ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Με λαμπρότητα τίμησαν τη ΜΑΧΗ του Βαρθολομιού














Με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι κάτοικοι του Βαρθολομιού, αλλά και ολόκληρου του Δήμου Πηνειού, τίμησαν χθες με κάθε λαμπρότητα τη μάχη του Βαρθολομιού.

Μεγάλη νίκη του Ατρόμητου επί του Αστέρα

Μεγάλη νίκη του Ατρόμητου επί του ΑστέραΜε 4-3 επιβλήθηκαν οι «Περιστεριώτες» με χατ-τρικ του Ναπολεόνι

Συνεχίζουν να «κολυμπούν» στα βοθρολύματα!


Πέρασε ένας χρόνος ακριβώς από το προηγούμενο ρεπορτάζ της εφ. «Πατρίς» αλλά η εικόνα που καταγράψαμε χθες το πρωί στις Εργατικές Κατοικίες των Λεχαινών παραμένει ίδια και απαράλλακτη. Θα μπορούσε μάλιστα να

Ηλεία: Του έκλεψαν το δίκαννο την ώρα του κυνηγίου


kinigos
Θύμα κλοπής έπεσε ένας κυνηγός στην Αλφειούσα την ώρα του κυνηγίου. Ο παθών κυνηγούσε

Αυτή είναι η ρύθμιση για τις 100 δόσεις


eforia

Ποιοι και πώς μπορούν να κάνουν ρύθμιση με 100 δόσεις στις ληξιπρόθεσμες οφειλές - Ποιοι θα χρειαστεί να πάνε στη ΔΟΥ, τα κίνητρα και οι ποινές - Για όσους έχουν καταθέσεις θα γίνεται δέσμευση (όχι κατάσχεση) του 50% της βασικής οφειλής (χωρίς προσαυξήσεις) στον λογαριασμό τους προς διασφάλιση του Δημοσίου

Ηλεία: Οφθαλμίατρος έγραφε πανάκριβες . . . αυτοπαραπομπές εξετάσεων


suntago
Ηλεκτρονικό σύστημα αλά… Big Brother θέτει σε λειτουργία το Υπουργείο Υγείας, δίνοντας τη δυνατότητα στους ελεγκτές του ΕΟΠΥΥ να ελέγχουν απόλυτα τη συνταγογράφηση των γιατρών σε φάρμακα και εξετάσεις ανά ασφαλισμένο.

Σκουληκόμυγες στα χειρουργεία του νοσοκομείου Πύργου (;)


agrotek1aa
Αναβρασμός επικρατεί στο νοσοκομείο Πύργου καθώς σύμφωνα με ιατρικές πηγές εμφανίστηκαν σκουληκόμυγές στους χώρους των χειρουργείων. Αυτό ανάγκασε τους

Ηλεία: Νεφώσεις και ζέστη - Επιδείνωση από το βράδυ της Τετάρτης – Αναλυτική πρόγνωση


kairos-synnefia
Βαρομετρικό χαμηλό 1005hPa στην Τυνησία κινούμενο βόρεια βορειοανατολικά προς Αδριατική θα φέρει νεφώσεις στην χώρα μας σήμερα Τρίτη χωρίς να φαίνονται ικανές να δώσουν φαινόμενα.

Το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στην ατμοσφαιρική διαταραχή της Ιταλίας την Τετάρτη, όπως φαίνεται και στον παρακάτω χάρτη συστημάτων, με μέτωπο το οποίο από το βράδυ τις ίδιας ημέρας θα επιδεινώσει τον καιρό της χώρας μας.
hirlam60
Την Πέμπτη και την Παρασκευή περιμένουμε βροχερό καιρό, με καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους  ισχυρές. Βελτίωση του καιρού το Σάββατο.

Κατά τ άλλα η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα σήμερα Τρίτη, μάλιστα την Τετάρτη οι ενισχυμένοι νοτιοανατολικοί μαζί με τα 25άρια θα φέρουν σκόνη από την Αφρική. Από την Πέμπτη σε πτώση.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Συννεφιά, υγρασία και νοτιάδες - Η πρόγνωση του καιρού


Συννεφιά, υγρασία και νοτιάδες - Η πρόγνωση του καιρού

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Νοεμβρίου