ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .....

Απίστευτο: Εθεάθη στην Ελλάδα ο Michael Jackson !

Ειναι απίστευτο !

πριν απο μερικές μέρες εθεάθη στην Ελλάδα ο Michael Jackson και μαλιστα ολοζώντανος!


Δειτε το αποκλειστικό Ντοκουμέντο!

Αυτό δεν είναι αλλαγή, αυτό είναι μεταμόρφωση!- Ο ανανεωμένος Μ. Μαυρικίου πάλι στο X-Factor

ΔΕΙΤΕ: Σας θυμίζει κάποιον;

Δεν είναι μόνο τα 50 (!!) κιλά που έχασε ο Μαυρίκιος, αλλά και όλη η εμφάνισή του που τον μεταμόρφωσε σε έναν άλλον άνθρωπο. Δείτε κι αν δεν τον αναγνωρίσετε, δε σας αδικούμε.


Τραγούδι και site για τον δολοφονημένο Σωκράτη ΓκιόλιαΝίκος Γκιόλιας - ΦωνάΖΩ


Τραγούδι και site για τον δολοφονημένο Σωκράτη Γκιόλια

Ένα site αφιερωμένο στον ασυμβίβαστο δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 19ης Ιουλίου έρχεται στα μέσα της εβδομάδας στο Διαδίκτυο.

Μηχανάκι «καρφώθηκε» σε κάγκελα

Ο νεαρός οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι

Στα εξωτερικά κιγκλιδώματα του κεντρικού σταθμού ΚΤΕΛ Ηλείας στον Πύργο «καρφώθηκε» ένα μηχανάκι, όταν ο οδηγός του για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του δικύκλου.

Οι πιο ηλίθιες ατάκες πολιτικών!

Κατα καιρούς οι σοφοί μας ηγέτες και πολυχρονεμένοι αφέντες της πολιτικής ελληνικής σκηνής έχουν εκστομίσει ουκ ολίγα " μαργαριτάρια"

Καταδίκη δύο γιατρών για «φακελάκι»


Στην κατοχή τους βρέθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με 3ετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε 41χρονο ουρολόγο

The Wall - Pink Floyd

TΑΞΙΔΕΨΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tασάκια και τσιγάρα: Επιλεκτικούς ελέγχους καταγγέλλουν οι εστιάτορες

http://palo.gr/limages/2010-10-20/-365760592/greece/img_80273929.jpgΕπιλεκτικούς ελέγχους και βεβαιώσεις παραβάσεων του αντικαπνιστικού νόμου από τα όργανα ελέγχου...

Οι νοσοκομειακοί γιατροί ξεκινούν εκστρατεία ενάντια στο «φακελάκι»


Θα τοιχοκολληθεί και αφίσα σε όλα τα νοσοκομεία

Με σύνθημα «Φίλε συμπολίτη αν σου ζητήσουν φακελάκι δώσε ένα άδειο. Μη συμμετέχεις βοήθησε να απαλλαγούμε από τη διαφθορά» ξεκινούν την εκστρατεία τους οι νοσοκομειακοί γιατροί σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δημήτρη Βαρνάβα η αφίσα μέχρι την Παρασκευή θα έχει διανεμηθεί σε όλες τις Ενώσεις Νοσοκομειακών Ιατρών της χώρας προκειμένου να αναρτηθεί σε όλα τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας .

