ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ανδραβίδα: Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση Αεροδρομίου (Νεότερη ενημέρωση 15:50)


Ανδραβίδα: Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση Αεροδρομίου (Νεότερη ενημέρωση 15:50)Τροχαίο ατύχημα με τραυματία έναν οδηγό δικύκλου συνέβη πριν από λίγη ώρα στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο ύψος της διασταύρωσης Αεροδρομίου στην Ανδραβίδα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ κ. ΤΖΑΒΑΡΑ, Βουλευτή ΝΔ του Νομού Ηλείας



                Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ του Ν. Ηλείας, ο κ. Τζαβάρας, Βουλευτής ΝΔ Ηλείας,
καταφέρεται εναντίον του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας, εξαπολύοντας ψευδείς, υβριστικές και συκοφαντικές κατηγορίες αναφορικά με τις επιλογές των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων ΠΕ και ΔΕ στην Ηλεία.

ΙΣΙΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FASTBRACES® FASTBRACES® (ΒΙΝΤΕΟ Νο1) 12 ΜΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ



FASTBRACES  GREECEΓΡΗΓΟΡΑ ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ)

Συγκέντρωση καρπουζοπαραγωγών σήμερα στο Τραγανό


Συγκέντρωση καρπουζοπαραγωγών σήμερα στο Τραγανό
Η επιτροπή αγώνα των καρπουζοπαραγωγών πραγματοποιεί πανηλειακή συγκέντρωση σήμερα Δευτέρα και ώρα 8:30 το βράδυ στο χώρο του πρώην Δημαρχείο Τραγανού.

Θρησκευτική Πανήγυρης στην Παναγία τη Βλαχέρνα

Θρησκευτική Πανήγυρης στην Παναγία τη Βλαχέρνα
Η ετήσια Θρησκευτική Πανήγυρης θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, εορτή του Γενέσιου της Υπεραγίας Θεοτόκου, στην Παναγία τη Βλαχέρνα στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης.

Η ελληνική βερσιόν του Richistan-Πλουτιστάν βρίσκεται στην πολιτική


Της Σοφίας Βούλτεψη
Ρητορεία. Πομφόλυγες. Ενεστώς διαρκείας. Επανάληψη των ίδιων κλισέ. Συνεχής επίρριψη των ευθυνών σε άλλους. Δύο χρόνια τώρα δεν ακούμε – και δεν γίνεται – τίποτε άλλο.

Η τρόικα ήλθε για να… φύγει: Ένα ακόμη ευφάνταστο σενάριο!

Ήταν συμφωνημένη… μέθοδος εργασίας!
Το κλίμα που (αναπόφευκτα) έχει δημιουργηθεί εντός και εκτός συνόρων λόγω  της αποχώρησης της τρόικας,

Ληστεία με πυροβολισμούς το Σάββατο 3/9/11 το βράδυ σε πρατήριο στη Νέα Μανωλάδα


Ληστεία με πυροβολισμούς χτες το βράδυ σε πρατήριο στη Νέα ΜανωλάδαΣύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας χθες (2/9/2011) το βράδυ, στο 43ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας,

Μήπως τελικά έχει δίκιο η τρόικα για τις κόκκινες κάρτες; - Βρέθηκαν δημοτικοί υπάλληλοι με ετήσιο μισθό πάνω απο 87.000 ευρώ

- Αυτό αποκάλυψε ο υφυπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης Ντίνος Ρόβλιας
- Εργάτης στη Ρόδο με ετήσιες απολαβές πάνω απο 56.000 ευρω
- Τουλάχιστον 95 Δήμοι δεν απέστειλαν τα οικονομικά τους στοιχεία

Συνελήφθη επιδειξίας στο Αίγιο


Ήθελε να αυτοϊκανοποιηθεί σε δημόσιο χώρο

Αγώνα δρόμου κάνει το υπουργείο για τα βιβλία


Αγώνα δρόμου κάνει το υπουργείο για τα βιβλίαΜόνο το 10% θα μοιραστεί με το άνοιγμα των σχολείων