ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΡΑΒΙ

κ α λ η ν υ χ τ α... και ονειρα γλυκα !!!!

Νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία


Νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία

Συνολικά 431 εκπαιδευτικοί αγγλικής γλώσσας πρόκειται να προσληφθούν για το έτος 2010-11 προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία.

Οι προσλήψεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των Πράξεων «Ενίσχυση Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» στους Άξονες Προτεραιότητας 1,2 και 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Οι προσληφθέντες οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από αύριο, Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή, 15 του ίδιου μήνα.

Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου
www.minedu.gov.gr.
Zougla.gr

Φόβοι ότι μετά την Ελλάδα έρχεται η κρίση και στην Πορτογαλία

Φόβοι ότι μετά την Ελλάδα έρχεται η κρίση και στην Πορτογαλία


Φέτος και του χρόνου η πορτογαλική οικονομία σύμφωνα μόνον με την κυβέρνησή της θα αναπτυχθεί με ένα αναιμικό +0,5%.

Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Ζοζέ Σόκρατες, που ηγείται κυβέρνησης κοινοβουλευτικής μειοψηφίας, αντιμετωπίζει άμεσα μία σοβαρή πρόκληση, επιχειρώντας να ψηφιστεί, παρά τις αντιρρήσεις των Σοσιαλδημοκρατών, ο κρατικός προϋπολογισμός 2011, με τον οποίο αναμένεται να ενταθεί η εμπιστοσύνη των αγορών στην πορτογαλική οικονομία, όπως θέλουν και το ΔΝΤ και η ευρωζώνη.

Η υπερχρέωση της Πορτογαλίας και η ληθαργική της οικονομική ανάπτυξη κάνουν τους οικονομικούς παράγοντες να εκφράζουν φόβους, μήπως μετά την Ελλάδα, προκύψει και μία πορτογαλική δημοσιονομική κρίση --με όλες τις επιπτώσεις για την ευρωζώνη και το ευρώ.

Φέτος και του χρόνου η πορτογαλική οικονομία σύμφωνα μόνον με την κυβέρνησή της θα αναπτυχθεί με ένα αναιμικό +0,5% , αφού το 2009 συρρικνώθηκε με -2,7% .

Στο μεταξύ, ξένοι επενδυτικοί οίκοι προβλέπουν και για του χρόνου μία συρρίκνωση -1,8%, με κρατικό έλλειμμα της τάξης του -9,3% του ΑΕΠ, κρατικό χρέος στο 85% του ΑΕΠ κι ανεργία στο 10% του 'ενεργού' πληθυσμού.

Δομικού χαρακτήρα ανωμαλίες

Οι αναλυτές επισημαίνουν ότι όλοι αυτοί οι 'αρνητικοί' οικονομικοί δείκτες απορρέουν από μία 10ετία ισχνής ανάπτυξης της πορτογαλικής οικονομίας (κατασκευές, τουρισμός, τράπεζες, ηλεκτρονικά, ναυτιλία κ.λπ.), τις δομικές ανωμαλίες της και επίσης από τον υφεσιακό κύκλο της γειτονικής ισπανικής οικονομίας--όχι από τη διεθνή οικονομική κρίση.

-Πληθαίνουν, ολοένα, οι φωνές, "η Πορτογαλία να εξέλθει εθελούσια από την ευρωζώνη και τα 'στενά' οικονομικά κριτήριά της", εν μέσω επικρίσεων, ότι η πολιτική λιτότητας, τελικά θα 'παραλύσει' την εθνική οικονομία.

Το φοβερά πιεστικό δίλημμα που έχει, λοιπόν, μπροστά της η κυβέρνηση Σόκρατες, σήμερα, είναι να παραιτηθεί, άμεσα, ή να καταφέρει μεν να ψηφίσει έναν ακόμα προϋπολογισμό λιτότητας, που θα είναι όμως η 'αφετηρία' για ατελείωτες απεργίες με την προτροπή των πανίσχυρων συνδικαλιστικών ομοσπονδιών και πολλή κοινωνική αναταραχή, δηλαδή δύο μεγάλα εμπόδια στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των αγορών στην εθνική οικονομία της Πορτογαλίας...
newsit

Από φιάσκο σε φιάσκο η ΕΛ.ΑΣ. - Τους έφυγε μέσ' απ' τα χέρια 17χρονος κρατούμενος

Απέδρασε μέσα από το περιπολικό ενώ τον μετέφεραν από τα δικαστήρια στο Α.Τ. Νίκαιας!