«Η αφίσα αυτή αποτελεί συμβολή στην ενημέρωση των πολιτών ώστε να πάψουν να συμμετέχουν σε αυτό το άθλιο παιχνίδι που προσβάλει την κοινωνία μας και αποψιλώνει το σύστημα υγείας από πόρους οι οποίοι θα μπορούσαν να βελτιώσουν την υλικοτεχνική υποδομή, τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό και τις αποδοχές των εργαζομένων στο ΕΣΥ» επισημαίνει ο κ Βαρνάβας.
NEWSBEAST

Ακατάλληλες σούπες στα ράφια των supermarket

Όσοι έχουν αλλεργία στο αυγό καλούνται να μην τις καταναλώσουν

Από ελέγχους του ΕΦΕΤ σχετικά με τη διακίνηση δύο προϊόντων τύπου στιγμιαίας σούπας, που παρασκευάζονται και διακινούνται από την ελληνική επιχείρηση «Unilever-Knorr ΑΒΕΕ», στα οποία περιέχεται πρωτεΐνη αυγού, προέκυψε ότι πρόκειται για αλλεργιογόνο συστατικό που δεν αναφέρεται στην επισήμανση των συσκευασιών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα εξής δύο προϊόντα:

α) Knorr, Κρεμμυδόσουπα, σε πλαστική αεροστεγή διπλή συσκευασία 2 x 60 g, με αριθμό παρτίδας L93150N812 και ημερομηνία λήξης 11/2011

β) Knorr, Σούπα Μινεστρόνε με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, σε πλαστική συσκευασία 2 x 77 g, με αριθμό παρτίδας L93490N812 και ημερομηνία λήξης 03/2011.

Από τους έως τώρα ελέγχους, οι ανωτέρω παρτίδες ενδέχεται να έχουν διακινηθεί και στην ελληνική αγορά. Οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη.

Καλούνται οι καταναλωτές, που πιθανώς να έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα, η απεικόνιση των οποίων φαίνεται παρακάτω, και είναι αλλεργικοί στο αυγό, να μην τα καταναλώσουν.
NEWSBEAST

Από τις πιο έντονες κακοκαιρίες

Από τις πιο έντονες κακοκαιρίες
Φώτο από την καταιγίδα του Σαββάτου στον Πύργο
Από τις πιο έντονες κακοκαιρίες ήταν αυτή των τελευταίων ημερών για την Ηλεία αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.
 
Ούτε μια γυναίκα υποψήφια δήμαρχος!
Σχόλια ( 20/10/2010 19:47 )
Ούτε μια γυναίκα υποψήφια δήμαρχος!
Κάτι που πέρασε εντελώς απαρατήρητο στην παρούσα προεκλογική περίοδο είναι η απουσία κάποιας γυναίκας υποψήφιας δημάρχου στην Ηλεία.

Στη 2η θέση σε θανάτους από τροχαία η Ελλάδα

http://www.newsbeast.gr/files/temp/70AABF6BA2C9D918817AAF5DF810CCA6.jpgΣύμφωνα με στοιχεία του ΟΟΣΑ η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση σε θανάτουςαπό τροχαία μετά την Πολωνία, με 138 νεκρούς ανά εκατομμύριο κατοίκων.

Εμπόριο οργάνων από ιατροδικαστή και νοσηλευτές


http://www.newsbomb.gr/images/sized/images/sized/articles/nosokomeioiatrodik-425x286.jpgΙατροδικαστής σε πανεπιστήμιο της Κρήτης έκανε μεθυσμένος νεκροψίες και εβδομαδιαία πορίσματα για σοβαρές ιατρικές υποθέσεις, στις οποίες κρίνονταν ζωές ανθρώπων...

Γιατί γουστάρουμε που είμαστε Έλληνες...

1. Γιατί έχουμε θάλασσα να την πιεις στο ποτήρι

2. Γιατί μπροστά στο ρεβανί τι να μας πει το μιλφέιγ

Πρόστιμο στην Ελλάδα 327 εκατ. ευρώ για τις αγροτικές επιδοτήσεις

http://www.newsit.gr/files/Image/20-10-10/resized/TRAKTER1_533_355.jpgΤα παιχνίδια των κυβερνήσεων με τους αγρότες τώρα πληρώνονται

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Νίνης, χάνει και τον Ολυμπιακό!

http://pf.pstatic.gr/Pathfinder/News/articles/58/9697858.jpgΣοκ στον Παναθηναϊκό με τον Σωτήρη Νίνη, αφού ο τραυματισμός του αποδείχτηκε πολύ πιο σοβαρός.

