Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 30, 2015

Οι μνήμες του 1940: Στρατιώτης ετών... 101!

Εικόνα
Όσο τα χρόνια περνούν, τόσο θα λιγοστεύουν οι ζωντανοί θρύλοι που πολέμησαν στα βουνά της Αλβανίας , ενάντια στα ιταλικά και γερμανικά στρατεύματα, και τόσο εμείς οι νεότεροι θα χάνουμε την ευκαιρία να ακούμε από κοντά τις ζωντανές διηγήσεις εκείνων των στιγμών που έγραψαν με χρυσά γράμματα άλλη μια ένδοξη σελίδα στην ιστορία αυτού του τόπου.

Βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα

Εικόνα
Ο κακός δαίμονας χτύπησε και πάλι τους «πράσινους» που έχασαν με 77-52

Την εικόνα της Παναγίας Σουμελά υποδέχεται το Μαρούσι

Εικόνα
Θα ακολουθήσει λιτανεία της μέχρι τον Ι.Ν. Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

Αυτός είναι ο παιδεραστής της Καλλιθέας - Ασεγλούσε σε ανήλικα αγόρια

Εικόνα
Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία έπειτα από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 34χρονου άνδρα, ο οποίος συνελήφθη πριν από ημέρες στην Καλλιθέα, καθώς φέρεται να ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

Πύργος: Συνελήφθη 19χρονη για κλοπή 3.000 ευρώ από ηλικιωμένο

Εικόνα
Συνελήφθη, χθες (28-10-2015) το απόγευμα στο Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, 19χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Λαμπέτι Πύργου: Δύο φόνοι από τον ίδιο δράστη σε απόσταση . . . μιας ζωής

Εικόνα
Ο 77χρονος που σκότωσε προ μερικών ημερών με μία κυνηγετική καραμπίνα μέσα σε ένα καφενείο στο χωριό Λαμπέτι της Ηλείας έναν 57χρονο πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. και δημοτικό

Ηλεία: Αλλάζει ο καιρός, φέρνει κρύο το Σαββατοκύριακο

Εικόνα
Αλλάζει το προφίλ του καιρού και οι ηλιόλουστες μέρες που απολαύσαμε έως τώρα θα αποτελέσουν παρλεθόν.. Από την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακό, προβλέπονται

Καιρός: Η πρόγνωση για την Παρασκευή - Πού θα βρέξει

Εικόνα
Τοπικές βροχές περιμένουμε την Παρασκευή στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Βαθμιαία ενίσχυση των βορείων ανέμων στα ανατολικά. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Οκτωβρίου