Ο Γκοβου ξαναχτυπά...

Συνταξιούχος ιερέας κάηκε ζωντανός


Συνταξιούχος ιερέας κάηκε ζωντανός

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 77χρονος συνταξιούχος ιερέας, ο οποίος κάηκε ζωντανός από φωτιά που είχε θέσει προηγουμένως ο ίδιος σε χωράφι με ελιές, στον οικισμό Κάτω Λούμα του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Απίστευτο και ελληνικό: Διαρρήκτης ζητάει αποζημίωση

Απίστευτο και ελληνικό: Διαρρήκτης ζητάει αποζημίωση

Πως θα σας φαίνονταν αν μαθαίνατε ότι ένας διαρρήκτης κατέθεσε αγωγή προκειμένου να αποζημιωθεί από τα... θύματά του; Απίστευτο (και όμως ελληνικό!);

Spiegel: ”Εθνικό άθλημα η απάτη στην Ελλάδα”


Spiegel: ”Εθνικό άθλημα η απάτη στην Ελλάδα”

Θυμάστε που το καλοκαίρι λέγαμε πως οι εξορμήσεις του ΣΔΟΕ για τη φοροδιαφυγή σε όλη την Ελλάδα θα καλύπτονται από γερμανική κάμερα για να μεταδωθούν μετέπειτα στους Γερμανούς;

Λίμνες τα χωράφια στο Βαρθολομιό


Λίμνες τα χωράφια στο Βαρθολομιό
Η φωτογραφία με τα πλημμυρισμένα χωράφια στην περιοχή του Βαρθολομιού είναι χαρακτηριστική για το μέγεθος της καταστροφής...
Μεγαλύτερη απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί φαίνεται πως είναι η ζημιά στις καλλιέργειες της ευρύτερης περιοχής Βαρθολομιού από τη σφοδρή καταιγίδα που ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες.

"Εξοργισμένοι οι αγρότες της Ηλείας"


\"Εξοργισμένοι οι αγρότες της Ηλείας\"
"Ξεσπαθώνει" ο αρμόδιος αντινομάρχης για τα αγροτικά θέματα Νίκος Μιχαλόπουλος.
Εξοργισμένοι και απογοητευμένοι από τις ανεκπλήρωτες δεσμεύσεις και οι ανέξοδες υποσχέσεις της Πολιτείας είναι οι Ηλείοι αγρότες και κτηνοτρόφοι. Αυτό επισημαίνει σε επιστολή που έστειλε στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης...

Ισχυρές καταιγίδες το επόμενο 48ωρο


Ισχυρές καταιγίδες το επόμενο 48ωρο
Ισχυρές καταιγίδες περιμένουμε την Τετάρτη και την Πέμπτη στην Ηλεία, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, φαινόμενα που πιθανό τοπικά να δημιουργήσουν προβλήματα.
Σύμφωνα με τις νεότερες εκτιμήσεις μέσα στις επόμενες 48 ώρες (την Τετάρτη 13/10 καθώς και την Πέμπτη 14/10) αναμένονται βροχές και καταιγίδες φαινόμενα τοπικά ισχυρά που πιθανόν να προκαλέσουν προβλήματα. Λόγω της σημαντικής μεταφοράς αφρικανικής σκόνης οι βροχές θα έχουν τη μορφή λασποβροχών.
Δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεγάλα ύψη βροχής σε μικρό χρονικό διάστημα όπως καταγράφηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 12/10 στο Βαρθολομιό προκαλώντας στην περιοχή πλημμυρικά επεισόδια.
Για το λόγo αυτό απαιτείται αυξημένη προσοχή τις επόμενες τουλάχιστον 48 ώρες.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

ΝΤΙΡΛΑΝΤΑ - ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ...!!!!
                                                      ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ


                                                                    mpalla-mountial

       ΕΙΝΑΙ   ΩΡΑ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.....!!!!


                                                        ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ  ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ 

                                                              ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ .....