Έκλεψαν λείψανα Αγίων

Έκλεψαν λείψανα Αγίων

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=247913&w=400&h=300&q=80Μόλις χθες αντιλήφθηκε ο ιερέας του ναού του Αγίου Νικολάου στην Πρέβεζα την απουσία των ιερών λειψάνων που φυλάσσονταν στο ιερό του ναού μαζί με άλλα θρησκευτικά κειμήλια.
Εμείς, οι φτωχοί του νότου…
Άρθρα ( 20/10/2010 10:49 )
Εμείς, οι φτωχοί του νότου…
Τα ωραία λόγια δίνουν και παίρνουν τώρα που είναι προεκλογική περίοδος, όμως μετά τις εκλογές η πραγματικότητα αλλοιώνει συνήθως όλα τα εντυπωσιακά και τολμηρά σχέδια των υποψηφίων.

Πάρτε τσιγάρα και σοκολάτες για όλο το Σαββατοκύριακο!



Λουκέτο σε όλα τα περίπτερα και ψιλικατζίδικα της χώρας θα μπει για 3 ημέρες από την Παρασκευή....

Φάρμακο δίνει ελπίδες σε ασθενείς με λευχαιμία


Ένα νέο φάρμακο προσφέρει ελπίδες για θεραπεία μερικών ασθενών που πάσχουν από λευχαιμία

Sakis Rouvas - "Parafora" [New song 2010] & Lyrics

SAKIS...ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ TOY ...ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ...ΠΑΡΑΦΟΡΑ!!!

Ποια επιδόματα κόβονται άμεσα στο Δημόσιο

Εφοριακοί, δικαστικοί και χιλιάδες άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι θα δουν άμεσα να περικόπτεται τουλάχιστον ένα από τα επιδόματά τους

ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

Αγαπητές αναγνώστριες και αναγνώστες, 

Μία νέα ηλεκτρονκή υπηρεσία για ψυχαγώγησή σας προστέθηκε στον Ιστότοπό μας που είναι και ο δικός σας Ιστότοπος.

Να μπορείτε να ακούσετε τον ραδιοφωνικό σταθμό της επιλογής σας από όλη τη Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται να άλλαξετε ιστότοπο ή ιστοσελίδα. 

Ε'ιναι πολύ απλό:

Στη δεξιά στήλη του Ιστολογίου υπάρχει, μετα το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, η κατηγορία με τον τίτλο:

WEB RADIO για ΟΛΟΥΣ


Κάντε με το ποντίκι του υπολογιστή σας ένα αριστερό ΚΛΙΚ εκεί που σας υποδεικνύεται και για τα υπόλοιπα......... ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ

Γ.ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΤΑ ΙΣΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ1111

Η ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΕΛΑ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!

Ή τώρα ή ποτέ - ΠΑΟ-Ρούμπιν Καζάν (21.45)

Ο Παναθηναϊκός μετά τις δύο ήττες στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ υποδέχεται την Ρούμπιν Καζάν και θέλει μόνο νίκη για να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης. Με οδηγό την πορεία τους την περίοδο 2008-2009 πηγαίνουν οι "πράσινοι".

Και νέα σπηλιά γεμάτη φάρμακα εντοπίστηκε στο Λαύριο






φάρμακα που βρέθηκαν στο φρεάτιο στα χέρια των σπηλαιολόγων
φάρμακα που βρέθηκαν στο φρεάτιο στα χέρια των σπηλαιολόγων

- Σακούλες γεμάτες φάρμακα εντοπίστηκαν  σε σπηλιά των παλιών ορυχείων.

