ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Κυπριακός θρίαμβος μέσα στο Καραϊσκάκη - Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον Ολυμπιακό

    Κυπριακός θρίαμβος μέσα στο Καραϊσκάκη - Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον Ολυμπιακό
    Φωτογραφία: EUROKINISSI
    Με γκολ του Σωτηρίου από το 10' ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον Ολυμπιακό με 1-0 μέσα στο Καραϊσκάκη για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

    Μυρσίνη: Συνελήφθη 47χρονος για κατοχή ναρκωτικών και λαθραίου καπνού


    ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ


    Συνελήφθη, χθες (28-09-2016) το μεσημέρι, στη Μυρσίνη Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας 47χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση Τελωνειακού Κώδικα.
    Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας πραγματοποίησαν έρευνα, στην οικία και σε στάβλο του 47χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τρεις συσκευασίες, που περιείχαν λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 2 κιλών και 750 γραμμαρίων.
    Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στο δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους είκοσι γραμμαρίων την οποία και κατέσχεσαν.
    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
    patrisnews.com

    Στήριξη στον αγρότη και την παραγωγή


    Στήριξη στον αγρότη και την παραγωγή
    Κλιμάκιο της ΝΔ χθες στην Ηλεία με επικεφαλής τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Μπασιάκο
    Του Γιάννη Σπυρούνη

    Δάσος από χασίς στην Κυλλήνη - Συλλήψεις σε Ηλεία, Στερεά και Εύβοια


    ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ 

    Μια αρκετά σοβαρή υπόθεση, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, να φτάνουν στην εξακρίβωση μιας πολυμελούς εγκληματικής ομάδας, κατασχέτοντας μια μεγάλη φυτεία δένρων κάνναβης αλλά και εντοπίζοντας τεράστια – για τα δεδομένα της περιοχής – ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, η οποία, φέρεται να ήταν έτοιμη προς διάθεση.  

    Τρίμηνη παράταση και βλέπουμε . . . για τη ΔΕΗ Αμαλιάδας


    Τρίμηνη παράταση και βλέπουμε . . . για τη ΔΕΗ Αμαλιάδας
    Συνάντηση Χριστοδουλόπουλου με πρόεδρο ΔΕΗ για το υποκατάστημα και η… πρώτη νίκη!

    Ηλεία: Με ζέστη έρχεται ο Οκτώβρης


    Ηλεία: Με ζέστη έρχεται ο Οκτώβρης
    Διατηρείται καλός ο καιρός στην Ηλεία και σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr στο νομό θα επικρατήσει αίθριος καιρός με τον υδράργυρο να ανεβαίνει στους 27οC με τάση για περαιτέρω άνοδο μέσα στο Σαββατοκύριακο. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

    Καιρός: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή


    Καιρός: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας την ΠαρασκευήΑίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση.

    Σαν σήμερα

    Σαν σήμερα

    Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Σεπτεμβρίου