Λένε «όχι» στο ξεπούλημα του τρένου


Λένε «όχι» στο ξεπούλημα του τρένου
Νέο κύκλο απεργιακών κινητοποιήσεων ξεκινούν οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι στην Πελοπόννησο αντιδρώντας στο νομοσχέδιο που ιδιωτικοποιεί μεγάλο μέρος του δικτύου.

"Το νησί" των ρεκόρ!.....

Έσπασε τα ρεκορ η χθεσινή πρεμιέρα της σειράς "Το νησί". Συνολικά το παρακολούθησαν,,, 

Βιταμίνες κατά του στρες

Ενισχύστε τον οργανισμό σας

Σίγουρα έχετε ακούσει ότι το στρες μπορεί να έχει ολέθρια επίδραση στη σωματική και ψυχική σας υγεία. Γνωρίζετε, όμως, ότι οι σωστές βιταμίνες μπορούν να σας βοηθήσουν να εξισορροπήσετε την επίδραση ενός σκληρού τρόπου ζωής που σας απομυζά κάθε ενεργητικότητα;

ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΛΗΡΟΝΩΝΤΑΙ

Πώς να καταλάβεις ότι μία πάπια είναι ξανθιά!!!!!!


Εισβολή Σκοπιανών στην Πέλλα


Ζήτησαν να βγάλουν ταυτότητες

Την έκδοση πιστοποιητικών γεννήσεως αιτήθηκαν από τις διοικητικές υπηρεσίες του δήμου Αριδαίας στο νομό Πέλλας, περισσότεροι από 40 Σκοπιανοί, που το πρωί της Δευτέρας πέρασαν τα σύνορα από τον μεθοριακό σταθμό της Νίκης και βρέθηκαν στην περιοχή.

Η κίνηση των Σκοπιανών εντάσσεται στη συντονισμένη προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη του τελευταίο διάστημα από την εθνικιστική κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι, να αποδείξει στα διεθνή φόρα πως στην βόρεια Ελλάδα υπάρχουν Μακεδόνες που δεν αισθάνονται Έλληνες και πως οι ελληνικές αρχές την περίοδο του καταστροφικού εμφυλίου, πραγματοποίησαν … «γενοκτονία» εναντίον τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας VREME, απόγονοι Σκοπιανών που εγκατέλειψαν την δυτική Μακεδονία πριν το 1949, προσέφυγαν κατά της Ελλάδας στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Στρασβούργου, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση επειδή αδυνατούν να αποδείξουν τα όσα ισχυρίζονται και κυρίως πως κατάγονται από την Ελλάδα.

Για το λόγο αυτό, απευθύνονται στις ελληνικές αρχές για την έκδοση πιστοποιητικών, που θα αποδεικνύει την ελληνική τους καταγωγή, με απώτερο στόχο την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας, την έκδοση ταυτότητας και διαβατηρίου και τη δικαστική διεκδίκηση περιουσιών, που όπως ισχυρίζονται άφησαν πίσω τους οι προγονοί τους την περίοδο του εμφυλίου.

Οι υπάλληλοι του δήμου Αριδαίας, που ξαφνιάστηκαν από την «εισβολή» των Σκοπιανών, ενημέρωσαν τους Σκοπιανούς πως το κοινό αίτημα για έκδοση πιστοποιητικών, θα ακολουθήσει τη νόμιμη οδό.

Το φιλοσκοπιανό κόμμα «Ουράνιο Τόξο» παροτρύνει στα μέλη συλλόγων Σκοπιανών που υποστηρίζουν πως κατάγονται από ελληνικές περιοχές, να έρχονται οι ίδιοι στην βόρεια Ελλάδα και να αιτούνται από τις αρχές έγγραφα, με τα οποία θα μπορούν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους.

Το 2008 με επιστολή του στον τότε Έλληνα πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο Νίκολα Γκρούεφσκι, είχε θέσει επίσημα αίτημα επιστροφής Σκοπιανών, που υποστηρίζουν πως κατάγονται από περιοχές της Μακεδονίας, καθώς και των περιουσιών τους, ενώ είχε ζητήσει την αναγνώριση της υποτιθέμενης «μακεδονικής μειονότητας» στη χώρα μας.

