ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

«Πρέπει να καταβληθεί η ρήτρα του Βλαχοδήμου»


«Πρέπει να καταβληθεί η ρήτρα του Βλαχοδήμου» 

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού

Η στιγμή της σύλληψης του συζυγοκτόνου της Κοζάνης (VIDEO)


Πάγωσε ολόκληρη η Ελλάδα από την αποκάλυψη ότι η άτυχη μητέρα τριών μικρών παιδιών στο Βελβεντό της Κοζάνης δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον σύζυγό της.

Ηλεία: Διέρρηξαν το Νηπιαγωγείο Μυρσίνης


diarriktes
Μετά το νηπιαγωγείο της Γαστούνης και της Ανδραβίδας, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το

Βρέθηκε ο 19χρονος Βούλγαρος που είχε εξαφανιστεί


mirsini2
Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση του 19χρονου υπηκόου Βουλγαρίας που είχε εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο από το σπίτι του στο

Ηλεία: Τον έπιασαν με μοιρασμένες δόσεις χασίς και "ζεστό" χρήμα


narko1

Στα χέρια της Ασφάλειας Αμαλιάδας 59χρονος διακινητής ναρκωτικών στην Ξυλοκέρα

Καταγωγή από την Ηλεία είχε η Ανθή Λιναρδάτου που δολοφονήθηκε από τον άντρα της στο Βελβεντό


linardatou

Η μητέρα της κατάγεται από τις Καρούτες - Συγκλονισμένοι οι συγγενείς της στην περιοχή

Ηλεία: Αίθριος καιρός πριν την αλλαγή του Σαββατοκύριακου


autumn_sun
Αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα Πέμπτη στην Ηλεία. Ο υδράργυρος δεν θα ανέβει και θα κυμανθεί στα χθεσινά επίπεδα έως τους 15οC. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Η αλλαγή του

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία την Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση


Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία την Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη. Βαθμιαία αύξηση νεφώσεων από το βράδυ στα δυτικά. Άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 14ης Ιανουαρίου