας παρουσιάσει την πρώτη προκήρυξη του Λιμενικού σώματος για το 2014. Οι αιτήσεις ξεκινούν άμεσα.
Συγκεκριμένα ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος με προκήρυξη του πραγματοποιεί διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ) εκατόν δέκα (110) συνολικά δοκίμων Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.Οι αιτήσεις ξεκινούν στις 2/6/2014 και λήγουν στις 20/6/2014
Ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις στο Λιμενικό θα είναι ο πρώτος με το νέο σύστημα εξετάσεων που προβλέπει την γραπτή δοκιμασία
Η πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα γίνει ως εξής:

Τι θα γίνει με το στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ


Τα βλέμματα στη ΣΕΤΤΗΛ και στο τι θα γίνει τελικά με τη λειτουργία του στρατοπέδου, είναι στραμμένα το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στo patrisnews.com ο πρόεδρος του συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Ηλείας, Γιώργος Δημήτρουλας.

Με συννεφιά και βροχές ξεκινά η βδομάδα


Με συννεφιά και βροχές ξεκινά η βδομάδα

Στη Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στα βορειοανατολικά, με βελτίωση από αργά το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν από τα νοτιοδυτικά.

Στροφή των ανεμών το βράδυ από τα δυτικά σε ανατολικούς, νοτιοανατολικούς 3 με 5 και στα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 2ας Ιουνίου