Την ίδια ώρα που η προκλητικότητα των Σκοπιανών κορυφώνεται και εντός ελληνικού εδάφους, πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Εξωτερικών, ζητώντας ευθέως την επιστροφή στην βόρεια Ελλάδα, όσων εγκατέλειψαν τη χώρα την περίοδο του εμφυλίου και σήμερα δηλώνουν «Μακεντόνετς» υιοθετώντας πλήρως την σκοπιανή προπαγάνδα, που κάνει λόγο για μειονότητα  … 500.000 Σκοπιανών στη χώρα μας και «Μεγάλη Μακεδονία» μέχρι τον Όλυμπο.
protothema.gr

Έκλεψαν φορτηγό με 60 μετανάστες μπροστά στα μάτια των αστυνομικών μετά από καταδίωξη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7_14SaqsqrqGPpYuIqQt_gwEc07ZUnevEOI-g7AqbUUDwF-3_0sID8x_jiAzwDE2MjEAAgZJ1OsFgr_zQGbShwDxUuNAAjLjjcFcpgHasEfLEZlGJu9O18mQwn1nSobLJ3gX8eOOjlEPy/s1600/astynomia-sima.jpgΦορτηγό με περίπου 60 παράνομους μετανάστες κατάφεραν και άρπαξαν μέλη κυκλώματος διακινητών μπροστά στα μάτια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής...

Γκρίνια από τους αγρότες

Πιθανές κινητοποιήσεις φοβάται η κυβέρνηση

Στην Πάτρα βρέθηκε η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μιλένα Αποστολάκη, την περασμένη εβδομάδα για να υπερασπιστεί την αγροτική πολιτική του κόμματος. Πάντως οι κάτοικοι της πόλης δεν έδειξαν και τις καλύτερες διαθέσεις καθώς υποδέχθηκαν την κα. υφυπουργό με αρκετά έντονο ύφος παρά τους δεδομένα χαμηλούς της τόνους.

Όπως και να έχει, κύριος φόβος του επιτελείου Σκανδαλίδη στον τομέα των αγροτών είναι να μην ξεκινήσουν νέες αγροτικές κινητοποιήσεις αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές.
newsbeast

Facebook: Νέα εφαρμογή που παρακολουθεί την συμπεριφορά των παιδιών σας

Οι γονείς που επιθυμούν να παρακολουθούν κατά πόσο τα παιδιά τους κάνουν κατάχρηση σε online παιχνίδια έχουν τώρα έναν νέο σύμμαχο, το Piggyback...

Εγκύκλιος για τις εκλογικές άδειες

Με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, καθορίζονται οι ημέρες άδειας που δικαιούνται οι τακτικοί υπάλληλοι του δημοσίου, των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ...

Κι όταν λέμε ισόβια, δεν εννοούμε ισόβια

Η ακτινογραφία της απόφασης για τον Αλέξη
«…Ακολουθούν δύο δικαστικές κρίσεις στο Εφετείο και στον Άρειο Πάγο και είναι βέβαιο ότι οι αποφάσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι διαφορετικές, γιατί αλλιώς καταργείται το κράτος δικαίου, το οποίο είναι η κατοχύρωση της Δημοκρατίας».

Όσο πιο νωρίς σταματάει κάποιος την εργασία, τόσο πιο εύκολα ατονεί η μνήμη του

Σύμφωνα με νέα έρευνα...

Η πρόωρη συνταξιοδότηση μπορεί να αποτελεί όνειρο πολλών ανθρώπων, αλλά μπορεί να έχει και μια "παρενέργεια", την πρόωρη κατάπτωση της μνήμης και αυτή η συνέπεια φαίνεται να επέρχεται τόσο πιο γρήγορα, όσο πιο πρόωρα συνταξιοδοτείται κανείς, σύμφωνα με μια νέα διεθνή έρευνα.

Τρία νοσοκομεία εξαγοράζει το «Υγεία»

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης δραστηριοτήτων της εταιρείας

Σε συμφωνία με τους συνέταιρούς του στην Τουρκία, την οικογένεια Οζτούρκ, για το διαχωρισμό των εταιριών του ομίλου νοσοκομείων Safak, κατέληξε ο όμιλος Υγεία.

Εύκολα θύματα εκμετάλλευσης τα παιδιά

Συνολικά 1,2 εκατ. πέφτουν θύματα εμπορίας και εκμετάλλευσης κάθε χρόνο

Στην Ελλάδα από το 2005 έως το 2010 συνολικά 1.916 παιδιά δηλώθηκαν ως εξαφανισμένα, ενώ 8 στα 10 δεν είναι ελληνικής καταγωγής.

Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Κορίνθου

Αύριο, Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η κατεδάφιση της παλαιάς γέφυρας του ανισόπεδου κόμβου Πάχης, στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

«Κρούση» σε Μπάγεβιτς από Ομόνοια

Αναζητά τον αντικαταστάτη του Λεμονή

Οι πρωταθλητές Κύπρου χτύπησαν τη πόρτα του Σερβοέλληνα προπονητή, ο οποίος προς το παρόν δεν δείχνει θετικός στην προοπτική να μετακομίσει στους πράσινους.

Την περίπτωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς εξετάζει σοβαρά η Ομόνοια όσον αφορά την εύρεση του αντικαταστάτη του Τάκη Λεμονή στην άκρη του πάγκου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Κύπρου έκανε κρούση στον 62χρονο τεχνικό, ο οποίος για τη ώρα δεν δείχνει θετικός στην προοπτική να μετακομίσει στο Νησί της Αφροδίτης.

Η κυπριακή ομάδα έκανε κρούση και σε έναν άλλο πρώην «ερυθρόλευκο» προπονητή, ο οποίος επίσης έχει... καταβολές από την ΑΕΚ, τον Τιμούρ Κετσπάγια, ωστόσο ο Γεωργιανός τεχνικός αρνήθηκε γιατί επιθυμεί να τιμήσει το συμβόλαιό του με την Εθνική Γεωργίας.

Πηγή: gazzetta.gr

Τα μεγαλύτερα αντικείμενα του κόσμου!!!!!!

Στο συγκεκριμένο φωτογραφικό αφιέρωμα μπορείτε να δείτε τα μεγαλύτερα αντικέιμενα του κόσμου, τα οποία αν και καθόλου χρήσιμα, παραμένουν εντυπωσιακά! 

Απολύονται λόγω εκλογών

Από μια έως 12 ημέρες νωρίτερα απ’ ό,τι ήταν προγραμματισμένο θα απολυθούν από τα τρία όπλα οι στρατεύσιμοι που επρόκειτο να πάρουν το απολυτήριο από 4-16 Νοεμβρίου...

Έτσι όλοι όσοι θα απολύονταν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα ακούσουν το «καλός πολίτης» στις 4 Νοεμβρίου.

Την απόφαση έλαβε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου οι στρατευμένοι νέοι να διευκολυνθούν ενόψει των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.

24ΩΡΟ

Ανέκδοτο: H αλήθεια και η δικαιολογία

Μία λεπτή κόκκινη γραμμή

Είναι βράδυ και το ζευγάρι μόλις έχει κάνει έρωτα και χαλαρώνει. Η γυναίκα λέει στον άντρα της: «Πεινάω, τι θα έλεγες για κανένα σουβλάκι;»

Χωρίς οπαδούς ο Ολυμπιακός

Δίχως τους οργανωμένους του οπαδούς θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στη Ξάνθη, απέναντι στην τοπική ομάδα.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ !ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Στείλτε το παντού!!!!!! Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον!!!!
Ψηφίστε ΟΛΟΙ!
Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!
http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147
Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. 
Έχουν μπει οι Σκοπιανοί και έχουν σαρώσει.
GO GO !!!! 

tromaktiko 

 24ωρο: ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ !ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ! 

BMW 1-Series M Coupe teaser video from Paris


Από το Παρίσι με πολλή αγάπη!...Δείτε το teaser video με το νέο μέλος της οικογένειας Μ της βαυαρικής φίρμας αυτή τη φορά από την μικρομεσαία σειρά 1:



Οδηγίες προς τους φιλάθλους για το Ελλάδα-Ισραήλ

Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις 19:00

Ενόψει του αποψινού (21:45) αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με την αντίστοιχη του Ισραήλ, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού... Πρωταθλήματος 2012 στο «Γ. Καραϊσκάκης», η ΕΠΟ προέβη σε διευκρινήσεις όσον αφορά την προσέλευση των φιλάθλων και το τι θα πρέπει να έχουν υπόψη τους.

