ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Επιστρέφονται πινακίδες λόγω εκλογών


Το αποφάσισε ο δήμος Πειραιά και όσοι πληρώσουν το πρόστιμο θα πάρουν πίσω τις πινακίδες τους.

Ούτε τώρα! – Κινδυνεύει με αποκλεισμό η Ιταλία

Η Ιταλία δεν κατάφερε ούτε τώρα να νικήσει τους Κροάτες (1-1) αν και προηγήθηκε με τον Πίρλο και πλέον θέλει οπωσδήποτε νίκη κόντρα στην Ιρλανδία για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Ο Μάντζουκιτς σκόραρε για τρίτη φορά στην τελική φάση του Euro και διατήρησε στην πρώτη θέση την Κροατία.

Καταιγιστική! - Η Ισπανία διέλυσε την Ιρλανδία και...τρόμαξε τους πάντες

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου απέδειξαν με την εμφάνιση τους και το εντυπωσιακό 4-0 κόντρα στους Ιρλανδούς ότι είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρουν και τη φετινή κούπα. Μαγικός Τόρες που επέστρεψε για τα καλά και σκόραρε δύο φορές. Πρωταγωνιστής για τους Ιρλανδούς παρά τα 4 γκολ που δέχτηκε ο “γερόλυκος” Σέι Γκίβεν.

Συγκλονιστικό! Μάνα συνελήφθη γιατί έκλεβε γάλα να ταΐσει τα παιδιά της

Μια 35χρονη μητέρα αναγκάστηκε για να μην πεθάνουν από την πείνα τα παιδιά της να μπει σε ένα σουπερ μάρκετ και να κλέψει γάλα και τρόφιμα για τα παιδιά της.

Deutche Bank: Απίθανη η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ


Ο οικονομικός διευθυντής της Deutsche Bank δήλωσε πως θεωρεί απίθανη την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και πως τράπεζα δεν έχει συμπαγή σχέδια για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Παγκόσμιος συναγερμός για τις εκλογές στην Ελλάδα - Οι μεγαλύτεροι τραπεζίτες του κόσμου σε εγρήγορση γιατί φοβούνται μέγα κραχ τη Δευτέρα


- Ακύρωσε το ταξίδι του ο Όλι Ρεν στην Αργεντινή προκειμένου να παρατηρεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα
- Λευκός Οίκος και ΔΝΤ προς το παρόν κρατούν στάση αναμονής για το αποτέλεσμα των εκλογών
- Σαφές μήνυμα Ολάντ-Μόντι προς την Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της
- ΙΙF: Χρειάζεται χαλάρωση του ελληνικού δημοσιονομικού προγράμματος

Η αγωνία των τελευταίων 48 ωρών - ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πάνω από το 25% δίνουν μάχη για την πρωτιά

kalpiΤώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία θεριεύει στα κόμματα ο φόβος του τελευταίου 48ωρου.

Αμαλιάδα: Φωτιά σε σπίτι στην πλατεία Καλίτσα

fotia_amalΣτάχτη έγινε ένα σπίτι στην περιοχή της πλατείας Καλίτσα,

ΣΥΡΙΖΑ κι έληξες", το νέο σουξέ του καλοκαιριού (video)


sirizaKieliksesΣτο YouTube και στο Διαδίκτυο ήδη κάνει το γύρο το ...σουξέ του καλοκαιριού! Μην φανταστείτε κάποια νέα επιτυχία από γνωστό ερμηνευτή, αλλά ένα χιουμοριστικό τραγούδι
που σατιρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ!

Νιοχώρι Κυλλήνης:Σώθηκε η μικρή Τυτώ


tytoΜια μικρή ανήμπορη κουκουβάγια Τυτώ περιμάζεψε στο κτήμα του στο Νιοχώρι Κυλλήνης ο Ντίνος Συνίτος, συνταξιούχος δικηγόρος και μέλος της ΕΠΟΠ και των Οικολόγων Πράσινων,

Εγκρίθηκε το 1ο Φεστιβάλ Ανδραβίδας Κυλλήνης από το ΚΑΣ


andravida.JPG
Το 1ο Φεστιβάλ Ανδραβίδας Κυλλήνης εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. Ο δήμαρχος Δημήτρης Αρβανίτης που

Ηλεία: Στα ύψη ο υδράργυρος από την Κυριακή, τοπικά έως 38 με 39 βαθμούς Κελσίου


kausΜετά την αρκετά ζεστή Τετάρτη 13 Ιουνίου με την υψηλότερη τιμή να καταγράφεται στην Ωλένη με 34,4 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το δίκτυο σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

42χρονος από τη Ν. Μανωλάδα αγόραζε με κλεμμένες και πλαστογραφημένες επιταγές


 Συνελήφθη προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας άνδρας

Ένοπλοι χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένους στη Βάρδα


 Τον τρόμο έζησε χθες τα ξημερώματα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στα Κουγαΐικα Βάρδας.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 15ης Ιουνίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ....ΜΗΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