ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Αυτοκτόνησε 38χρονη μητέρα στα Χανιά

Αυτοκτόνησε 38χρονη μητέρα στα Χανιά

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων από την τραγωδία που αποκαλύφθηκε χθες βράδυ με θύμα μια 38χρονη γυναίκα που έβαλε τέλος στη ζωή της.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ


Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από νωρίς το βράδυ της Παρασκευής με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας, ενώ η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» προοδευτικά όλη τη χώρα.

Είχε κάνει το σπίτι του εργοστάσιο παραγωγής κάνναβης

Συνελήφθη ένας 48χρονος στη Θεσσαλονίκη

Ένας 48χρονος στη Θεσσαλονίκη είχε μετατρέψει το σπίτι του σε κανονικό εργοστάσιο παραγωγής κάνναβης. Το απόγευμα της Πέμπτης ο άντρας συνελήφθη, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Να γιατί οι απόστρατοι άρχισαν τα..."γαλλικά". Πίνακας με τις μειώσεις σοκ που υπέστησαν




Γιατί υπάρχει τόση ένταση στους απόστρατους αξιωματικούς θα αναρωτήθηκαν πολλοί. Τόση ένταση που κάποιοι παρότι συστηματικά ευπρεπείς στη ζωή τους αποφάσισαν να απευθυνθούν στο πρωθυπουργικό και υπουργικό γραφείο του κ.Παναγιωτόπουλο με γλώσσα αιχμηρή και σκληρή.

Κατάσχεση του 50% του «Καραϊσκάκη« για την υπόθεση Λαυρεντιάδη

Με εντολή της ανακρίτριας
Υπό καθεστώς συντηρητικής κατάσχεσης τελεί πλέον το 50% του Σταδίου Καραϊσκάκη, ύστερα από σχετική διάταξη της ανακρίτριας της υπόθεσης Λαυρεντιάδη, Ιωάννας Χατζάκη.

Έπεσε στην παγίδα…

Έπεσε στην παγίδα… Ο Ολυμπιακός πήγε στην Βιτόρια με τον… αέρα του φαβορί αλλά εκεί συνάντησε μία αλλαγμένη Κάχα Λαμποράλ και ηττήθηκε 82-74 στην πρεμιέρα του Top-16 της Ευρωλίγκας.

Λεχαινά: Έκλεψαν τα καλώδια από τους πυλώνες του γηπέδου


provoleis.JPGΖημιά με σημαντικό κόστος προκάλεσαν άγνωστοι δράστες – κυνηγοί του χαλκού – στο γήπεδο των Λεχαινών.

Κρατείται καταδικασμένος βιαστής για την άγρια δολοφονία στην Ξάνθη

Σοκ από τη φρικιαστική δολοφονία της 34χρονης Ζωής
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Ξάνθης βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ένας ύποπτος, ο οποίος ανακρίνεται για τη φρικιαστική δολοφονία της 34χρονης Ζωής. Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα, που ήταν γείτονας της άτυχης κοπέλας και ο οποίος διατηρούσε μανάβικο στην περιοχή.  

Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στην Αχαΐα - Αισθητές και στην Ηλεία (Νεότερη ενημέρωση 3:30)


seismoiΤέσσερις ασθενείς σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν σε διάστημα λίγων λεπτών στην Αχαΐα, στις 01.20, 01.24, 01.35 και στις 01.40.

Ηλεία: Κλέβουν ακόμα και τα ακινητοποιημένα οχήματα


karoΤο τελευταίο διάστημα σημειώνονται στην Ηλεία κλοπές οχημάτων, ανεξαρτήτως αξίας, ή τύπου, ακόμα και ακινητοποιημένα, προφανώς για να καταλήξουν ως παλιοσίδερα έναντι
μερικών ευρώ. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Πάτρα

Ακολούθησε και μικρότερη σεισμική δόνηση

Πρόσκληση Σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου






Ελληνική Δημοκρατία
Νομοσ Ηλειασ
Δήμος Ανδραβίδασ-Κυλληνης
Τμήμα Υποστήριξης
                                                                 Πολιτικών Οργάνων 
 δελτιο τυπου
 

Κατόπιν του με αρ. πρωτ. 20910/24-12-2012 εγγράφου του Δημάρχου κ. Αρβανίτη Δημητρίου  για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, σας προσκαλώ να προσέλθετε στην δημόσια συνεδρίαση, η οποία θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, στις 28  Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Παρασκευή   και ώρα 18.00   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας  διάταξης.

Πρόσκληση Σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου

;

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
  ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ





  Λεχαινά Ηλείας  24/12/2012
  Αριθμ. Πρωτ. 20911 
  Βαθμός ασφαλείας      
  Βαθμός προτεραιότητας  ΕΠΕΙΓΟΝ

   ΠΡΟΣ :
  1. Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης
  2.Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου
  3.Πρόεδροι Δημοτικών/Τοπικών
   Κοινοτήτων
  4.Εκπρόσωποι Τοπικών
   Κοινοτήτων
  5.Πρόεδροι Τ.Σ. Νέων
  6.R.P.S. Ορκωτοί Ελεγκτές
   Λογιστές
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
  1.Πρακτικογράφο Δ.Σ.
  2.Εφημερίδα ΠΡΩΤΗ
  3.Εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ
  4.Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

      ΘΕΜΑ: Πρόσκληση Σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου

Ηλεία: Βροχές από το βράδυ της Παρασκευής - Ενίσχυση ανέμων με αυξομειώσεις της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο


Παρά τις αυξημένες καταπεριόδους νεφώσεις, οι οποίες δεν είναι ικανές να δώσουν κάποιο φαινόμενο, και παρά την υποχώρηση
της θερμής εισβολής του τελευταίου διημέρου, η θερμοκρασία την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου έφτασε σε Πύργο και Ζαχάρω τους 18 και στην Αμαλιάδα τους 19 βαθμούς Κελσίου!

Χαλάει ο καιρός - Έρχονται χιόνια και καταιγίδες


Μεταβολή του καιρού στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με βροχές, χιόνια στα ορεινά και στα δυτικά καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 28ης Δεκεμβρίου