Αναλυτικά

Σύλληψη γιατρού για «φακελάκι»

Έκλεισε ραντεβού σε νοσοκομείο χωρίς να εργάζεται εκεί

Σήμερα το πρωί συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από την υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος ένας γιατρός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αντιποίηση και απάτη.

Μια γυναίκα κατήγγειλε, ότι ο ανωτέρω γιατρός, ζήτησε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, για να μεσολαβήσει προκειμένου ο πατέρας της να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», νωρίτερα απ' ότι κανονικά προβλεπόταν.

Ο γιατρός σήμερα το πρωί παρέλαβε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό σε προκαθορισμένο ραντεβού στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο συλληφθείς ιατρός, δεν είναι γιατρός του Δημοσίου Νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
ΒΕΑSTNEWS

Picture
                              ΔΕΛΤΙΟΥ   ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη  13/10 : Στο Δημαρχείο Πύργου και ώρα 19:00, παρουσίαση Δημοτικού ψηφοδελτίου από τον  γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής  Ηλείας του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο με τη Λαϊκή Συσπείρωση  Χρήστο Γιάνναρο και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Καραπάνο.
Τετάρτη  13/10 : Στη Λέσχη Φιλίας, στη Γαστούνη και ώρα 19:30 συγκέντρωση με ομιλητές       την Γεροπαναγιώτη -Θεοδωρακοπούλου Κατερίνα μέλος Του γραφείου περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και τον υποψήφιο δήμαρχο Πηνειού  Άγγελος  Μπούζης
Πέμπτη  14/10  : Στο 4⁰ Δημοτικό σχολείου Αμαλιάδας και ώρα 08:00 συνάντηση με γονείς και μαθητές από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος  Νίκο  Καραθανασόπουλο βουλευτή του ΚΚΕ και από τον υποψήφιο δήμαρχο Ήλιδας Άγγελος Κολόσακας
Πέμπτη  14/10  : Στην πλατεία Αθανασίου, στην Αμαλιάδα και ώρα 20:00, κεντρική συγκέντρωση με ομιλητές τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νίκο Καραθανασόπουλο και τον υποψήφιο δήμαρχο Ήλιδας  Άγγελο Κολόσακα  

                                                                                                                  Πύργος  12  Οκτωβρίου 2010

                              ΔΕΛΤΙΟΥ   ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη  13/10 : Στο Δημαρχείο Πύργου και ώρα 19:00, παρουσίαση Δημοτικού ψηφοδελτίου από τον  γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής  Ηλείας του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο με τη Λαϊκή Συσπείρωση  Χρήστο Γιάνναρο και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Καραπάνο.
Τετάρτη  13/10 : Στη Λέσχη Φιλίας, στη Γαστούνη και ώρα 19:30 συγκέντρωση με ομιλητές       την Γεροπαναγιώτη -Θεοδωρακοπούλου Κατερίνα μέλος Του γραφείου περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και τον υποψήφιο δήμαρχο Πηνειού  Άγγελος  Μπούζης
Πέμπτη  14/10  : Στο 4⁰ Δημοτικό σχολείου Αμαλιάδας και ώρα 08:00 συνάντηση με γονείς και μαθητές από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος  Νίκο  Καραθανασόπουλο βουλευτή του ΚΚΕ και από τον υποψήφιο δήμαρχο Ήλιδας Άγγελος Κολόσακας
Πέμπτη  14/10  : Στην πλατεία Αθανασίου, στην Αμαλιάδα και ώρα 20:00, κεντρική συγκέντρωση με ομιλητές τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νίκο Καραθανασόπουλο και τον υποψήφιο δήμαρχο Ήλιδας  Άγγελο Κολόσακα  
Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Νομού Ηλείας
                                                                                                                  Πύργος  12  Οκτωβρίου 2010



Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.)