Υποψήφια πολιτευτής… η Τζούλια;

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=247789&w=400&h=300&q=80Παλαιότερα το είχε απλώς δηλώσει… σήμερα ήρθε η ώρα να το κάνει πράξη…


Η «απόλυτη» star, Tζούλια Αλεξανδράτου, θα κατέβει υποψήφια στις προσεχείς εκλογές με το δικό της κόμμα  ονόματι «ΤΖΟΥΛΙΑ».

Σύμφωνα με δηλώσεις της, η υποψηφιότητά της θα φέρει νέο αέρα στο κουρασμένο πολιτικό σκηνικό.

Για να δούμε… τι θα δούμε!

24ωρο
 
**ΑΝ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΥΝ  ΚΑΤ''ΌΙΚΟΝ  ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΩΣ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ...  ΜΠΟΥΚΑΛΙ   ΣΑΜΠΑΝΙΑ!!!!!

Επέστρεψαν κλεμμένο χρυσό σταυρό μετά από... 65 χρόνια!




Ένας χρυσός σταυρός που είχε κλαπεί από Γερμανό στρατιώτη κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου επεστράφη στο μοναστήρι που ανήκει.

ANEKΔΟΤΟ....The 3 Greek virtues

Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές.

Τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε αυτοπεποίθηση γι' αυτό μην το αμελήσετε. Μπορείτε να πετύχετε πολλά μα πολλά πράγματα σε όλους τους τομείς...

Φωτογραφίες τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή...!!!

nnn

Το ΠΑΣΟΚ επιστρατεύει τον Παπανδρέου για να συσπειρώσει τους οπαδούς

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrAqlekPBrvMzoP1pRvOfupvCR8GAUKM72yBu6ItiHhC-PcIK0KI60RJ67poR7gxUHlmGyz9dniflbpUAUQd9Ypxb7b8USzT8LWfINlgXtLYcvhguHrc_RcQ23kdBVPpsasaPaTmwgCZE/s1600/pasok-papandreou.jpgΣτο Κλειστό Γυμναστήριο του Περιστερίου θα μιλήσει αύριο

Ελπίδα σωτηρίας για Κοτύχι

Ελπίδα σωτηρίας για Κοτύχι
Από την πρωινή σύσκεψη για το Κοτύχι.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο γραφείο του αντινομάρχη Ευγένιου Μπαλκάμου, παρουσία του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας κ. Μιχάλη Καλογερόπουλου και της προϊσταμένης της Κτηματικής

Μα να σιχτιρίζω πρωϊ- πρωϊ ...

Μα να σιχτιρίζω πρωϊ- πρωϊ ...
Έργα στην Ε.Ο. Πατρών- Πύργου; Ναι, τι ώρα...
Δηλαδή τι πρέπει να γίνει επιτέλους για να διορθωθεί αυτό το χάλι; Μήπως να κλείσουμε τον παλιόδρομο μέχρι να εισακουστούμε ή θα συνεχίσουμε να ξαπλώνουμε στον καναπέ μέχρι να μας βρουν τα επόμενα κακά μαντάτα;

Έρχονται δύσκολες μέρες για τους Δήμους

Έρχονται δύσκολες μέρες για τους Δήμους
Μπορεί οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Νομό Ηλείας και στην υπόλοιπη Ελλάδα να έχουν επικεντρωθεί στις εκλογές όμως οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες για τους Δήμους,τόσο στον οικονομικό όσο και στον οργανωτικό τομέα.

Διαμαρτυρία για το «Βοήθεια στο Σπίτι»


Διαμαρτυρία για το «Βοήθεια στο Σπίτι»
Στους δρόμους βγήκαν το πρωί οι εργαζόμενοι στην κοινωνική υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι», μετά την απόφαση που έχει λάβει το αρμόδιο υπουργείο για την κατάργησή της στο τέλος του χρόνου.

σοφα λογια ....