Κάλεσμα σε ολόπλευρη πάλη για την ανατροπή των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων
Ανακοίνωση της Εκτελεστικής Γραμματείας, με την οποία το ΠΑΜΕ καλεί το λαό να μη χάσει άλλο καιρό και να οργανώσει την πάλη του
 «Εργάτη εργάτρια
Συνταξιούχε, άνεργε, φτωχέ αγρότη, μικρέ επαγγελματία,
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έδωσε αυτές τις μέρες νέο πλήγμα στα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά. Ανακοίνωσε νέες ανατιμήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ κατά 13,7% το λιγότερο σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών.
Η πρώτη δέσμη αυξήσεων επιχειρείται να τεθεί σε εφαρμογή από το 2011 και για το 2012 ετοιμάζουν νέες αυξήσεις. Ξετινάζουν το λαϊκό εισόδημα. Η λεηλασία προστίθεται στη βαρβαρότητα των αντιλαϊκών μέτρων, κυβέρνησης, ΔΝΤ, ΕΕ, σε βάρος του λαού υπέρ των μονοπωλίων.
Η κυβέρνηση λέει χοντρά ψέματα ότι οι αυξήσεις έγιναν με κοινωνικά κριτήρια. Τα μεγάλα θύματα από τις αυξήσεις είναι ο εργαζόμενος λαός. Οι αυξήσεις των τιμολογίων επιβάλλονται στις καταναλώσεις ρεύματος από 0-800 και κλιμακωτά μέχρι 2.000 κιλοβατώρες. Αντίθετα, για τις μεγάλες οικιακές καταναλώσεις από 3.000 κιλοβατώρες δηλαδή και πάνω τα τιμολόγια μειώνονται.
Η πολιτική αυξήσεων της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι η προετοιμασία του εδάφους για να προχωρήσει παραπέρα η παράδοση της παραγωγής - διανομής - μεταφοράς και εμπορίας της ηλεκτρικής ενέργειας στους επιχειρηματικούς ομίλους, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη μέγιστη κερδοφορία. Είναι δικό τους αίτημα η αύξηση της τιμής του ρεύματος.
Από την εν λόγω εξέλιξη αποκαλύπτονται, για άλλη μια φορά, τα μεγάλα ψέματα της κυβέρνησης, ότι τα μέτρα παίρνονται εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης, αφού η ημικρατική ΔΕΗ όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και τώρα είχε και έχει τεράστια κέρδη.
Ωστόσο, οι αυξήσεις στα τιμολόγια των λαϊκών οικογενειών δε θα σταματήσουν εδώ. Αφού πρόκειται για το πρώτο πακέτο ανατιμήσεων για το 2011, που σημαίνει ότι τα επόμενα χρόνια η αφαίμαξη του λαϊκού μόχθου, και μέσα από αυτήν τη διαδικασία θα συνεχιστεί.
Ταυτόχρονα, μέσω της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, σκόπιμα δημιουργούνται συγχύσεις για τον υπολογισμό του ύψους των αυξήσεων, για να αμβλύνουν τις λαϊκές αντιδράσεις από τη συγκεκριμένη επιδρομή εναντίον των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.
Με διάφορα τεχνάσματα, τις εμφανίζουν χαμηλότερες απ' αυτές που σχεδιάζουν να επιβάλουν. Οι εργαζόμενοι και ο λαός γενικότερα πρέπει να συνεκτιμήσουν ότι αν μπροστά στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε σχεδιάζεται να υλοποιηθούν τέτοια μέτρα, το τι μανιασμένη αντιλαϊκή επιδρομή θα επακολουθήσει μετά τις εκλογές.
Γι' αυτό η λαϊκή ψήφος πρέπει να γίνει το βόλι εναντίον των υποψηφίων των συνδυασμών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και όσων εμφανίζονται ως αντιμνημονιακοί και υπερκομματικοί, αλλά έχουν στηρίξει, συμφωνήσει και εξακολουθούν να στηρίζουν τις στρατηγικές επιλογές των μονοπωλίων, που νέμονται τον παραγόμενο πλούτο, κατ' επέκταση και την ηλεκτρική ενέργεια.
Εργαζόμενε, άνθρωπε του μόχθου μην τους επιτρέψεις να καταφέρουν άλλο ένα πλήγμα εναντίον σου.
Δώσε την απάντηση που τους πρέπει με τη συμμετοχή σου σε μαζικούς, λαϊκούς αγώνες για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.
Μαύρισέ τους στις εκλογές.
Δώσε δύναμη στους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Δεν μπορεί να σου πουλάνε, και μάλιστα πανάκριβα, ένα τόσο βασικό κοινωνικό αγαθό όπως το ρεύμα. Συσπειρώσου με τη Λαϊκή Συμμαχία ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΟΓΕ, ΜΑΣ.
Το ΠΑΜΕ παλεύει και διεκδικεί. Να παρθούν πίσω οι αυξήσεις. Μείωση 30% των τιμολογίων των ΔΕΚΟ με παράλληλη απαγόρευση της διακοπής παροχής νερού, ρεύματος και σταθερού τηλεφώνου σε άνεργους, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους.
*  Καμία εκχώρηση στο μονοπωλιακό κεφάλαιο στρατηγικών τομέων της οικονομίας, όπως ενέργεια, μεταφορές, τηλεπικοινωνίες, νερό.
*  Αγώνας για κατοχύρωση της ενέργειας, της μεταφοράς, της επικοινωνίας ως κοινωνικά αγαθά, σε αντίθεση με την εμπορευματοποίησή τους.
*  Αποκλειστικά ενιαίοι κρατικοί φορείς στους τομείς στρατηγικής σημασίας, που ως λαϊκή περιουσία θα υπηρετούν τις λαϊκές ανάγκες.
*  Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να νομιμοποιήσουν στη συνείδησή τους το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου, που πραγματοποιήθηκε από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ στα πλαίσια της απελευθερωμένης αγοράς της ΕΕ.
*  Μείωση 30% των τιμολογίων ΔΕΚΟ με παράλληλη απαγόρευση της διακοπής παροχής νερού, ρεύματος και σταθερού τηλεφώνου».
                                            εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Νομού Ηλείας