Η πτώχευση δεν είναι ένα βολικό κόλπο που μ' αυτό αποφεύγουμε να πληρώσουμε τα χρέη μας...Το αντίθετο, είναι το πιο καλό παιγνίδι που παίζουν οι πιστωτές μας και μας αναγκάζουν να πληρώσουμε όλα μας τα χρέη! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΥΧΙΑ ΞΥΝΕΤΑΙ...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ...

Αγαπάς τον Παναθηναϊκό; Στείλε sms...

Κινητοποίηση για την ενίσχυση του ερασιτέχνη

Πετάνε πέτρες στα Ι.Χ. από γέφυρες στον Κηφισό(pics)!


Οι παλαιότεροι ίσως θυμούνται το φαινόμενο των πυροβολισμών – ευτυχώς με άσφαιρα πυρά – στην παραδοσιακή στροφή στο Δέλτα του Συγγρού προς Αθήνα, που κατατρόμαζε μέχρι τρακαρισμάτων τους εποχούμενους.

Ήταν στη δεκαετία του ’80 η μόδα, ενώ – αν δεν μας απατά η μνήμη μας – στην επόμενη δεκαετία είχε γίνει της μόδας το πέταγμα μεγάλων πετρών στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Κινέτας.

Ωστόσο, και στους “πυροβολισμούς” μπορείς, ενδεχομένως, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου αλλά και πέτρες που θα δεις ξαφνικά μπροστά σου στο οδόστρωμα μπορείς να αποφύγεις.

Αλλά όταν …ο ουρανός βρέχει κοτρώνες, προφανώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.

Μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο αγροτική γιατρό

Όταν επιχείρησε να εξετάσει τη μητέρα της

Επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο στην αγροτική γιατρό που επισκέφτηκε το σπίτι της ηλικιωμένης μητέρας της, τραυματίζοντάς την στην πλάτη.

Ο λόγος για μία 48χρονη γυναίκα από το χωριό Μαγκανίτης της Ικαρίας, η οποία συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενη για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Αν και είδε τον χάρο με τα μάτια της, η 27χρονη γιατρός που είχε μεταβεί στο σπίτι της 48χρονης για να εξετάσει την ηλικιωμένη μητέρα της είναι καλά στην υγεία της.
NEWSBEAST

Είναι η στιγμή τα εκατομμύρια των φίλων του Ολυμπιακού να βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη»


Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη απεύθυναν σήμερα οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου στην προγραμματισμένη εκδήλωση με σύνθημα «όλοι μέλη» που έλαβε χώρα στου Ρέντη.

Ανέκδοτο:Ο Ινδός , ο Αμερικανός και ο Έλληνας στην Κόλαση...

Βρέθηκαν μια μέρα στη Κόλαση ένας Έλληνας , ένας Αμερικανός και ένας Ινδός.

Αστυνομικός αποτάχθηκε γιατί αρνήθηκε να παραλάβει την «Κάρτα του πολίτη»



 

Αστυνομικός με 19 χρόνια προϋπηρεσία, με συνέπεια στα καθήκοντά του και πίστη στην υπηρεσία του με λευκό μητρώο, αποτάχθηκε απο την υπηρεσία του κατ’όπιν απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής.

Η επένδυση του Κατάρ στον Αστακό πάει στην Αλβανία

Στις ελληνικές καλένδες περνά η πλέον διαφημιζόμενη επένδυση, η κατασκευή μονάδας για... την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας με τη μορφή υγροποιημένου φυσικού αερίου (LPG).

Κλέφτης με σεβασμό...

Του έκλεψε το laptop αλλά όταν διαπίστωσε ότι ο καθηγητής είχε μέσα τις εργασίες μίας ζωής, αποφάσισε να επανορθώσει.

Μην χτίζεις στην άμμο μόνο παλάτια, υπάρχουν και πιο εντυπωσιακά πράγματα


undefined


undefined


Εκπληκτικές δημιουργίες που τις τρώει το κύμα