Δωρεάν επιμόρφωση ενηλίκων στην Ηλεία


Δωρεάν επιμόρφωση ενηλίκων στην Ηλεία
Τα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.) είναι δομές της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, υποστηρίζονται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.) και συγχρηματοδοτούνται...

Pamukkale: Ένα κάστρο από βαμβάκι

Pamukkale στα τουρκικά σημαίνει κάστρο από βαμβάκι και είναι το Pamukkale είναι ένα από τα αξιοθέατα της Τουρκίας. Μία κάτασπρη πλαγιά με καταρράκτες...λιμνούλες, ποτάμια διάφορα επίπεδα που από μακριά να φαίνονται σα νιφάδες βαμβακιού. Καθώς τα πλούσια σε ασβέστιο θερμά νερά κυλούν στην πλαγιά, το ασβέστιο κατακάθεται και δημιουργεί μια ολόλευκη επιφάνεια. Η περιοχή είναι γνωστή από την αρχαιότητα και μάλιστα πολύ κοντά είναι χτισμένη η Ιεράπολης γνωστή για τα θερμά λουτρά της.

Σύμφωνα με το θρύλο στην περιοχή υπήρχε ένα νεαρό κορίτσι που ήταν άγαμο και άσχημο. Επειδή κανείς δεν ήθελε να την παντρευτεί, αποφάσισε να αυτοκτονήσει και πήδηξε από ένα βράχο, έπεσε σε μια λιμνούλα, αλλά δεν πέθανε. Το νερό στη λιμνούλα τη μεταμόρφωσε σε μια πολύ όμορφη κοπέλα και τράβηξε την προσοχή του άρχοντα της περιοχής, που την ερωτεύτηκε και σύντομα παντρεύτηκαν.




  TNSite

Δεν θα αυξηθεί η τιμή στο ψωμί

Δεν θα αυξηθεί η τιμή στο ψωμί

 

 

 

 

 

Παρά την ανατίμηση στα άλευρα

Η τιμή του ψωμιού δεν θα αυξηθεί από το νέο έτος, παρά την πρόσφατη ανατίμηση στα άλευρα από 15% έως 30%, όπως διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας, Μιχάλης Μούσιος.

«Ζούμε το δράμα που βιώνουν οι καταναλωτές, λόγω της οικονομικής κρίσης», ισχυρίστηκε επίσης ο κ. Μούσιος, ο οποίος παρευρέθηκε σε συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε με αφορμή τη διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Ψωμιού στη Θεσσαλονίκη, το οποίο ξεκινά αύριο και ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Ο κ. Μούσιος υποστήριξε μάλιστα ότι σήμερα η τιμή του ψωμιού στην Ελλάδα είναι χαμηλότερη κατά 30%, σε σχέση με το μέσο όρο της ΕΕ και παρά την αύξηση, έως και 12%, που παρατηρείται σε άλλα αγαθά, στη χώρα μας.
newsbeast